הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאבד נוזלים ממקום ספציפי, אפשרי?

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
קחו בנאדם שסוחב על עצמו אקסטרה נוזלים(עקב אכילת פחמימות מוגברת בפלוס קלורי גבוה, למשל)
ושימו את יד ימין שלו בחדר שיש בו 35 מעלות צלזיוס ואת יד שמאל בחדר שיש בו 10 מעלות צלזיוס.
אותו בנאדם יאבד בשני הידיים מידה שווה של נוזלים או ביד ימין יאבד יותר?
כמה מהר זה יתאזן במידה וכן?

אולי יהיה חכם יותר לשנות את המעלות באחוזי לחות אבל... שיהיה.

נערך לאחרונה:
אין לי מושג, לדעתי לא כי נראה לי הגיוני שהגוף יאזן את עצמו.
אבל לא יודע אם זה עדיין קיים, פעם היה מיתוס שאומר לשים משהו על איזור הבטן כמו צעיף עטוף בניילון או משהו בסגנון שהאיזור יזיע כמה שיותר ואז זה עוזר להרזיה נקודתית בבטן, אם לעשות פעילות אירובית עם זה אז עוד יותר טוב. בפועל זה דומה למה שאתה מתאר כי מקום ספציפי מזיע אז אתה כביכול אמור לאבד נוזלים משם.
זכור לי שעשיתי ככה (אל תשפטו אותי הייתי חסר מושג בתקופה שהאינטרנט לא היה זמין ומלא מידע כמו עכשיו) והכרתי אנשים שעשו גם ולא זכור לי שהיה יותר שינוי ספציפית בבטן לאף אחד.

יש נוזלים ויש הסיבה לאגירת נוזלים.
אפשר לעודד יציאה של נוזלים מאיזור אחד של הגוף, אבל תוך דקות עד שעות זה יתאזן מחדש, כי הסיבה לאגירת הנוזלים עדיין נשארה

קחו בנאדם שסוחב על עצמו אקסטרה נוזלים(עקב אכילת פחמימות מוגברת בפלוס קלורי גבוה, למשל)
ושימו את יד ימין שלו בחדר שיש בו 35 מעלות צלזיוס ואת יד שמאל בחדר שיש בו 10 מעלות צלזיוס.

🤣🤣🤣🤣
איפה המוניטין?

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג, לדעתי לא כי נראה לי הגיוני שהגוף יאזן את עצמו.
אבל לא יודע אם זה עדיין קיים, פעם היה מיתוס שאומר לשים משהו על איזור הבטן כמו צעיף עטוף בניילון או משהו בסגנון שהאיזור יזיע כמה שיותר ואז זה עוזר להרזיה נקודתית בבטן, אם לעשות פעילות אירובית עם זה אז עוד יותר טוב. בפועל זה דומה למה שאתה מתאר כי מקום ספציפי מזיע אז אתה כביכול אמור לאבד נוזלים משם.
זכור לי שעשיתי ככה (אל תשפטו אותי הייתי חסר מושג בתקופה שהאינטרנט לא היה זמין ומלא מידע כמו עכשיו) והכרתי אנשים שעשו גם ולא זכור לי שהיה יותר שינוי ספציפית בבטן לאף אחד.

רק שלא דיברתי על שריפת שומן או משהו, נגיד בנאדם שרוצה להיפטר מכמות מסוימת של נוזלים באיזור ספציפי בשביל תמונה.
סתם, דוגמא, נו.
סיר
🤣🤣🤣🤣
איפה המוניטין?
חח, מה?

רק שלא דיברתי על שריפת שומן או משהו, נגיד בנאדם שרוצה להיפטר מכמות מסוימת של נוזלים באיזור ספציפי בשביל תמונה.
סתם, דוגמא, נו.
גם אני לא דיברתי על שריפת שומן, כלומר המיתוס כן היה על זה אבל בפועל זה היה אמור להוריד רק נוזלים נקודתית מהבטן והגב התחתון כי האיזור הזה הזיע הרבה יותר, אבל גם זה לא קרה

מה יש לך, חוק האיברים השלובים. זה בייסיק. 😆

מה יש לך, חוק האיברים השלובים. זה בייסיק. 😆
ארכימדס הגיע לחוק הזה כששם יד אחת במים חמים והשניה לא כי הוא רצה לחטב אותה בשביל צילומים שראו בהם רק יד אחת. כשראה שזה לא מצליח הוא התחיל לצעוק "אאוריקה, אאוריקה" שביוונית זה אומר "כוס אמק אני שמן ונוזלי ולעולם לא איראה טוב בצילומים, מחר אני מתחיל חיטוב כמו שצריך!!!"

ארכימדס הגיע לחוק הזה כששם יד אחת במים חמים והשניה לא כי הוא רצה לחטב אותה בשביל צילומים שראו בהם רק יד אחת. כשראה שזה לא מצליח הוא התחיל לצעוק "אאוריקה, אאוריקה" שביוונית זה אומר "כוס אמק אני שמן ונוזלי ולעולם לא איראה טוב בצילומים, מחר אני מתחיל חיטוב כמו שצריך!!!"

וואו כאילו אשכרה היית שם 🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית