הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נוזלים הם נוזלים הם נוזלים?

הברווזון המכוער

משתמש משקיע
3,222
2,324
נק' מוניטין:
3,331
3,222
2,324
לאחר כמה ימים של פלוס קלורי מאוד גבוה(וכיוצא בזה המון פחמימות) אני מרגיש ונראה יותר נפוח בפנים.
זה גורם לי לרצות אפילו לרצות ולנסות להזיע יותר לאחר מכן.
ואז אני צורך קריאטין.
אם לאחר הפלוס הקלורי הנוזלים נצברים לי המון בפנים(גם אם רק בין היתר), וזה משהו שמפריע לי, נוזלים בפנים(אפילו זה שאני על אחוז שומן גבוה לא משנה את העובדה שיש הבדל משמעותי (לי) בנראות של הפנים בזמן הזה)אולי כדאי שאוותר אל קריאטין?
נוזלים הם נוזלים הם נוזלים?
כמובן שעדיף פשוט לחטב כמו שצריך, כרגע מה שאני עושה, ואז בטח על אחוז שומן נמוך יותר עם בקרה על המזון(קלוריות וכיוצא מזה פחמימות ונתרן), אראה טוב יותר גם ככה.

קריאטין סופח נוזלים לשרירים, איזה שרירים יש בפנים?
אתה יכול להפסיק לקחת קריאטין בכל מקרה תחסוך בנתיים את הכסף, קריאטין נותן 'אקסטרה' בדר"כ כשאתה מתאמן תקופה ותקוע וזה לא מצבך, מה גם שקריאטין כאמור גורם לשרירים להיות מימיים יותר ומראה "מלא יותר" ובאחוז שומן גבוה מה זה יתן לך?

לא שמעתי על אנשים שמתנפחים בפנים מאוכל זה בדרך כלל food baby בבטן אחרי ארוחה עשירה קלוריות ופחממות ריקות
תנסה לאכול יותר מאוזן ונקי/תסתכל שוב במראה אולי אתה מדמיין וזה בראש שלך.

• פותח/ת השרשור
אולי אתה מדמיין וזה בראש שלך
הנוזלים שבראש זו בדיוק הבעיה.
השבוע ראיתי ראיון על ישראלית שחלתה(ועודנה) בזאבת והיא אמרה שהתנפחו לה הפנים מנוזלים(עקב טיפולים).
אני די בטוח שיש שרירים באזור הלסת, מעבר להגיון הפשוט שלי די לוקה בחסר, נגיד.
מה גם שקריאטין כאמור גורם לשרירים להיות מימיים יותר ומראה "מלא יותר" ובאחוז שומן גבוה מה זה יתן לך?
בין כה אין גוף להראות, אם זה עוזר קצת אז נראה לי חכם לקחת(וגם אמשיך כל החיים, אולי).
מבחינה כספית עלה לי 60-65₪ 2 קילו(מספיק ללמעלה משנה).
תנסה לאכול יותר מאוזן ונקי
רצוי, רצוי.

זה ה''טיפול'' שמקבלים כדי להרגיע את האגרסיביות של המחלות האלו. תזכורת ש2020 זה ליטרלי תקופת האבן.
עריכה: הייתי בטוח שזה ביג, ביאסת כי הופתעתי ממנו לטובה למרות שלא הבנתי.

ילד אתה בסדר? על מה אתה מדבר

• פותח/ת השרשור
זה ה''טיפול'' שמקבלים כדי להרגיע את האגרסיביות של המחלות האלו.
חחחחחחחחחחחחחחח
פרדניזון!
הייתי בטוח שהיה כתוב פרינדזון(friend zone).
ילד אתה בסדר? על מה אתה מדבר
אני לא ילד,
אני לא בסדר,
ואני לא מדבר.
טוב, כולנו ילדים של מישהו, יה?

לול...
אמרתי לו שאפשרי לצבור נוזלים בפנים, חח.

אם אתה לוקח את התרופה של השטן, אתה תצבור הרבה כן. מה זה קשור אליך? צברת קצת שומן / נוזלים בפרצוף כי טחנת פחמימות? תמעיט בפחמימות. אני לא מבין את השאלה כאן...רד במשקל אם לא מתאים לך פרצוף שמנמן.

• פותח/ת השרשור
בזמן שאתה מבלבל את השכל אני הרחתי היום את ה15 מתח חוזר אלי. תדביק את הפער במקום לקרוא כתבות על זאבת.
אני חושב שאגיע ל20 קילו מתח לפני שתגיע ל20 חזרות.
בהצלחה לשנינו.

אני חושב שאגיע ל20 קילו מתח לפני שתגיע ל20 חזרות.
בהצלחה לשנינו.

20 קילו מתח עליך ל5 חזרות יותר קל מלהגיע ל20 חזרות משקל גוף, בינינו. גם כשאהיה לי 20 עם משקל לא היה לי 20 משקל גוף. זה קצת יותר קשוח.

• פותח/ת השרשור
כמה הולם לשלוח את זה לאחר שציינתי את חולת הזאבת.
אתה גאון.
20 קילו מתח עליך ל5 חזרות יותר קל מלהגיע ל20 חזרות משקל גוף, בינינו. גם כשאהיה לי 20 עם משקל לא היה לי 20 משקל גוף. זה קצת יותר קשוח.
אולי כן, אולי לא.
מה המשקל שלך והאם אתה חטוב? זה חתיכת פקטור, שתדע לך.
אני כבר לא אותו קליל שהייתי.
כן, זה לגמרי באשמתי, אין ספק.
פשוט אנחנו אולי לא אותה קטגוריית משקל...

כמה הולם לשלוח את זה לאחר שציינתי את חולת הזאבת.
אתה גאון.

לא, כי אומרים לך פה שיש תופעה כזאת, ושהיא כתוצאה של שימוש בסטרואידים כמו פרדניזון
ואתה ממשיך בשלך ״חחח חולת זאבת חח״
זאת תופעה קיימת, לא המצאת אותה ואתה לא היחיד שסובל ממנה. ממליץ להוריד סטרס זה בהחלט יועיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית