הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלתור תרגילי רגליים

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אז ככה, אני פה במקום עם חדר כושר די עלוב יש מוט דדליפט ופלטות ומשקולות יד וכמה מכונות, לגב אני מדדלפט ופולי או חתירה, בנץ' פרפר ולחיצה עם משקולות (אין ספסל לבנץ'), וכתפיים לחיצה והנפה לצדדים, הבעיה היחידה שיש לי זה רגליים.
סקוואט אין כלוב אז אני לא יכול לעשות למרות שיש מוט, אני מחפש שני תרגילים, אחד במקום סקוואט/לג פרס, משהו שיעבוד על הקוואדס והשני להאמסטרינג במקום לג קרלס.
לאנגים זה למשל אופציה לאחד התרגילים אבל על מה הוא עובד?

לאנגים, בולגריאן ספליט סקוואט, סטיף לג דדליפט, לג קארל במשקולת, כפיפות נורדיות (גם רק החלק האקצנטרי), גובלט סקוואט, היפ טרסט

• פותח/ת השרשור
לאנגים, בולגריאן ספליט סקוואט, סטיף לג דדליפט, לג קארל במשקולת, כפיפות נורדיות (גם רק החלק האקצנטרי), גובלט סקוואט, היפ טרסט
מה מהם מחליף לג פרס? אני חייב משהו של לחיצה שיעבוד על הקוואדס נקודתית

• פותח/ת השרשור
גובלט סקוואט, לאנגים ובולגריאן ספליט סקוואט
ומה להאמסטרינג? מחפש תרגילים מבודדים אבל
כנל לקוואדס
יש לי רק משקולות ואני לא מצליח לחשוב על תרגיל מבודד להאמסטרינג

לאנגים בהליכה עם מוט ייתן דגש חזק לארבע ראשי
סטיף לג דדליפט להאמסטרינג
אתה יכול לעשות לג כורל עם משקולת בין הרגליים בשכיבה על הבטן בספסל או תלוי על מתח

• פותח/ת השרשור
לאנגים בהליכה עם מוט ייתן דגש חזק לארבע ראשי
סטיף לג דדליפט להאמסטרינג
אתה יכול לעשות לג כורל עם משקולת בין הרגליים בשכיבה על הבטן בספסל או תלוי על מתח
מתח אין פה
ואני לא מצליח להבין איך אני אשים מוט עם משקל על הגב שלי, אין פה כלוב ואני לא מצליח להרים אותו לגב

ספציפית לקוואדס, "פינישר" טוב (במקום משהו ממוקד שבדרך כלל היית עושה עם מכונה) זה למצוא איזושהי הגבהה יציבה (כמו מדרגה של חדר מדרגות), ולבצע סקוואט, כאשר העקבים שלך מוגבהים.

הזווית הזו, וגם התמיכה (זוכר שההגבהה צריכה להיות יציבה?) יכולים לאפשר לך לעשות סקוואט "שכולו קוואדס".

או בפחות מילים:
-שים את העקבים על משהו גבוה.
-עשה סקוואט על ידי שליחת ברכיים קדימה.

אפשר לבצע את זה עם דאמבלים, או מוט די קל (כזה שאתה כן יכול להרים), או אפילו בלי. אם תעבוד איטי / עם עצירות / עם פוקוס על הנקודות שבהן הקוואדס מאוד מורגשים, אז אתה יכול להגיע להתשה די משמעותית של הקוואדס, וזה, בגדול, מה שתרגילים מבודדים בדרך כלל באים לחפש.

@Dissonant Harmony הקדים אותי, זה תרגיל שלאחרונה ג'וני קנדיטו המליץ עליו.
רק אוסיף שהקוואדס מגיב היטב לסטים עם חזרות גבוהות.
אז אתה יכול להרים מוט לגב עם 50 ק"ג או מה שתצליח ולעשות 15 חזרות.

גם פרונט סקוואט עם משקל שאתה עושה איתו קלין, יכול להיות טוב.
וגם בלט סקוואט, הנה משהו שאילטרתי בזמנו.

@Dissonant Harmony הקדים אותי, זה תרגיל שלאחרונה ג'וני קנדיטו המליץ עליו.
רק אוסיף שהקוואדס מגיב היטב לסטים עם חזרות גבוהות.
אז אתה יכול להרים מוט לגב עם 50 ק"ג או מה שתצליח ולעשות 15 חזרות.

גם פרונט סקוואט עם משקל שאתה עושה איתו קלין, יכול להיות טוב.
וגם בלט סקוואט, הנה משהו שאילטרתי בזמנו.

רגליים יפות:blush:

שתדע שזה קופץ לי ביו טיוב בין נתן גושן לשירי ערבית(עוקב1)

אבל ברצינות (לרגע)
אחלה אילתור
תודה, ראיתי שצ'אד סמית' המליץ על זה, אבל היה לו את כל הציוד לזה, אז אני הייתי חייב לאלתר משהו.

תרגיל מעולה וממש מרגישים את הקוואדס.

• פותח/ת השרשור
ספציפית לקוואדס, "פינישר" טוב (במקום משהו ממוקד שבדרך כלל היית עושה עם מכונה) זה למצוא איזושהי הגבהה יציבה (כמו מדרגה של חדר מדרגות), ולבצע סקוואט, כאשר העקבים שלך מוגבהים.

הזווית הזו, וגם התמיכה (זוכר שההגבהה צריכה להיות יציבה?) יכולים לאפשר לך לעשות סקוואט "שכולו קוואדס".

או בפחות מילים:
-שים את העקבים על משהו גבוה.
-עשה סקוואט על ידי שליחת ברכיים קדימה.

אפשר לבצע את זה עם דאמבלים, או מוט די קל (כזה שאתה כן יכול להרים), או אפילו בלי. אם תעבוד איטי / עם עצירות / עם פוקוס על הנקודות שבהן הקוואדס מאוד מורגשים, אז אתה יכול להגיע להתשה די משמעותית של הקוואדס, וזה, בגדול, מה שתרגילים מבודדים בדרך כלל באים לחפש.
אם אני אקח משקולת של 20 לא יודע עד כמה זה יזיז לי כאילו...
ותרגיל מבודד להאסמטרינג יש לך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית