הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם לאחר סייקל

Golden23

משתמש מתחיל
109
1
נק' מוניטין:
1
109
1
לאחר סייקל מעל 15 שבועות
טסט אנתת 1.2 במזרק פעמיים בשבוע
בולדנון 1.5 פעמיים בשבוע

כרגע חודש וחצי ללא חומרים
ללא PCT
הרגשה כללית עייפות חוסר תיאבון ומוטיבציה
מצורף תוצאות בדיקות דם
האם זה מעיד על בעיה כלשהי בכבד ?

TSH = 2.60mU/L

קבצים מצורפים

• 2020-08-17 (2).png
    2020-08-17 (2).png
    KB 15.6 · צפיות: 332
  • 2020-08-17 (3).png
    2020-08-17 (3).png
    KB 24.6 · צפיות: 197
בדיוק כמו שחקני קולנוע בני 40+ שתוך 3 חודשים מתחטבים ומעלים מסת שריר תודות למשטר אימונים קשה + תזונה מוקפדת. אף אחד מהם לא יגיד שהוא השתמבש בחומרים אנאבוליים. כנ״ל לגביי אושיות רשת ש90% מהם טוענים שהם ״טבעיים״.

אנשים פשוט שקרנים.
ממש לא מסכים. זה לא אותו הדבר.

א) כל מי שהיה בתקופה של ארנולד, כמעט 90% דיווחו על פחות או יותר אותם מינונים של דיבול ופרימו. אתה רוצה להגיד לי שכל החבר'ה האלה סגרו בינהם במידה ויום יבוא וישאלו אותם על מינונים ?
ב) בתקופה שלהם זה היה חוקי לחלוטין, הייתי הולך לרופא ומבקש מה שאתה רוצה (לא כל מינון שאתה רוצה) והוא היה נותן לך. שם הייתה יותר פתיחות בעניין ודי היו משתפים את הסייקלים שלהם.

א) כל מי שהיה בתקופה של ארנולד, כמעט 90% דיווחו על פחות או יותר אותם מינונים של דיבול ופרימו. אתה רוצה להגיד לי שכל החבר'ה האלה סגרו בינהם במידה ויום יבוא וישאלו אותם על מינונים ?
ב) בתקופה שלהם זה היה חוקי לחלוטין, הייתי הולך לרופא ומבקש מה שאתה רוצה (לא כל מינון שאתה רוצה) והוא היה נותן לך. שם הייתה יותר פתיחות בעניין ודי היו משתפים את הסייקלים שלהם.
ברור..
15mg/d זה באמת הסיבה לגוף שהיה להם!
צא מהסרט חבר..
אז הם בקושי ידעו מה הם לוקחים...
היום אתה יכול לפגוש אנשים שלוקחים אנאבר בתקופה של אוף וחיים בסרט שהם נקיים..
אז אז....

אני אתן לך 3 אופציות.
הראשונה - הם לא ״זוכרים״ את הכמויות שהם לקחו.
השנייה - הם לא מעוניינים להגיד באמת מה הם עשו כי לרובם יש אגו גדול מאוד והרבה מהם רואים בזה ״סודות מקצוע״.
השלישית - הם עשו כל כך הרבה שזה איפשהו מביך לספר לאיזה רמה צריך להגיע.

בין אם הסיבות הנ״ל נכונות או לא, אין מצב שאתה מאמין שקצת דיבול ופרימו היו הסייקלים שלהם. אין מצב כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית