עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדוקhigh
הטכניקה שלי תמיד הייתה סבירה פלוס (עד כדי מעולה). זה רק שיש לפעמים תקופות שלא מסקוויטים והגוף קצת שוכח, או שרעבה מדי או סתם אאוט. או שמישהו אומר לך להניח את המוט נמוך יותר על הגב ואז כל הסקוואט סובב רק סביב הלתפוס ת'מוט בכוח הידיים שלא יתגלגל במקום בלהסקוויט.בייחוד שדי נראה שהתייצבת על טכניקה (עוקב קצת בלוג שמנסה להחלים)
מסיבות הכמוסות.ולמה בעצם סומו?
לא כל כך ברור לי מה זה סומו סקוואט, אני משער ומדובר בסקוואט בעמידה רחבה.
במידה ואת רוצה את זה כתרגיל עזר, זה די דומה לסקוואט רגיל, קשה לחשוב על הרבה הבדלים.
במידה ואת חושבת שזה הסקוואט שמתאים למבנה גוף שלך, יש כאן סרטון מעולה שעוזר להבין איך הטכניקה הכי מתאימה למבנה גוף שלך, במחינת רוחב עמידה.
באופןכללי ככל שהעמידה רחבה יותר בהונות הרגליים יצביעו החוצה יותר, והברכיים תמיד צריכות להיות בקו ישר עם הבהונות, שאומר שבעמידה רחבה דרוש פתיחת אגן מאוד רצינית שמערבת הרבה את שרירי מקרבי הירך.
סרטונים טובים לסקוואט בכללי
תמיד מרכז המשקל של המוט יהיה באמצע כף הרגל, ככל שהפתיחה רחבה יותר, הישבן זז פחות אחורה, ופשוט זז כלפי מטה יותר כמעט באותו מקום.
ככה שהטורסו יותר זקוף לעומת הסקוואט הצמוד. אבל ככל שהמוט נמוך יותר על הגב, יכול להיווצר מצב שגב שפוף יותר.
בכל אופן, למבנא גוף שלך קשה לי להאמין שהסקוואט הזה אידיאלי, אני לוקח בחשבון אורך רגליים וטורסו. אבל אם יש לך מבנא עצמות ירכיים ואגן שונים, וזה יותר נוח לך, זה בסדר.
ושוב, אם זה רק ווריאציה ואת לא מחפשת את התרגיל האידיאלי לגוף שלך, זה די פשוט לביצוע.
זה בדיוק מה שמחפשת.בעמידה רחבה דרוש פתיחת אגן מאוד רצינית שמערבת הרבה את שרירי מקרבי הירך.
מסקרן. אציץ שם..לא מכיר סרטון הדרכה, אבל כאמור העקרונות של סקוואט חלים גם בסומו סקוואט. ממליץ לך לראות סרטוני הרמות של מתאמנים מwestside barbell כדי לקבל כיוון, כי כך לואי סימונס אוהב ומאמין שצריך להסקוויט.
מה שאני לא אוהב בוואסטסייד, זה שהם עם מבנה גוטף מאוד גדול בדרך כלל, וזה ממש לא אינדקציה לבחורה ששוקלת 60 ק"ג (סתם דוגמה, לא יודע כמה פותחת האשכול שוקלת) והם גם עם רצועות וחליפה שדורשת טכניקה מאוד שונה מאשר בלי.לא מכיר סרטון הדרכה, אבל כאמור העקרונות של סקוואט חלים גם בסומו סקוואט. ממליץ לך לראות סרטוני הרמות של מתאמנים מwestside barbell כדי לקבל כיוון, כי כך לואי סימונס אוהב ומאמין שצריך להסקוויט. בנוסף על כך מאמין שתדעי להתאים את הטכניקה אלייך (ניסוי וטעייה, והכרת הגוף שלך בעיקר).
זה יכול להעיד שאין לך את הגמישות ומבנה עצמות שמתאימה לתרגיל, גם לי זה כואב וזה פשוט לא מתאים לי. העצמות שלי לא בנויות לזה, ואם אתעקש, רק אפצע ואסבול לצערי.מה שתיארת פה זה בגדול מה שניסיתי, אבל התלוו לזה אי-נוחויות שונות וחשבתי אולי יש פה משהו נוסף להכיר בטכניקה.
לא יודעת לגבי הגמישות, דווקא שם אני יחסית סבבה.
זה יכול להעיד שאין לך את הגמישות ומבנה עצמות שמתאימה לתרגיל, גם לי זה כואב וזה פשוט לא מתאים לי. העצמות שלי לא בנויות לזה, ואם אתעקש, רק אפצע ואסבול לצערי.
אוי למיסתוריןמסיבות הכמוסות
צריך הרבה יותר מזהוקצת חשש לפרוק את הירך
יש וכנראה שיהיו,החכמה לעבור את זה מחוזקיםשיש לפעמים תקופות
הגוף המדהים שלי מגיב בכל מיני צורות קיצוניות לדברים פעוטים. תאר לךצריך הרבה יותר מזה
רשמתי לי. כנראה שרק איפשהו באמצע שבוע הבא אבדוק את הנושא. נחיה ונראה מה ייסגר עם זה בסוף.הנה דוגמה לצורות מעט שונות בעצם שיכול להעיד על רוחב האידיאלי של פתיחה
![]()
להתעקש על פתיחה לא מתאימה יכולה לגרום לחיכוך גידים לא רצוי ולבעיות.
מתאר לעצמי שלאף אחד לא בא להסתכן בזהותאר לך שלא בא לי להסתכן לא בזה ולא בשום דבר שדומה לזה
או אה. כמה נחמהלמזלך (מנחש ש),את לא על אופנוע..אז כבר פחות סיכויים וזה
שלא תדעיאו אה. כמה נחמה