הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הילמה אלפא

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
אני מעוניין לעשות סייקל עדין עם אותה חברה מישהו מכיר יכול להמליץ חוות דעת ?
הילמה אלפא
הבחור רוצה מחיר די גבוה לויאל משום מה .

מחיר גבוה שישאר אצלו, חומרים זה פשוט חומרים אם בא לך לשלם על האריזה היוקרתית והיפה ולקבל את אותו החומר אז בהצלחה(:

• פותח/ת השרשור
מחיר גבוה שישאר אצלו, חומרים זה פשוט חומרים אם בא לך לשלם על האריזה היוקרתית והיפה ולקבל את אותו החומר אז בהצלחה:)
אחלה חוות דעת ,
מעוניין לשמוע חווית שימוש של אנשים בחומרים מהסוג הזה

לא שמעתי תשם של ״החברה״ הזאת בקרב משתמשים שאני מכיר אז סביר להניח שהיא חדשה, אתה מוזמן לנסות ולתת חוות דעת, בעולם הסטרואידים אין קסמים, יש חומר שעובד וגוף עם רצפטורים גמורים שאותו משתמש יגיד לך שזה סתם זבל ויש חומר שעובד עם רצפטורים רגישים שאותו משתמש יגיד לך ״ואוו מטורף״ אז בחיים לא תהייה לך חוות דעת אובייקטיבית עד שאתה בעצמך תנסה.

• פותח/ת השרשור
לא שמעתי תשם של ״החברה״ הזאת בקרב משתמשים שאני מכיר אז סביר להניח שהיא חדשה, אתה מוזמן לנסות ולתת חוות דעת, בעולם הסטרואידים אין קסמים, יש חומר שעובד וגוף עם רצפטורים גמורים שאותו משתמש יגיד לך שזה סתם זבל ויש חומר שעובד עם רצפטורים רגישים שאותו משתמש יגיד לך ״ואוו מטורף״ אז בחיים לא תהייה לך חוות דעת אובייקטיבית עד שאתה בעצמך תנסה.
חוות דעת של משתמשים לגבי תופעות לוואי של איכות חומר היא חשובה מאוד ,
כל חומר אנדרגראונד מגיע ממדינות שונות ולכן האיכות אינה ידועה ,
לבצע ניסוי על עצמי אם החומר טוב או לא זה טיפשי ,
עדיף לי לשמוע חוות דעת של משתמשים אם יש כמובן לגבי אותו חומר אם יש תופעות לוואי או אין ,
האבקה מגיעה ממדינות שונות ואי אפשר לדעת איך האיכות רק מחוויות שימוש של משתמשים שונים .

האבקה מגיעה מסין ו90 אחוז מכל ״החברות״ שיש בארץ מיוצרות כאן, קיימים בארץ מוצרים מוגמרים שמיוצרים בחו״ל וגם שם חומרי הגלם מגיעים מסין, לחומרים צריך להיות תופעות לוואי אחרת הם לא אמיתיים, לגבי איכות הייצור והסטריליות זה כבר עניין של מזל מאחר וזה אנדרגראונד כמו שציינת קודם, שורה תחתונה לך על מוצר מוכר ובטוח שיש כאן ותשלם מחיר הוגן במקום לחפש אטרקציות.

לא מכיר..אז לא יודע להגיד..
כדאי שתיקח בחשבון שיש מעט ברנדים בתחום ששווים אל האקסטרא במחיר...והם מאוד ידועים.

היתר הם בד"כ כלל הימורים לא מוצלחים במיוחד.
ובנוסף..זה שכתוב על הסטיקר שם של חברה X לא אומר בהכרח שהויאל מגיע ממנה.

• פותח/ת השרשור
אם הייתי יכול להשיג רפואי זה היה מצויין ,כל הסייקלים שלי היו של זנקו היה נחמד עם תופעות לוואי מאותו ברנד שספגתי אותם , מסקנה אישית שלי אין כמו רפואי נקי ואיכותי.

מזה זנקו..מקומי?
אם טוב לך אז מה השאלה בכלל?! תמשיך איתם
רפואי יש רק טסט ופרימו ולא כל שם של חברה שמשתרבבת בו המילה פארמה זה רפואי!

לא רק אותך חביבי..

אני יודע שבאייר מייצרים,אבל זה כאילו בגדר תעלומה (אין תמונות/מחירים וכו) שלא לדבר על להשיג
יש תמונות
העיליתי פה קודם.
אני גם קניתי והשתמשתי אז יודע ולא סתם כותב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית