הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי ערכת בדיקה

markus-ruhl

מושעה
83
3
נק' מוניטין:
0
83
3
היי, נכנסתי לאתר roidtest.com כי אני רוצה לקנות ערכה לזיהוי סטרואידים מזוייפים, אבל כשאני ניגש לקופה הוא לא נותן לי חבחור לישראל, מישהו יודע איך מזמינים משם את הערכה של ROIDTEST ?
הוא לא נותן לי בקופה לבחור את מדינת ישראל, איך מזמינים?

כמה אופציות יש לך

למצוא אתר אתר ששולח לארץ

למצוא שירות ששולחים אליו את החומר והם בודקים את זה

להשתמש בשירות של משלוחים בארהב, יש אתרים שמציעים שירות של לשלוח לך מוצר שמוכרים רק בארהב לארץ

לדוגמא
USHOPS | קניות באינטרנט ומשלוחים מארה"ב
אגב הערכת בדיקה היא חד פעמית? או שאפשר לבדוק בה כמה בדיקות, יש לך מושג איך זה עובד?

• פותח/ת השרשור
חבר'ה מישהו יודע איך מזמינים לישראל את הערכת בדיקת מהאתר roidtest.com?
לא מופיעה שם בקופה האפשרות לישראל
כמה אופציות יש לך

למצוא אתר אתר ששולח לארץ

למצוא שירות ששולחים אליו את החומר והם בודקים את זה

להשתמש בשירות של משלוחים בארהב, יש אתרים שמציעים שירות של לשלוח לך מוצר שמוכרים רק בארהב לארץ

לדוגמא
USHOPS | קניות באינטרנט ומשלוחים מארה"ב
אגב הערכת בדיקה היא חד פעמית? או שאפשר לבדוק בה כמה בדיקות, יש לך מושג איך זה עובד?

אין לי מושג אם היא חד פעמית, אבל אני אשמח לתגובות פה איפה יש עוד דרכים לקנות את הערכה הזאת

• פותח/ת השרשור
כן 2 וינסטרול שונים לא עובדים עליי משני מקורות שונים, ממש מסקרן אותי לדעת אם זה זיופים או החומר האמיתי

• פותח/ת השרשור
איזה חברה?

גם ביו בלאק, וגם אלפא פארמה
אתה לא מרגיש את הויני כי אתה 25 אחוז שומן

מרגישים ויני באחוזים הנמוכים

חבל על הכסף של הערכה

אבל אם אני מכניס חומר אנאבולי אתה אמור לעלות קצת מסת שריר ובטוסון השריר, עדיין וינסטרול מאוד אנאבולי 300 בערך, חייב להרגיש אנאבוליות כשחומר כזה נכנס לגוף

ויני לא בונה שריר.
טסט בונה שריר, ויני לא בונה שריר וגם אם כן אז הוא מאוד מינורי ביחס לטסט מההיבט הזה

טוסון לשריר אתה לא תשים לב ב25 אחוז

אז למה האנבוליות שלו היא בציון 300 פי 3 מטסטוסטרון? אנאבוליות שווה בניית שריר לא?
גם טרן 500:500 וטסט 100:100 ועם זאת טסט בונה יותר שריר..

לא מאמין לי?

תכניס 400 מג טרן סולו
ו400 מג טסט סולו

ותגיד לי איפה גדלת יותר

גם פרויירון 30:100 ועדיין הוא לא בדיוק אנבולי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית