הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הילמה אלפא

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
אני מעוניין לעשות סייקל עדין עם אותה חברה מישהו מכיר יכול להמליץ חוות דעת ?
הילמה אלפא
הבחור רוצה מחיר די גבוה לויאל משום מה .

כנראה שאתה לא מודע לחברת הטובות באמת. אתה מאלה של זנקו? פורום של צבועים נהיה פה איכס.
איך בדיוק אתה מקשר אותי אליהם?
חשבת פעם לקרוא לפני שאתה מגיב או מאשים..
אמרת שהילמה האלה טובים.יש לך סימוכין?
יכול להיות שאני בור אבל נשמע לי מדע בדיוני לדבר עליהם ועל אלפה באותה נשימה

איך בדיוק אתה מקשר אותי אליהם?
חשבת פעם לקרוא לפני שאתה מגיב או מאשים..
אמרת שהילמה האלה טובים.יש לך סימוכין?
יכול להיות שאני בור אבל נשמע לי מדע בדיוני לדבר עליהם ועל אלפה באותה נשימה
הלימה טובה? ואם יש לי סימוכין? שמע חשבתי שהרמה פה בקרשים הפתעת אותי. באמת אני עושה לוג אוט מפה.
הרבה זמן לא אמרתם פה וורטקס
אני מכיר באייר dragon pharma ועוד כמה, הרבה מהחברות שמזכירים פה זה 'ברנדים' מקומיים, נכון? לא איזה משהו מוכן מחו"ל אלא משהו שהכינו בארץ וקיבלו את האמון שלכם..

הבנתי נכון?
יש לך פיור פלנטיום מיוצר בארץ. עובד טוב הטסט טרן שלהם, לגבי השאר לא יודע.

כל החברות הלא מוכרות מיוצרות כאן, אין בעיה, הבעיה עם הרמת סטרליות, מינון, וכו'.

בוורטקס יש מחסור. יש גם את זנקו אבל מחירי שחיטה ככה שזה בדיחה

הלימה ואלפה איכותיים מאוד, במידה וזה מקורי. במידה ומיוצר בארץ אז שילמת סתם. לגבי ברנדים אחרים פיור פלנטיום עובד ויש גם hd, וורטקס יש מחסורים. זנקו סבבה.
אם עוד לא עשית לוג אאוט...
מי שכתב ש"הילמה" חברה טובה ברמה של אלפה זה אתה..חחח
אז אולי באמת הרמה פה בפורום לא למידותיך..אבל מה עם העקביות?
אתה יודע גם לעמוד מאחורי המילים שלך?
20200827_050127.jpg
אם אתה מדבר על אלה...זה חברה צעירה מאוד ביחס לאלפה שנראית כמו עוד גרסה של קאלפה.
חח
ראיתי באתר שלהם שהם אפילו מתמחים גם בייצור gh ...שמע בפייזר כבר כינסו ישיבת חירום מהלחץ.

ואם לשים לרגע את הצחוקים בצד..
החברות ההודיות הגנריות לרוב באמת עושות את העבודה אז לא אתפלא אם החומרים שלהם בדוז ונקיים..אבל עדיין אין מקום להשוואה.
והתמונות היפות (אם כי לא הכי מרשימות שיכולת להתקל..) שאתה רואה באתר לא בהכרח מעידות על מה שקורה בפועל.

נערך לאחרונה:
הרבה זמן לא אמרתם פה וורטקס
אני מכיר באייר dragon pharma ועוד כמה, הרבה מהחברות שמזכירים פה זה 'ברנדים' מקומיים, נכון? לא איזה משהו מוכן מחו"ל אלא משהו שהכינו בארץ וקיבלו את האמון שלכם..

הבנתי נכון?
בוא נגיד שדראגון פארמה המקורי לא תמצא פה בארץ ואם כן אז תנשק את הדילר שלך,
באייר זה באייר חביבי. לגבי ורטקס יש מחלוקות לפה ולשם אני אישית נהנתי ממנו השתמשתי בטסט האננתת שלהם והדיבול והסייקל עבר מדהים הכל עבד אבל אני גם בטוח שיש לו זיופים שגם עובדים ושגם פחות עובדים הכל תלוי בדילר
צפה בקובץ המצורף 57966
אם אתה מדבר על אלה...זה חברה צעירה מאוד ביחס לאלפה שנראית כמו עוד גרסה של קאלפה.
חח
ראיתי באתר שלהם שהם אפילו מתמחים גם בייצור gh ...שמע בפייזר כבר כינסו ישיבת חירום מהלחץ.

החברות ההודיות הגנריות לרוב באמת עושות את העבודה אז לא אתפלא אם החומרים שלהם בדוז ונקיים..אבל עדיין אין מקום להשוואה.
והתמונות היפות (אם כי לא הכי מרשימות שיכולת להתקל..) שאתה רואה באתר לא בהכרח מעידות על מה שקורה בפועל.
אתה מקבל אחוזים? זה חברה עובדת. צעירה או לא צעירה החברה הזו פועלת ומתקתקת, איך הגעתה לקאלפה הם לא דומים, אם אתה משווה משהו לאלפא אז זה או ספקטרום,או פוניקס. ואם אתה משווה להילמה אז זה Rus bio שנכון לכרגע יש מחסור בחומרי גלם לכן הלין מוגבל, לגבי Gh של הילמה הוא עובד מדהים יש תמונות ויש הוכחות. לגבי מידות של חברי פורום מנוסים אחרים להחליט אם הם מתאימם לפורום זה לא אני ולא אתה נקבע.

בוא נגיד שדראגון פארמה המקורי לא תמצא פה בארץ ואם כן אז תנשק את הדילר שלך,
באייר זה באייר חביבי. לגבי ורטקס יש מחלוקות לפה ולשם אני אישית נהנתי ממנו השתמשתי בטסט האננתת שלהם והדיבול והסייקל עבר מדהים הכל עבד אבל אני גם בטוח שיש לו זיופים שגם עובדים ושגם פחות עובדים הכל תלוי בדילר

אתה מקבל אחוזים? זה חברה עובדת. צעירה או לא צעירה החברה הזו פועלת ומתקתקת, איך הגעתה לקאלפה הם לא דומים, אם אתה משווה משהו לאלפא אז זה או ספקטרום,או פוניקס. ואם אתה משווה להילמה אז זה Rus bio שנכון לכרגע יש מחסור בחומרי גלם לכן הלין מוגבל, לגבי Gh של הילמה הוא עובד מדהים יש תמונות ויש הוכחות. לגבי מידות של חברי פורום מנוסים אחרים להחליט אם הם מתאימם לפורום זה לא אני ולא אתה נקבע.
יש לך בעיה בהבנת הנקרא חבר...
לא אני השוואתי בין אלפה להילמה
ומי שטען שהפורום קטן עליו זה החבר שלך

אני מנסה להבין על סמך מה הוא כתב שהילמה טובים, אם אין לך תשובות ענייניות חוץ מלהדביק לי מניות/אחוזים בחברות שאני אפילו לא מכיר..אתה יכול גם להשאר מחוץ לדיון הספציפי הזה..זה לא מחייב אתה יודע

לגבי הgh. ..
אני יכול גם להראות לך תמונות של חברים שלחו gh בשקל וחצי..אם אתה רוצה.
אותי לא קונים עם תמונות.
חברות ug לא בנויות ליצור של gh

נערך לאחרונה:
יש לך בעיה בהבנת הנקרא חבר...
לא אני השוואתי בין אלפה להילמה

אני מנסה להבין על סמך מה אומר זה שכתב שהילמה טובים אם אין לך תשובות ענייניות חוץ מלהדביק לי מניות/אחוזים בחברות שאני אפילו לא מכיר..אתה יכול גם להשאר מחוץ לדיון הספציפי הזה..זה לא מחייב אתה יודע

לגבי הgh. ..
אני יכול גם להראות לך תמונות של חברים שלחו gh בשקל וחצי..אם אתה רוצה.
אותי לא קונים עם תמונות.
חברות ug לא בנויות ליצור של gh
עם הוא דיבר על הילמה כנירא יש לו ניסיון,דבר שני הם מגובים בבדיקות מעבדה,לגבי hgh פעיל,בדיקות דם שמראות על רמת Igf 1 בשמיים עוזר?

עם הוא דיבר על הילמה כנירא יש לו ניסיון,דבר שני הם מגובים בבדיקות מעבדה,לגבי hgh פעיל,בדיקות דם שמראות על רמת Igf 1 בשמיים עוזר?
ומה מד האמינות של הבדיקות האלה? הם חברת ug חבר..במידה ושכחת..

ומה מד האמינות של הבדיקות האלה? הם חברת ug חבר..במידה ושכחת..
שוב פעם יש בדיקות Igf 1
בחור שנטל Hgh של הילמה לתקופה של 3 חודשים הציגה Igf 1 ברמות מאוד גבוהות
והמינון היה 5 יחידות ליום למשך 90 יום פלוס מינוס.
HGH זה נושא רגיש ואין כמו הרפואי. לגבי ug היום אתה יכול ליפול על פארטיה שהיא עובדת ומתקתקת ופעם הבא אתה יכול ליפול על פארטיה שלא שווה כלום במקרה הטוב

שוב פעם יש בדיקות Igf 1
בחור שנטל Hgh של הילמה לתקופה של 3 חודשים הציגה Igf 1 ברמות מאוד גבוהות
והמינון היה 5 יחידות ליום למשך 90 יום פלוס מינוס.
HGH זה נושא רגיש ואין כמו הרפואי. לגבי ug היום אתה יכול ליפול על פארטיה שהיא עובדת ומתקתקת ופעם הבא אתה יכול ליפול על פארטיה שלא שווה כלום במקרה הטוב
עם אמונה אני לא מתווכח

צפה בקובץ המצורף 57966
חח

אתה חתיכת ליצן.

רק שאלה @Navira
לא מבקש מקורות ולא מבקש לנקוב במחירים

החברה ug שמייצרת בעצמה את ה gh שעובד והיא לא מוכרת רפואי

לפחות המחיר שלהם יותר זול מאשר להביא מחו"ל?

רק שאלה @Navira
לא מבקש מקורות ולא מבקש לנקוב במחירים

החברה ug שמייצרת בעצמה את ה gh שעובד והיא לא מוכרת רפואי

לפחות המחיר שלהם יותר זול מאשר להביא מחו"ל?
תאמין לי מחול יותר משתלם להביא,אנלי מושג כל כך מה הולך בארץ בענין הGh. אם אפשר להתקמבן על רפואי זה היה מדהים אך צריך להתכונן להוציא סכום על זה

תאמין לי מחול יותר משתלם להביא,אנלי מושג כל כך מה הולך בארץ בענין הGh. אם אפשר להתקמבן על רפואי זה היה מדהים אך צריך להתכונן להוציא סכום על זה
ברור...הכי טוב להביא gh מחו"ל..חח:sarcastic:🤣

ואיך זה יגיע אליך לארץ? במטוס עם קירור? בטח בטח.
גם בדואר ישראל ובמיונים במכס בוודאי יקפידו להעביר לך את החבילה מהר ובמחסנים מקוררים....לא חשבתי אחרת.

אה שכחתי....הgh המחתרתי הוא הרבה יותר מתוחכם מהרפואי..הוא יכול להחזיק בלי בעיה בכל תנאי מזג אוויר כל עוד לא עורבב עם המים.

אתה רואה...סחבק לומד מהר..
הרי יש להם תקציבים ידע ויכולות ייצור שטרם ניראו בחברות התרופות הגדולות בעולם....זה ברור:79nb:

אה נכון ויש גם בדיקות מעבדה של בחור שמראות עליה בigf1 .....וואו..איזה מגניב

אני רץ לקנות...
!thanks for your advice

נערך לאחרונה:
יש פייזר ונורדי
וכמובן שיקר להחריד
אבל בהנחה שהוצאת מבית מרקחת(זיופים/תנאי קירור לא טובים),זה הכי טוב שיש

לכל מי שטוען שאפשר להביא HGH בכזו קלות מחו״ל, או גרוע מזה, מציע חברות ug צריך לעשות שיעורי בית.

שמעתי מישהו מסכם את זה יפה מאוד-
Pharmaceutical HGH is the real thing, all others HGH are just dog shit

ברור...הכי טוב להביא gh מחו"ל..חח:sarcastic:🤣

ואיך זה יגיע אליך לארץ? במטוס עם קירור? בטח בטח.
גם בדואר ישראל ובמיונים במכס בוודאי יקפידו להעביר לך את החבילה מהר ובמחסנים מקוררים....לא חשבתי אחרת.

אה שכחתי....הgh המחתרתי הוא הרבה יותר מתוחכם מהרפואי..הוא יכול להחזיק בלי בעיה בכל תנאי מזג אוויר כל עוד לא עורבב עם המים.

אתה רואה...סחבק לומד מהר..
הרי יש להם תקציבים ידע ויכולות ייצור שטרם ניראו בחברות התרופות הגדולות בעולם....זה ברור:79nb:

אה נכון ויש גם בדיקות מעבדה של בחור שמראות עליה בigf1 .....וואו..איזה מגניב

אני רץ לקנות...
!thanks for your advice
כל עוד זה מגיע בתצורת חומר גלם )אבקה( אין שום בעיה. מה יש לך מה זה התנאשות הזו מה אתה ליצן?מה נפלתה עליי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית