הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי ערכת בדיקה

markus-ruhl

מושעה
83
3
נק' מוניטין:
0
83
3
היי, נכנסתי לאתר roidtest.com כי אני רוצה לקנות ערכה לזיהוי סטרואידים מזוייפים, אבל כשאני ניגש לקופה הוא לא נותן לי חבחור לישראל, מישהו יודע איך מזמינים משם את הערכה של ROIDTEST ?
הוא לא נותן לי בקופה לבחור את מדינת ישראל, איך מזמינים?

• פותח/ת השרשור
ויני לא עושה את זה, גם לא קלן

הוא עוזר מ10 ל7-8 אחוז הוא לא עושה שום דבר שאפשר לשים לב אליו ב25 אחוז

שאלה, אתה מהצפון?

כן אבל אני לוקח וינסטרול וההרגשה היא כאילו אני לוקח חומצות אמינו, זה הגיוני??
מוזר שאני לוקח וינסטרול ומרגיש כאילו אני לוקח חומצות אמינו

אתה מזמין בדרכ מפורפל פאנדה ?

בוא נעשה סדר לך סדר אחת ולתמיד.
יחס אנאבוליות לאנדרוגניות שאתה מדבר עליו אינו מדוייק כלל. טסטסטרון הינו בעל יחס של 100:100 והוא מהווה בייסליין לשאר החומרים. טרן לצורך העניין הוא 500:500, אבל זה לא אומר שאתה תבנה עם אותה כמות של טרן פי 5 מהר יותר שריר לעומת אותה כמות של טסט.

דבר שני, ויני כן בונה שריר, אבל לא משמעותית. האפקט שלו הוא בעיקר קוסמטי ואת זה רואים באחוז שומן נמוך. מה שאתה כן צריך להרגיש עם הויני זה עליה בכוח.

דבר אחרון, וקח את זה לאן שאתה רוצה אחי-
אתה מחפש פתרון קל ועושה ארגז של טעויות בדרך. כתבת שזה סייקל רביעי או חמישי שלך ואתה חושב שויני יעזור לך לשרוף שומן? זה מראה שיש לך 0 ידע, אפילו פחות מזה. חומרים אנאבוליים בונים שריר, הם לא שורפי שומן ולאחר כמות סייקלים רצינית אתה צריך לדעת את זה (תכלס אתה אמור לדעת את זה לפניי שבכלל חשבת להשתמש בפעם הראשונה).
אם המטרה שלך לרדת במשקל / אחוז שומן תפסיק להיות פוסי ולחפש קיצורי דרך. תיכנס לגרעון קלורי ותתאמן חזק. חומרים לא יובילו אותך לזה (למעט טרן וסופרדרול שיש להם אפקט recomp וגם זה לא בטוח כי אתה 25% שומן)

שיהיה בהצלחה אחינו ואל תיקח שום דבר ללב ממה שכתבתי.

נערך לאחרונה:
יש כל מיני קיטים לבדיקה (ערכות). כמובן שהם לא אינסופיים,אבל בדרך כלל רשום מה התכולה ולכמה בדיקות זה יספיק לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית