הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר למכס ודמי משלוח

• פותח/ת השרשור Loyal
  • פורסם בתאריך

Loyal

משתמש מתחיל
180
28
נק' מוניטין:
20
180
28
אם עשיתי הזמנה בסך 211 שקל שזה יוצא 62$
ובמחיר הסופי עם המשלוח יוצא שיש מצב שאני אשלם מכס, אני אשלם מכס או שאין קשר בין המחיר של המשלוח למכס?

ובמחיר הסופי עם המשלוח יוצא שיש מצב שאני אשלם מכס, אני אשלם מכס או שאין קשר בין המחיר של המשלוח למכס?

לא, מכס משלמים על המוצר ולא על המשלוח.

ע"פ החוק היבש (נבדק), אם מחיר המוצרים בלבד (ללא משלוח) לא עולה על 75 דולר, החבילה לא מחוייבת בתשלום מיסים. אך אם עלות המוצרים עולים על 75 דולר, החבילה מחויבת בתשלום מיסים על סך 17 אחוז ממחיר המוצרים + מחיר המשלוח.

בפועל, הרבה פעמים החבילה לא תיתפס במכס ולא תשלמו כלום אפילו שע"פ החוק החבילה כן מחוייבת. וכמו כן, יצא לי לא מעט פעמים לשלם מיסים רק על המוצרים (ללא המשלוח) כמו ש @CycleTelephohe אמר שקרה לו. מניח שזה בגלל שאותם חברה שעובדים במכס כנראה לא יודעים לעבוד / לא מכירים את החוק / עושים טעויות.

אגב, החוק גם אומר שאם הזמנת מספר חבילות בתקופה מסויימת (אם אני לא טועה 3 חודשים) מאותו אתר (או חנות), אתה מחוייב בתשלום מיסים על סכום כל ההזמנות. בפועל בחיים לא קרה לי.

בקיצור, הקשר בין החוק לבין מה שקורה בפועל הוא מקרי בהחלט, משמע, כל אחד והמזל שלו. בהצלחה לכולם.

ע"פ החוק היבש (נבדק), אם מחיר המוצרים בלבד (ללא משלוח) לא עולה על 75 דולר, החבילה לא מחוייבת בתשלום מיסים. אך אם עלות המוצרים עולים על 75 דולר, החבילה מחויבת בתשלום מיסים על סך 17 אחוז ממחיר המוצרים + מחיר המשלוח.

בפועל, הרבה פעמים החבילה לא תיתפס במכס ולא תשלמו כלום אפילו שע"פ החוק החבילה כן מחוייבת. וכמו כן, יצא לי לא מעט פעמים לשלם מיסים רק על המוצרים (ללא המשלוח) כמו ש @CycleTelephohe אמר שקרה לו. מניח שזה בגלל שאותם חברה שעובדים במכס כנראה לא יודעים לעבוד / לא מכירים את החוק / עושים טעויות.

אגב, החוק גם אומר שאם הזמנת מספר חבילות בתקופה מסויימת (אם אני לא טועה 3 חודשים) מאותו אתר (או חנות), אתה מחוייב בתשלום מיסים על סכום כל ההזמנות. בפועל בחיים לא קרה לי.

בקיצור, הקשר בין החוק לבין מה שקורה בפועל הוא מקרי בהחלט, משמע, כל אחד והמזל שלו. בהצלחה לכולם.
3 ימים מאותה חנות, לא 3 חודשים, לפי מה שמכיר.
ושימו לב שגם ה-30 שקלים שמקבלים מ"חבר מביא חבר" לא קביל במכס - הם לא מכירים בהנחה הזאת.

תנסה לעבור את ה-250 שקלים כדי שלא תצטרך לשלם דמי משלוח ובכל מקרה לא לעבור את רף המכס - 75$.

אתה בפורום תזונה ותוספים.
למען הסדר הטוב בעתיד, אנא פרסם פוסטים המתאימים לנושא הכללי של הפורום הספציפי. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית