הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bench Pr 140%145 fail*2....squat Pr 212.5-220

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
נתתי היום בנץ 140 עם טכניקה לא מאה..
והנעליים האלה של הסקוואט זה רמאות אחי
אחרי זה ניסיתי 145 פעם פעמיים אבל בלי מחשבה סתם נכנסתי כמו אדיוט אז לא עלה יותר מדי

לגבי הנעליים נתתי בהם 212.5*2
215 נקי
220 מלוכלך

פעם ראשונה שהשתמשתי בהם וזה מה שקרה

מה שכן, עדיין לא התרגלתי אליהם לגמרי אבל זה עולם אחר, הסקוואט לא מרגיש כמו סקוואט, אפילו לג פרס פתאום יותר קשה, הנעליים האלה זה הזיה שמע..

לבנתיים יש לי בסטורים באינסטה את ה140 וה212.5-220 סקוואט

בהמשך היום אנסה להעלות לפה סרטונים עם קישור של ה145 גם

קישור לאינסטה
Login • Instagram

מי שרוצה לצפות בסטוריס ואין לו אינסטה
supereem | View anonymously and download stories from Instagram | Online service

תקנו אותי בטכניקות
קרדיט ל נלר666 על הנעליים
אם מישהו מסתבך עם הסרטונים שיגיד,
בהמשך היום אעלה את כולם מסודר לstreamable
@elchonon הנעליים האלה זה צ'יטים

עדיין יש מה לעבוד ולהתרגל אליהם

אשמח שתחווה את חוות דעת המלומדת

קיבלתי את המשוב, יודע שלא עשיתי טוב ויש המון מקום לשיפור
אשמח לדעת איך ומה לשפר אנערף קיויים כמו לתרגל לג דרייב לעשות יותר הים הינג
אמרו פה יפה לשמור על הידיים על המוט ולא לחפש לברוח

מצטער שנשמע שאני לא מקשיב, אני לוקח כל דבר שאומרים פה לתשומת לבי המלאה גם אם אני רב עם אנשים שה140 נחשב או לא, ברור לי שעם שיפור עמדות אפשר לתת שם 140 ללא עוררין..
תמשיך עם PRים בכל אימון, זה מעולה, טכניקה מושלמת קשה לחשוב על איך להשתפר עם כזה טכניקה טובה.
אני חושב שאתה מרים משקל קל מידי, תנסה אימון הבא 230 סקוואט, או תשבור את ה250 של יניב, קטן עליך.

שבירת מקביל זה לילדות, אתה לא צריך את זה.
ואם כבר יש לך נעליים של אלופים, תקנה גם מכנסיים וחולצה ובכלל תהיה חזק הארץ.
אין ספק שאתה מואמד לגדולות, תזכור את התמיכה שנתתי לך כאן כשאתה עומד בפודיום במקום הראשון ליד ריי וויליאמס, אתה מלך.

בדרך שאדם רוצה לילך מוליכים אותו.😵
אז כמה אתה אומר אני יכול מתי שהטכניקה תשב ספץ? , אתה עושה לי תיאבון חחחח:s85:
502 ק"ג לפחות

• פותח/ת השרשור
8-12 חזרות * 3 בסקוואט על איזור 140-150 ואז עוד סט במאה ל12 חזרות

8-12 חזרות *3 בבנץ על איזור 100-110 ואז עוד סט 80

ככה איזה תקופה עד שהטכניקה יושבת טוב ואז לעלות משקלים על אותו טווח חזרות, ורק אז להרשות לעצמי לעשות PR

פה ושם לעשות גם פאוז בנץ פאוז סקוואט

נשמע כמו התחלה של תוכנית? @elchonon

יכול לצלם איך זה נראה שם ומשם באמת תוכל להגיד לי מה צריך ללטש במקום להגיד תתחיל הכל מההתחלה..

נשמע הגיוני סה"כ?

• פותח/ת השרשור
טעות אחי, עזרתי מספיק, עכשיו אני עוקץ.✌️
נצלם לך מדי פעם איך נראה סט שלם שלי עם פחות משקל במקום חזרת התאבדות , נעשה אליך שאלת חכם ומשם תגיד לי מה כן מה לא, סגור?

אם אני אצלם לך סט שלי עם דמבלים 40 ק"ג לדמבל על ספסל כי זה מה שיש לי בבית, יהיה אפשר לרשום לפי זה שיפורים?

נצלם לך מדי פעם איך נראה סט שלם שלי עם פחות משקל במקום חזרת התאבדות , נעשה אליך שאלת חכם ומשם תגיד לי מה כן מה לא, סגור?
כנראה שהתשובה שלי תישאר דומה.
תלמד טכניקה, ותעשה תוכנית נורמלית.

זה פשוט לא עוזר להצביע על טעויות לדעתי.

האשכול הזה מחדד לי מאוד איך אפשר להגיע לרמת כוח יפה מאוד עם גנטיקה טובה (ככל הנראה) ואנאבולים טובים, בלי טיפת ידע.

לא בקטע רע לפותח האשכול. פשוט תחשוב כמה חזק היית יכול להיות אם היית לומד על הנושא או עובד עם מאמן טוב.

• פותח/ת השרשור
האשכול הזה מחדד לי מאוד איך אפשר להגיע לרמת כוח יפה מאוד עם גנטיקה טובה (ככל הנראה) ואנאבולים טובים, בלי טיפת ידע.

לא בקטע רע לפותח האשכול. פשוט תחשוב כמה חזק היית יכול להיות אם היית לומד על הנושא או עובד עם מאמן טוב.
אתה צודק במידה מסויימת, אף פעם אף פעם לא היה מישהו שישב איתי על טכניקה כמו שצריך, ובהתחלה זה היה נראה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר גרוע

צריך מתישהו לשבת עם מאמן כמו שצריך שיסגור לי את הטכניקה...
שיפרתי עמדות מאז שהתחלתי, זה היה נראה הרבה יותר גרוע
אבל יש לי הרבה הרבה לאן להתקדם, בנתיים בלי מאמן אני מתקדם פה ושם ואז קופץ בראש ואומר בוא ננסה בוכטה משקל זה נראה לי מגניב, זה לא תמיד הדבר הכי טוב לעשות לא אשקר לך..

לומד על הנושא, משקיע בתזונה, נותן נפח יפה באימונים, כן, יש המון מקום לשפר בטכניקה

משער שצריך לחזור ל8-12 חזרות בשליטה ולהוריד הילוך מהדודא לכבד ולהזיז את המוט מנקודה לנקודה אלא להרגיש את השריר ולעבוד איתו נכון..

חוץ מכל זה, כמה עולה מאמן שיסגור לך את הפינה של הטכניקה ומה הפרוצדורה?

אחי לא בקטע להעליב או משהו, אבל בן כמה אתה? כאילו אני שואל ברצינות.
בפוסט הקודם העירו לך כמה פעמים על הטימטום הזה שאתה עושה עם היד כשאתה נכשל בסקוואט, ביקשת שיתנו לך חוות דעת ואמרו לך לגביי היד, עכשיו אתה שוב עושה את זה ושוב מבקש חוות דעת לתיקונים? מרגיש לי שחלק מהדברים נכנסים באוזן אחת ויוצאים מהשנייה. שלא לדבר על הטימטום הזה של pr פעמיים-שלוש בשבוע, איפה נראה דבר כזה?

ומה זה השטות הזו בכתבת בעמוד הקודם ״הנעליים דחפו אותי לpr״? אתה לא שולט על הנעליים שלך? יש להן דעה משל עצמן? אתה נשמע כמו ילד בן 6.

יחד עם זאת, אי אפשר שלא להתפעל מהכוח שלך וכל זאת בא״ש די נמוך, אז שאפו כל הכבוד, אבל בחיאת אחי תפסיק להנהג כמו ילד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית