ממשיך עם הPRים - 157.5 בנץ'

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
שבוע הPRים שלי ממשיך ואתמול לחצתי 157.5. הרגיש יום חלש יותר ממה שהייתי רוצה. תכננתי ללכת על 160 אם החימום ירגיש טוב כמו שהרגיש שבוע שעבר אבל לצערי 152 עלה לא משהו אז הסתפקתי ב157.5 שלחלוטין היה ה1RM שלי אתמול. בכל מקרה, PR זה PR ולפני שבועיים לא הייתי בטוח שבכלל אצליח לשחזר את הPR שלי בבלוק הזה אז כל שבירה שלו היא ברכה.
כל התודה ממשיכה ללכת למאמן שלי ג'ניה שפירא שפתאום הפך אותי לבנצ'ר טוב איכשהו. לצורך השוואה בתחרות של יולי שנה שעברה סיימתי את התחרות עם 130 בנץ'.
Login • Instagram

ראיתי באינסטה
תותח
הלוואי ושתגיע אל
200 בקרוב בימינו ממש

שנה שעברה סיימת עם 130
עכשיו אתה ב160
לא רואה סיבה שלא תגיע ל200

שבוע הPRים שלי ממשיך ואתמול לחצתי 157.5. הרגיש יום חלש יותר ממה שהייתי רוצה. תכננתי ללכת על 160 אם החימום ירגיש טוב כמו שהרגיש שבוע שעבר אבל לצערי 152 עלה לא משהו אז הסתפקתי ב157.5 שלחלוטין היה ה1RM שלי אתמול. בכל מקרה, PR זה PR ולפני שבועיים לא הייתי בטוח שבכלל אצליח לשחזר את הPR שלי בבלוק הזה אז כל שבירה שלו היא ברכה.
כל התודה ממשיכה ללכת למאמן שלי ג'ניה שפירא שפתאום הפך אותי לבנצ'ר טוב איכשהו. לצורך השוואה בתחרות של יולי שנה שעברה סיימתי את התחרות עם 130 בנץ'.
Login • Instagram

ג'ניה הזה בן אדם משוגע ורואים תוצאות.
כל הכבוד איש, מרשים מאוד.

• פותח/ת השרשור
ראיתי באינסטה
תותח
הלוואי ושתגיע אל
200 בקרוב בימינו ממש

שנה שעברה סיימת עם 130
עכשיו אתה ב160
לא רואה סיבה שלא תגיע ל200
200 לא יהיה בקרוב ולא יודע אם בכלל יהיה במהלך חיי, אבל מצד שני אם היית שואל אותי שנה שעברה הייתי אומר לך את אותו דבר על 180 ועכשיו נראה שזה משהו שאפשרי שאשיג תוך 3-4 שנים. סיימתי אומנם עם 130 אבל זה בעיקר היה כי היו לי בעיות טכניות. לחצתי באותו זמן שלשות עם 135 אבל כשהישבן שלי התרומם מהספסל
ג'ניה הזה בן אדם משוגע ורואים תוצאות.
כל הכבוד איש, מרשים מאוד.
חד משמעית מאמן הכח הכי טוב שיש בישראל

• פותח/ת השרשור
תפזר את הסרטונים יותר, אני כבר לא יכול לתת לך מוניטין.
זה שבוע של PRים. צריך להעלות הכל. נשאר עוד אחד לעשות וזהו בכל מקרה, ואז אני מתחיל חיטוב משעמם

זה שבוע של PRים. צריך להעלות הכל. נשאר עוד אחד לעשות וזהו בכל מקרה, ואז אני מתחיל חיטוב משעמם
חיטוב זה מבאס, אבל הוא לא חייב להיות משעמם, אני מכניס הרבה אירובי ומתאמן מאוד עצים כדי לשמור על המשקלים, זה נחמד שאני יכול להשקיע בתחומים נוספים עם אימונים יותר קצרים, כמו ריצה וספורט בכללי. בתור פאוורליפטר שאירובי זה מילה גסה עבורו, זה נחמד להתפרק על זה כרגע.

אתה בטח מבואס שאין PRים בחיטוב, או חושש לאבד קצת כוח, אני מאוד מקווה שלא תאבד את הכוח שלך, אבל כמה זמן אתה מתכנן חיטוב? אני לדוגמה הקצבתי לעצמי מקסימום חודש וחצי לחיטוב, אין לי סבלנות ליותר, מקסימום אפסיק את החיטוב ואמשיך מאוחר יותר.

• פותח/ת השרשור
חיטוב זה מבאס, אבל הוא לא חייב להיות משעמם, אני מכניס הרבה אירובי ומתאמן מאוד עצים כדי לשמור על המשקלים, זה נחמד שאני יכול להשקיע בתחומים נוספים עם אימונים יותר קצרים, כמו ריצה וספורט בכללי. בתור פאוורליפטר שאירובי זה מילה גסה עבורו, זה נחמד להתפרק על זה כרגע.

אתה בטח מבואס שאין PRים בחיטוב, או חושש לאבד קצת כוח, אני מאוד מקווה שלא תאבד את הכוח שלך, אבל כמה זמן אתה מתכנן חיטוב? אני לדוגמה הקצבתי לעצמי מקסימום חודש וחצי לחיטוב, אין לי סבלנות ליותר, מקסימום אפסיק את החיטוב ואמשיך מאוחר יותר.
התכוונתי משעמם במובן שלא יהיה סרטונים מעניינים מדי לפרסם. אני הולך להיות מאד מחושב בחיטוב שלי ולעשות אותו בצורה שבה אאבד את מינימום הכח והשריר האפשרי. אגב, אני ממש שמח לאכול קצת פחות עכשיו. נמאס לי לדחוף אוכל לפה, ולאכול רק איזה 3300 קלוריות ביום זה שינוי מרענן ונחמד.
אני לא מקציב פרק זמן מסויים, אני פשוט אמשיך לחטב עד שזה יפסיק להיות מאד קל ויאלץ אותי לרדת מתחת לאיזה 150-200 גרם פחמימה ביום. אני חושב שמתחת לכמות כזאת זה פשוט לא יהיה שווה את זה כי זה יגרום לי לאבד יותר מדי שריר וכח. אני גם בגישה שאם פתאום אני מאבד יותר מדי כח אני אצא מהחיטוב לאיזה חודש של ניטרלי ואחזיר את הכח ואז אחזור למאזן קלורי שלילי. אני חושב שאין מה למהר עם חיטוב כי הכי חשוב זה לסיים אותו בלי להפסיד הרבה כח. אני מאמין שכל החיטוב יהיה 4-6 חודשים. שזה לא רע בהתחשב בזה שפעם קודמת שחיטבתי הייתה ב2015.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית