הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bench Pr 140%145 fail*2....squat Pr 212.5-220

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
נתתי היום בנץ 140 עם טכניקה לא מאה..
והנעליים האלה של הסקוואט זה רמאות אחי
אחרי זה ניסיתי 145 פעם פעמיים אבל בלי מחשבה סתם נכנסתי כמו אדיוט אז לא עלה יותר מדי

לגבי הנעליים נתתי בהם 212.5*2
215 נקי
220 מלוכלך

פעם ראשונה שהשתמשתי בהם וזה מה שקרה

מה שכן, עדיין לא התרגלתי אליהם לגמרי אבל זה עולם אחר, הסקוואט לא מרגיש כמו סקוואט, אפילו לג פרס פתאום יותר קשה, הנעליים האלה זה הזיה שמע..

לבנתיים יש לי בסטורים באינסטה את ה140 וה212.5-220 סקוואט

בהמשך היום אנסה להעלות לפה סרטונים עם קישור של ה145 גם

קישור לאינסטה
Login • Instagram

מי שרוצה לצפות בסטוריס ואין לו אינסטה
supereem | View anonymously and download stories from Instagram | Online service

תקנו אותי בטכניקות
קרדיט ל נלר666 על הנעליים
אם מישהו מסתבך עם הסרטונים שיגיד,
בהמשך היום אעלה את כולם מסודר לstreamable
@elchonon הנעליים האלה זה צ'יטים

עדיין יש מה לעבוד ולהתרגל אליהם

אשמח שתחווה את חוות דעת המלומדת

כל הכבוד על הכוח וזה מרשים, אבל כואב לי לראות את השטות הזאת בסקוואט, ושאתה קורא לבנץ PR כשלא נעלת אותו לבד.
שלא לדבר על זה שאם לא היה מישהו לידך בסקוואט של ה220 יש מצב שלא היית יוצא מזה כל כך יפה.

מה טכניקה לא 100 בבנץ'? הרימו את זה בשבילך.

וזה קצת מגוכח שאתה מצפה מנעליים לשפר לך את הסקוואט.
אם אפשר לומר משהו על הנעליים האלו, זה שהם גרמו לך לא לשבור מקביל ורק לעשות רבע סקוואט.
זה דוחף את העומס לברכיים, זה ממש לא נעליים בשביל PRים, זה לאנשים עם בעיות או רצון לעומק של וויטליפטינג.

וזה די מיותר כל הPRים אני חושב, אין לזה מטרה מלבד סיכון לפציעה.

• פותח/ת השרשור
הבנץ ה140 היה עולה לנעילה בכיף אם הוא היה נותן לי עוד שנייה 2 להילחם על זה, אין לי מה לעשות עם העובדה שהספוטר לקח את המוט, זה דברים שקורים.., לא מתעצבן עליו גם , זה אני אומר בוודאות, את ה145 אני כבר לא מחשיב..

ה215 היה נקי, ה190 היה נקי

מאמין שיהיה אפשר לעלות את ה220 ואפילו יותר בעבודה קצת הרבה יותר נקייה אם אני אתרגל לנעליים ויעבוד על טכניקה, זה לגמרי מרגיש שונה איתם

מעל 180 שמתי לידי ספוטר בגלל הנעליים, וכן ה220 היה קצת מפחיד בסוף

כל השאר, שמע אני עדיין מתרגל לנעליים, זה כמו ללמוד לעשות סקוואט מחדש כי הכל מרגיש שם שונה
אשמח אם תתנו לי נקודות לשיפור כדי שאשים עליהם דגש

נגיד בבנץ היה קצת הקשתה ו ברייס וממה שהספוטר אמר לי אני שוכח להוציא אוויר בעליה ומפסיד המון כוח בגלל זה

בנוסף שמתי לב שלא עשיתי יותר מדי לג דרייב שם

מה שכן הכתפיים הרגישו טוב שם, שזה אינדיקציה טובה

אחר כך דחפתי עוד נפח בסקוואט ובנץ הרבה חזרות במקום בודדה

אבל הייתי נעול לנסות את ה140, והנעליים החדשות עשו לי חשק לPR

אשמח לנקודות לשיפור, כן אני יודע שהטכניקה לא נראית הכי מאה אז תנו לי דגשים על זה מה לתת דגש לשפר כדי שייראה יותר יפה

לגבי עומק, היה קשה לי לדעת כמה עומק צריך להגיע בגלל הנעליים, אבל מתרגל, אחר כך המשכתי ב140 לחזרות עם יותר עומק, אבל מתרגלים, אחרי הכל פעם ראשונה בחיים שלי שאני עושה סקוואט עם נעליים משוכללות

יש מצב שהיה לך את הבנץ, אבל זה פשוט סט שלא נחשב לדעתי.

215 לא שבר מקביל.

מה אתה מנסה PRים עם נעליים חדשות?
ולמה בכלל אתה כל הזמן מנסה PRים?
שיפור? תלמד טכניקה, ותתאמן עם משקל נורמלי, ותוכנית נורמלית, ובלי PRים.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שהיה לך את הבנץ, אבל זה פשוט סט שלא נחשב לדעתי.

215 לא שבר מקביל.

מה אתה מנסה PRים עם נעליים חדשות?
ולמה בכלל אתה כל הזמן מנסה PRים?
התלהבתי מאיך שהנעליים מרגישות אז ניסיתי PR לראות מה קורה
ירדתי למטה ולא האמנתי שאני אעלה אבל עם הנעליים זה היה יותר פשוט
לגבי עומק, לא ידעתי לאיפה צריך להגיע נטו בגלל הנעליים, משפרים

הבנץ אני מחשיב כי אם לא היה ספוטר זה היה ננעל אבל אין לי את מי להאשים

היה לי חלום לעשות 140 ו220 והנעליים הרגישו יותר קל להזיז איתם משקלים אז קפצתי למים
במקרה כזה אני ממליץ לך בחום לא לנסות לשבור PRים ולא להתקרב לשם עד שתיסגר טוב על טכניקה עם הנעליים החדשות
נגיד ב220 אחרי שעמדתי רצתי להזיז את הזווית של הרגל טיפה אבל לנעליים האלה היה גריפ ממש חזק על הרצפה וזה עשה לי תאקלים, הייתי צריך לשחרר אגו, להחזיר מוט לראק ולעשות מחדש..

מבחינתי זה טוב שעל ההתחלה עשיתי את כל הטעויות האפשריות עם הנעליים, ככה אני אוכל ללמוד להבא איך להשתמש בהם מחדש, אבל זה בהחלט מרגיש כמו ווריאציה אחרת של סקוואט, עולם אחר

זה כמו ללמוד לעשות סקוואט מחדש כי הכל מרגיש שם שונה
במקרה כזה אני ממליץ לך בחום לא לנסות לשבור PRים ולא להתקרב לשם עד שתיסגר טוב על טכניקה עם הנעליים החדשות

לגבי עומק, לא ידעתי לאיפה צריך להגיע נטו בגלל הנעליים, משפרים
אם אין לך מטרה להתחרות בפאוורליפטינג אז למה לא לרדת עד סוף טווח התנועה שלך פשוט ולעבוד על מלוא הטווח?

• פותח/ת השרשור
אבל רציתי להרגיש מתאמץ ושזה יהיה לי כבד וגם ב220 זה לא הרגיש כמו סקוואט 'כבד' בגלל זה הגעתי עד לשם ולא עצרתי ב210

יש מה לעבוד על יציבות וטכניקה במיוחד עם הנעליים, אחר כך המשכתי כמה סטים לחזרות עם ה140 כי חזרה בודדה כל פעם לא ממש מתרגלת טכניקה

• פותח/ת השרשור
אם אין לך מטרה להתחרות בפאוורליפטינג אז למה לא לרדת עד סוף טווח התנועה שלך פשוט ולעבוד על מלוא הטווח?
אני רגיל מסקוואט רגיל שאם אני עושה כבד אז לנסות לעלות כבר בשלב הזה כי המשקל מושך אותך למטה ועם הנעליים זה היה שונה

אחר כך ב140 עשיתי חזרות עם יותר עומק, ככה זה שעושים דברים בפעם הראשונה, עושים טעויות ומהם לומדים
אתה צריך לשחרר אגו דחוף, PRים זה לא תוכנית אימונים.
הוצאת את המילים האלה מההקשר חחחחח
רציתי לגעת ב140 והנעליים דחפו אותי ל220
בכל מקרה נצטרך לעבוד שוב נפח וחזרות וטכניקה לפני שעושה שוב PR כדי שייראה יותר טוב וגם להתרגל לנעליים ופעם הבאה שאני עושה בנץ כבד שיהיה שם גם לג דרייב..

אני באמת חושב שעם כל הכבוד לחוזק שלך יש לך בעיות טכניקה שפשוט מונעות ממך לנצל את מלוא הפוטנציאל.

במיוחד ההרגל המטומטם הזה של להוציא את היד מהמוט בסקוואט ברגע שאתה חושב שאתה נכשל ולחפש מה להחזיק.
הדבר הזה פוגע לך בביטחון ולא נותן לך באמת לתת את כל כולך, ממה אתה מפחד כל כך בלזרוק את המוט פשוט?
וזה לא שלא היית עולה את החזרה הזו גם ככה, פשוט אם אתה כל כך חושש מכשל תלמד לזרוק את המוט אחורה ולא להמציא שטויות לא מועילות.

וטכניקה יותר טובה בבנץ' ואתה מעיף את המשקל הזה.

• פותח/ת השרשור
אני באמת חושב שעם כל הכבוד לחוזק שלך יש לך בעיות טכניקה שפשוט מונעות ממך לנצל את מלוא הפוטנציאל.

במיוחד ההרגל המטומטם הזה של להוציא את היד מהמוט ברגע שאתה חושב שאתה נכשל ולחפש מה להחזיק.
הדבר הזה פוגע לך בביטחון ולא נותן לך באמת לתת את כל כולך, ממה אתה מפחד כל כך בלזרוק את המוט פשוט?
וזה לא שלא היית עולה את החזרה הזו גם ככה, פשוט אם אתה כל כך חושש מכשל תלמד לזרוק את המוט אחורה ולא להמציא שטויות לא מועילות.
אתה צודק, אני צריך לשפר גם גמישות עם הכתפיים ואיך שאני תופס את המוט, לזה שמתי לב ב220 שאם לא היה ספוטר זה היה קצת מפחיד..

אני צריך יותר לסמוך על עצמי ואם אני נכנס לסט או חזרה לא לחפש לברוח אלא להילחם על כל חזרה

זה הרגל מטומטם שצריך להיפטר ממנו, והוא חלקית נובע מגמישות או שרירים תפוסים אחרי הבנץ

בכל מקרה יש על מה לעבוד שם, אין ספק

אבל נחמד מדי פעם לנסות לגעת בכבד כדי לדעת על מה אתה צריך לשים דגש ואיפה הפאקים שלך

לגבי הבנץ המשקל עלה

אבל טכניקה יותר טובה והוא גם היה עף למעלה אתה צודק, רשמתי לעצמי לג דרייב שם, ואולי אחיזה יותר נכונה, מה היית ממליץ לי לשים דגש בבנץ כדי לשפר שם עמדות?

אתה צודק, אני צריך לשפר גם גמישות עם הכתפיים ואיך שאני תופס את המוט, לזה שמתי לב ב220 שאם לא היה ספוטר זה היה קצת מפחיד..

אני צריך יותר לסמוך על עצמי ואם אני נכנס לסט או חזרה לא לחפש לברוח אלא להילחם על כל חזרה

זה הרגל מטומטם שצריך להיפטר ממנו, והוא חלקית נובע מגמישות או שרירים תפוסים אחרי הבנץ

בכל מקרה יש על מה לעבוד שם, אין ספק

אבל נחמד מדי פעם לנסות לגעת בכבד כדי לדעת על מה אתה צריך לשים דגש ואיפה הפאקים שלך

יש על מה לעבוד וזה מעולה בשבילך כי גם ככה המשקלים מרשימים.

הכל עניין של הרגל שצריך להיפטר ממנו, שים קצת פחות משקל, זרוק כמה פעמים על המוטות ביטחון עד שתבין בדיוק איך לעשות את זה, לא בעיה.

• פותח/ת השרשור
אחלה bicep curl של הספוטר.
זה בקטנה שהוא גנב לי את המשקל חחחחח
ב145 הוא באמת באמת עשה בייספס קורל וניסיתי את זה פעמיים..

ממה שהוא הסביר לי הייתי יכול בכיף להרים אבל נכנסתי לבנץ כמו מטומטם בלי מחשבה, וזה התבטא בכך שלא הוצאתי אוויר בעליה ולא עשיתי לג דרייב

בהחלט יש שם מקום לשיפור

אני מפחד שאם אני אזרוק 200 ק"ג על המוטות ביטחון יגרשו אותי מהחדר כושר.. הם לא אוהבים שאני מפיל משקלים
@Whale ב145 היה כשל והספוטר עזר זה נראה שונה לגמרי

ב140 הוא לקח את המשקל שהייתי מצליח לנעול אבל לא כועס עליו מבחינתו הוא עשה את התפקיד שלו, להתווכח על זה יהיה לטחון מים
לסיכום, כוח יש אבל צריך הרבה ליטושים לטכניקה שמגלים שצריך רק במשקל כבד ובהינתן שיפוץ טכניקה גם הכוח יוכל להתבטא יותר טוב כמו שאור אמר, אשמח יותר נגיד לדגשים ספציפיים ואיך לשפר עמדות מאשר עשית טוב או עשית לא טוב כדי שאדע על מה לשים דגש שאני עובד נפח במשקלים קצת יותר נמוכים

לסיכום, כוח יש אבל צריך הרבה ליטושים לטכניקה שמגלים שצריך רק במשקל כבד ובהינתן שיפוץ טכניקה גם הכוח יוכל להתבטא יותר טוב כמו שאור אמר, אשמח יותר נגיד לדגשים ספציפיים ואיך לשפר עמדות מאשר עשית טוב או עשית לא טוב כדי שאדע על מה לשים דגש שאני עובד נפח במשקלים קצת יותר נמוכים
תתחיל עם דגש על תוכנית אימונים נורמלית, תלמד טכניקה, ואחר כך נדבר על תרגילי עזר ושיפורים.
את פשוט לא עושה שום דבר נכון, יש לך מתנה (או חומרים) שאתה מרים כבד, אבל זה כלום ביחס למה שאתה יכול.
עזוב ליטושים, תחזור לבסיס ותתחיל עם תוכנית וטכניקה נורמלית.

אשמח אם תתנו לי נקודות לשיפור כדי שאשים עליהם דגש

תפסיק עם הבולשיט. רק אחר כך תוכל לקבל משוב רציני.
כרגע אתה מבקש נקודות לשיפור כשאתה יודע בדיוק מה הולכים להגיד לך.
ברגע שתפסיק עם זה אנשים יצליחו לעזור לך, כרגע זה פשוט לא אפשרי כי זה נראה שאתה לא רוצה בזה, אם היית רוצה היית מקשיב

• פותח/ת השרשור
תפסיק עם הבולשיט. רק אחר כך תוכל לקבל משוב רציני.
כרגע אתה מבקש נקודות לשיפור כשאתה יודע בדיוק מה הולכים להגיד לך.
ברגע שתפסיק עם זה אנשים יצליחו לעזור לך, כרגע זה פשוט לא אפשרי כי זה נראה שאתה לא רוצה בזה, אם היית רוצה היית מקשיב
קיבלתי את המשוב, יודע שלא עשיתי טוב ויש המון מקום לשיפור
אשמח לדעת איך ומה לשפר אנערף קיויים כמו לתרגל לג דרייב לעשות יותר הים הינג
אמרו פה יפה לשמור על הידיים על המוט ולא לחפש לברוח

מצטער שנשמע שאני לא מקשיב, אני לוקח כל דבר שאומרים פה לתשומת לבי המלאה גם אם אני רב עם אנשים שה140 נחשב או לא, ברור לי שעם שיפור עמדות אפשר לתת שם 140 ללא עוררין..
תתחיל עם דגש על תוכנית אימונים נורמלית, תלמד טכניקה, ואחר כך נדבר על תרגילי עזר ושיפורים.
את פשוט לא עושה שום דבר נכון, יש לך מתנה (או חומרים) שאתה מרים כבד, אבל זה כלום ביחס למה שאתה יכול.
עזוב ליטושים, תחזור לבסיס ותתחיל עם תוכנית וטכניקה נורמלית.
אז כמה אתה אומר אני יכול מתי שהטכניקה תשב ספץ? , אתה עושה לי תיאבון חחחח:s85:

בסך הכל הרגשתי יותר חזק בנעליים אז נתתי יותר משקל

כן יש מה להתרגל ולעבוד על טכניקה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית