הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפדרין...

רועי1987

משתמש מתחיל
257
1
נק' מוניטין:
6
257
1
איך לוקחים אפדרין? (זמן, כמות)
ולאיזה דופק זה מגיע?

אני חושב שהדופק שלי יחסית גבוה כי בלי שום דבר על הליכון אני מגיע ל 160 - 170 דיי בקלות בריצה על 12 קמ"ש
האם כדי לקחת או שזה מסוכן לי? ואם כן צריך לקחת עוד משהו עם זה או שזה מספיק...??

תודה לכל העונים
😉

כמות תלויה במשקל, לא מומלץ לעבור את ה 75-100 מ"ג אפדרין על 600-800 מ"ג קפאין.
בקשר לדופק ואפדרין, פשוט תוריד עצימות ותהיה באותו הדופק.

• פותח/ת השרשור
האמת??
קראתי ולא הבנתי כלום....
אם מישהו יוכל לפשט לי את מה שרשום שם אני אשמח

אני רוצה לרדת באחוזי שומן כמה שיותר מהר אני בחיטוב כבר חודשיים וירדתי יפה אבל לאחרונה נתקעתי אני כרגע על משהו כמו 13% שומן...
הדופק מנוחה שלי עומד על משהו כמו 65
ואם אפשר קצת יותק פירוט על תופעות הלוואי אם לוקחים אפדרין + קפאין + אספרין ומה הסיבה שמומלץ לקחת עם אפדרין גם קפאין ואספרין???

על 13% הייתי ממליץ לך יהומבין + קפאין + ל-טירוזין + דיאטה דלת פחמימות + פרוטוקולים (2 בשבוע פרוטוקול 4 ואם בא לך עוד 2 פרוטוקול 2) רק תוריד את הסקוואטים הכבדים שלך לפעמיים בשבוע גג
האפדרין היה יעיל עד עכשיו

(למרות שאם בא לך אתה יכול להמשיך איתו)

ד.א אם כבר מדברים על ירידה באחוזי השומן האם הקלן.... יכול לעזור בירידה אל מתחת ל10 א.ש (כמובן עם גרעון 300-500 מבלי לבצע אירובי) ?

אתה יכול לרדת לכל % שומן מבלי לבצע אירובי, השאלה כמה שריר תאבד בדרך (תצטרך לאכול פחות)

תודה... אני אנסח השאלה בצורה הבאה... האם השימוש בקלן יעיל עבור חיטוב לאחוזי שומן מתחת ל10 א.ש. ? כלומר יש טעם בכלל להשתמש בו אז (כדי לשמור על מסת גוף רזה ככל האפשר)

יכול לעזור כי הוא אנטיקאטבולי אבל אל תצפה להישגים ושמירה במסה הרזה כמו טסט לדוגמה.
קלן סה"כ פועל בדומה לאפדרין אבל יש לו פשוט מחזור יותר ארוך ארוך בגוף (פי 3-4)

• פותח/ת השרשור
משה הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה על תופעות הלוואי ועל למה צריך לקחת גם קפאין ואספרין?

ולפי מה ש MOO אמר אפדרין לא יכול לעזור לרדת נגיד ל 8% שומן??? עדיף יהומבין? ומה ההבדל ביניהם?

משה הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה על תופעות הלוואי ועל למה צריך לקחת גם קפאין ואספרין?

ולפי מה ש MOO אמר אפדרין לא יכול לעזור לרדת נגיד ל 8% שומן??? עדיף יהומבין? ומה ההבדל ביניהם?

אתה יכול לרדת ל8% גם בלי כלום
אבל לדעתי יהומבין יהיה יעיל יותר מאפדרין באחוזים כאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית