הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התאששות מלאה לאחר pct

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
דבר ראשון אני מבין שהתאששות מלאה של הציר ההורמונלי לאחר סייקל + pct אחריו זה דבר אינדיבידואלי.
ותלוי במשתנים רבים כמו גיל מתאמן , אורך הסייקל , אורך הpct וכו'

נצא מנקודת הנחה שמדובר בסייקל טסט בסיסי + חומר נוסף 10-12 שבועות + pct נולבה וקלומיד לפי הפרוטוקול הרגיל.

# בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעת של מתאמנים פה שעברו סייקל או 2
מתי בערך מתחילים להרגיש התאוששות מלאה .???

מדגיש כן... חוות דעת של מתאמנים למען הדיון ולא מחקרים מדעיים ותשובות מתחכמות וכו'
כמו כן לאחר כמה זמן מסיום הpct ממולץ לבצע בדיקות דם ?

כן עברתי, מעבר לזה לא נפרט חחח
כן עשיתי גם בדיקות דם והתפקודי כבד עלו וכו
היה אמיתי למרות הספקות לגבי הברנד הזה
מסתבר עובד 🤣

למה לא ניסת לרדת ל30 מ״ג ולראות אם יש כאבים? זה הולך להיות המינון היומי שלי ההתחלתי

הבנתי מהחבר׳ה פה בפורום שמתחת ל 50 יומי זה סתם בזבוז של החומר,

שטויות במיץ. 30 זה אחלה מינון להתחיל בו.
תחשוב ככה, היית מתחיל ב30 מ״ג ונניח היו 0 תוצאות, אז היית מעלה ל 40 מ״ג ומתחיל לראות תוצאות עם מעט תופעות לוואי, מחליט לעלות ל 50 מ״ג וחווה תופעות לוואי רבות, ככה היית יודע לחזור ל 40 מ״ג שזה ה sweet spot שלך, זו הדעה שלי בכל מקרה.

שטויות במיץ. 30 זה אחלה מינון להתחיל בו.
תחשוב ככה, היית מתחיל ב30 מ״ג ונניח היו 0 תוצאות, אז היית מעלה ל 40 מ״ג ומתחיל לראות תוצאות עם מעט תופעות לוואי, מחליט לעלות ל 50 מ״ג וחווה תופעות לוואי רבות, ככה היית יודע לחזור ל 40 מ״ג שזה ה sweet spot שלך, זו הדעה שלי בכל מקרה.
מחזק

יכול להיות ש50 זה המינון שלך אבל אלא אם כן מדובר בחומר כלשהו עם אסתר ארוך שצריך front loading, עדיף במינונים לטפס לשם ולא להציב את עצמך ישר שם, גם מבחינת רגישות הרצפטורים ועוד ועוד..

אגב חומרים שעובדים בשיטה של מיקרודוסינג, הכלל פחות נותן יותר רלוונטי מאוד לגביהם

תקשיבו כל חומר והמינונים המומלצים שלו, בוויני גם בפורומים בארץ וגם בעולם לא ראיתי שמישהו ממליץ פחות מ 50. כנראה שיש לזה סיבה

תקשיבו כל חומר והמינונים המומלצים שלו, בוויני גם בפורומים בארץ וגם בעולם לא ראיתי שמישהו ממליץ פחות מ 50. כנראה שיש לזה סיבה

דווקא אני ראיתי לא מעט פרסומים ב reddit שממליצים להתחיל 30 מ״ג, אולי אם מישהו מריץ ויני סולו במצב כזה 30 זה מעט, אבל בשילוב טסט׳ זה מינון הגיוני להתחיל איתו (כי כמו שאמרתי תמיד אפשר להעלות את המינון) מה גם שהויני יוריד shbg והטסט׳ יעבוד ״טוב יותר״ ככה שיופי טופי.

על הזין, סופרדרול זה הדבר האמיתי. לא נוגע באף אוראלי חוץ ממנו. נתתי 3 שבועות בתחילת הסייקל מסה הנוכחי, עשה לי קסמים בגוף

פרט נא בבקשה

הדבר הראשון שהיה מורגש תוך ימים ספורים הוא ליבידו ועצבים חזקים במיוחד. באמת עצבים.
התחלתי במפתיע לרדת באחוזי שומן למרות שהייתי על כמויות של קלוריות, רק מהגיינר יומית הייתי מכניס 1400 🤣
אבל במשקל התחלתי לעלות. ורידים בחוץ בולטים, רואה חיתוכים וסיבי שריר 😳, מתחיל לעלות במשקלים מהר מאוד והרייג׳ באימונים היה מטורף.

באמת משהו שדומה לתופעות שחוויתי עם טרן, אתה במסה אבל כל הגוף יבש והשייפ אלוהי

הדבר הראשון שהיה מורגש תוך ימים ספורים הוא ליבידו ועצבים חזקים במיוחד. באמת עצבים.
התחלתי במפתיע לרדת באחוזי שומן למרות שהייתי על כמויות של קלוריות, רק מהגיינר יומית הייתי מכניס 1400 🤣
אבל במשקל התחלתי לעלות. ורידים בחוץ בולטים, רואה חיתוכים וסיבי שריר 😳, מתחיל לעלות במשקלים מהר מאוד והרייג׳ באימונים היה מטורף.

באמת משהו שדומה לתופעות שחוויתי עם טרן, אתה במסה אבל כל הגוף יבש והשייפ אלוהי

קנית אותי 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית