הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בפרגניל

• פותח/ת השרשור gymguy
  • פורסם בתאריך

gymguy

משתמש פעיל
483
384
נק' מוניטין:
11,540
483
384
שלום אני משתמש בסטרואידים כבר שנתיים שלוש לסירוגין בשיטת בלאסט אנד קרוז. (קרוז 250-200 מג)
השנה האחרונה יצא לי להיות נטו בקרוז ללא בלאסט מסיבות רפואיות שלא קשורות לנושא. השאלה שלי היא אם יש לי צורך להשתמש בפרגניל על מנת שיום אחד אוכל ״להתנקות״ לגמרי ולא להשתמש בכלל ממקור חיצוני או שזה מאוחר מידי ונזקק טיפול אחר? (כרגע המטרה שלי זה להשאר בבלאסט ולא להתנקות לגמרי ולהשתמש בפרגניל תוך כדי כדי שאוכל ״להתנקות״ ביום מן הימים)

אני חושב שאחרי שנתיים שלוש, מלבד hcg ו טמוקסי, תצטרך לשקול שימוש ב-טריפטורלין, כמובן תעשה זאת בצורה חכמה ועל אחריותך וכל זה אם תבחר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שאחרי שנתיים שלוש, מלבד hcg ו טמוקסי, תצטרך לשקול שימוש ב-טריפטורלין, כמובן תעשה זאת בצורה חכמה ועל אחריותך וכל זה אם תבחר
אשמח לשמוע ממך קצת יותר פירוט בבקשה

חחח
מזה "להתנקות" אתה יודע ?
להתנקות מהחומר הסינתטי שהכנסת לגוף אתה תתנקה בסופו של דבר גם בלי לעשות כלום כי החומר לא נשאר בגוף לנצח..
הבעיה היא שלפי ניסוח השאלה שלך אני מניח שאתה מבין בטעות שעם ההתנקות גם הנזק שגרמת לציר ההורמונלי (ולא בטוח שרק לו) "יתנקה" ואני מתנצל לאכזב אותך שלא.

אם זה יהיה נזק בר תיקון אולי לא תצטרך trt לנצח אם לא אז תצטרך...אבל חשוב שתדע ש trt לא פותר את הבעיה אלא משמש בסה"כ כספק חיצוני של הורמון חיוני לבריאות התקינה

אני הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ אצל אנדוקרינולוג ולא בפורום שאף אחד מהמשתתפים בו הוא לא איש מקצוע אלא משתמשים כמוך חלקם באופן מושכל יותר וחלקם פחות.
בטח להפסיק את הפרוטוקול הנוראי שעשית אפילו אתמול...ולהעזר באיש מקצוע

נערך לאחרונה:
להשאר בבלאסט ולא להתנקות לגמרי ולהשתמש בפרגניל תוך כדי כדי שאוכל ״להתנקות״ ביום מן הימים
בהחלט זאת שיטה שעובדת - להשתמש בHCG במהלך סייקלים כבדים כדי להשאיר את האשכים על אש קטנה ולא לתת להם להתנוון לגמרי בלי פידבק של LH וFSH. בעיה אצלך שכבר מספר שנים אתה נמצא על טסט חיצוני, והציר ההורמונלי שלך מדוכא כל הזמן הזה (או שהשתמשת בHCG במהלך 2-3 שנים האלו גם?)
כמובן שחשוב לפנות לרופא כדי לקבל טיפול רפואי הולם לבעיה.
בכלליות ההתאוושות תלוי בגורמים נוספים כמו גיל, מצב של מערכת הורמונליתלפני בךאסט אנד קרוז, מטרות בהמשך (להביא נקודתית ילד או לגמרי לרדת מחומרים וכו,)

• פותח/ת השרשור
תודה לעונים כרגע המטרה שלי זה עדיין להשתמש בסייקלים ולא לרדת מtrt. התכוונתי שהאם כדי לי להתחיל להכניס גם hcg ואם זה יתרום כי בשלב מסוים בחיים אני כן ארצה ילדים ופוריות או שלהכניס את זה כרגע זה מיותר ?

כרגע זה מיותר
אם אתה כבר בבלאסט אנד קרוז , בלי HCG ובלי PCT פה ושם (מטרה של שניהם זה לעודד תפקוד "טבעי" של אשכים) יכול שכבר מאוד בשבילך לחשוב על פוריות, מה שבטוח שלא מוקדם מידי בכל אופן. אם כוונה להמשיך להפגיז תכניס HCG בקרוזים קבוע ותעשה בדיקת זרע במהלך קרוז כזה לראות מה מצב של אשכים.

אם אתה כבר בבלאסט אנד קרוז , בלי HCG ובלי PCT פה ושם (מטרה של שניהם זה לעודד תפקוד "טבעי" של אשכים) יכול שכבר מאוד בשבילך לחשוב על פוריות, מה שבטוח שלא מוקדם מידי בכל אופן. אם כוונה להמשיך להפגיז תכניס HCG בקרוזים קבוע ותעשה בדיקת זרע במהלך קרוז כזה לראות מה מצב של אשכים.

מה המינון שצריך של hcg בקרוז במקרה של שימוש ממושך בבלאסט אנד קרוז ללא hcg?
צריך לתת מינון גבוה יותר בהתחלה בשביל לתת לאשכים קיק אחרי הרבה זמן בלי?

תודה לעונים כרגע המטרה שלי זה עדיין להשתמש בסייקלים ולא לרדת מtrt. התכוונתי שהאם כדי לי להתחיל להכניס גם hcg ואם זה יתרום כי בשלב מסוים בחיים אני כן ארצה ילדים ופוריות או שלהכניס את זה כרגע זה מיותר ?
סייקלים שלא נגמרים כמו שלך בסופו של דבר הרבה הרבה פחות אפקטיביים ובד בבד שהאמפקט הולך ודועך, כך הנזק הולך וגדל.
אפשר גם "לא לרדת מהאנבולים" ולעשות את זה נכון..עם pct והפסקות.
אם מתחרים מרשים לעצמם את זה אני מניח שגם אתה(עם כל הכבוד) יכול.
אם נדמה לך שבקרוז אתה בסוג של הפסקה אתה טועה!
אני מסיק מהתגובה שלך שאתה לגמרי מנותק מהמציאות בעניין הזה ומהמצב שאתה גורר את עצמך אליו אז חבל.
מאחל לך בריאות והצלחה.

נערך לאחרונה:
תכניס HCG בקרוזי
250 שבועי יספיק לא?

סייקלים שלא נגמרים כמו שלך בסופו של דבר הרבה הרבה פחות אפקטיביים ובד בבד שהאמפקט הולך ודועך, כך הנזק הולך וגדל.
אפשר גם "לא לרדת מהאנבולים" ולעשות את זה נכון..עם pct והפסקות.
אם מתחרים מרשים לעצמם את זה אני מניח שגם אתה(עם כל הכבוד) יכול.
אם נדמה לך שבקרוז אתה בסוג של הפסקה אתה טועה!
אני מסיק מהתגובה שלך שאתה לגמרי מנותק מהמציאות בעניין הזה ומהמצב שאתה גורר את עצמך אליו אז חבל.
מאחל לך בריאות והצלחה.
יאללה ניהול?

כל מילה

250 שבועי יספיק לא?

יאללה ניהול?

כל מילה
חחחחחח
ניהול מתנ"ס אולי
החלטת להריץ אותי?

משאיר את המירוץ הזה לאחרים
אבל כאחד שמכיר את התחום הזה לא רע לטוב ולרע תמיד שמח לעזור במקרים כאלה למי שמוכן להקשיב (על אף שברוב המקרים מדובר בבחורים כמוהו שזה לא ממש יעזור מה שתגיד..הם ימצאו סיבות למה כן)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית