הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדאי לנסות לעלות משקלים בחיטוב?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
אני כרגע על התוכנית ss (עוד מהמסה הקודמת שלי, רק שאני כבר בחיטוב איזה 3 חודשים)
אני עושה אותה בבית , במקום בנץ' אני עושה שכיבות שמיכה עם משקל.

המשקלים כנראה יחשבו ממש נמוכים אבל אלה הם המשקלים שהצלחתי להגיע אליהם עד סיום המסה
סקוואט: 85קילו(הגעתיל90אבל נאלצתי להוריד משקל בגלל פציעה)
פרס:37.5
דד ליפט:97.5
שכיבות שמיכה עם 10 קילו עליי.
צ'ין אפס 5 חזרות

הכל 3x5.

כדאי לי לנסות לעלות משקל? אם כן, באיזה דרך?כדאי קודם לעלות את החזרות בכל סט ואז את המשקל?
בצ'ין אפס וטיפה בשכיבות שמיכה אני עוד מתקדם לפעמים(בגלל שאני יורד במשקל).

בכל מקרה אני סתם משתף פה, אני מרגיש כאילו עשיתי משהו שגוי לאורך התהליך, קרוב לשנה שלמה שהייתי במסה, מ63 קילו העלתי ל83 קילו(אני גובה 185,הייתי סקיניפאט), עכשיו בחיטוב אני שוקל 77, ואני מקווה מאוד שבקרוב אגיע "לגוף המטרה שלי" כי אני לא רואה עוד כמה קילו אוכל להוריד ככה(אני כמעט 10 קילו מתחת לגובה שלי)- אז בגלל זה חשבתי שאולי לנסות לעלות משקלים יכול לתרום לי, כביכול לנסות לעלות עוד במסת השריר כי כראוי זה מה שחסר לי.

לנסות תמיד כדאי

וכן קודם לעלות חזרות ורק אז משקל אחרת אתה תמצא את עצמך עושה 1-3 חזרות רק כדי לעבוד יותר כבד ואז בטח תיתקע כי הורדת נפח דרסטית על חשבון עוד קצת ק"ג

לאור הנתונים של משקל הגוף שלך והמשקלים שאתה מרים, בלי ספק, כדאי לנסות..
ולא יודע איך אתה נראה שאתה בחיטוב עם הנתונים האלה אבל הייתי ממליץ לך לעבור למסה נקייה ולעלות במשקלים בצורה בטוחה במקום לחטב, אני סבור שזה יותר יטיב עמך מבחינת תוצאות והתנאים לצבירת מסת שריר

• פותח/ת השרשור
לנסות תמיד כדאי

וכן קודם לעלות חזרות ורק אז משקל אחרת אתה תמצא את עצמך עושה 1-3 חזרות רק כדי לעבוד יותר כבד ואז בתך תיתקע כי הורדת נפח דרסטית על חשבון עוד קצת ק"ג

לאור הנתונים של משקל הגוף שלך והמשקלים שאתה מרים, בלי ספק, כדאי לנסות..
ולא יודע איך אתה נראה שאתה בחיטוב עם הנתונים האלה אבל הייתי ממליץ לך לעבור למסה נקייה ולעלות במשקלים במקום לחטב, אני סבור שזה יותר יטיב עמך מבחינת תוצאות

כן, אני אנסה אז לעלות במשקלים.(למשל כל אימון בשבוע אעלה בחזרה אחת לכל סט, ואז כשאגיע ל3x7 אעלה משקל ואעשה 3x5)? אם כן איל כדאי לתזמן את זה, שאעלה את המשקל בתחילת השבוע או בסופו?
ולא יודע איך אתה נראה שאתה בחיטוב עם הנתונים האלה אבל הייתי ממליץ לך לעבור למסה נקייה ולעלות במשקלים בצורה בטוחה במקום לחטב, אני סבור שזה יותר יטיב עמך מבחינת תוצאות והתנאים לצבירת מסת שריר

לא משו :( , אבל זה לא שיש לי הרבה קילו של שומן לאבד לדעתי. לדעתי עוד ממש כמה קילו וסגרתי תעניין, פשוט יש לי שומן בטני עוד לא ראיתי עקשנות כזאת:🤦‍♂️:, חושב שהוא יותר נחוש ממני גם כן.

אני הייתי עובר למסה אם באמת הייתי חושב שזה הדבר הנכון בזה הרגע לעשות, אבל זה גם מה שעשיתי פעם קודמת, עשיתי מסה כביכול נקייה, העלתי בשריר אבל גם השומן עלה והבטן נשארה לאורך כל התהליך, ועדיין.. לכן אני רוצה להפטר ממנה, ואז אתחיל מסה בכל הכוח.
וזה לא שאני אובססיבי לגבי ה"מראה המושלם" כי אני לא, אבל אף פעם לא הייתי חטוב ואני נסחב עם המראה הזה כבר יותא מדי זמן, ואני פשוט מרגיש שאני חייב לאבד את השומן העיקש הזה כבר.
ברור לי שחסר לי עוד שריר אני פשוט מקווה שלפני שאתחיל מסה שוב אצליח להגיע למטרה שציינתי

אתה בנתיים עושה רונדלות של מסה וחיטוב, אני עדיין חושב שמסה נקייה והתמדה יעזרו לך להגיע למראה המושלם שאתה רוצה אבל שוב לא מכיר את הגוף שלך ועדיין זה מה שאני ממליץ בנוסף, תמשיך לפסקה הבאה

ופרו טיפ למראה המושלם, למרות אתה עושה ss או תוכנית כוח כלשהו, תוסיף לך נפח עבודה על בטן סוף האימון במתכונת של progressive overload, לא תאמין כמה זה יעזור לך לשפר עמדות שם..

• פותח/ת השרשור
אתה בנתיים עושה רונדלות של מסה וחיטוב, אני עדיין חושב שמסה נקייה והתמדה יעזרו לך להגיע למראה המושלם שאתה רוצה אבל שוב לא מכיר את הגוף שלך ועדיין זה מה שאני ממליץ בנוסף, תמשיך לפסקה הבאה

ופרו טיפ למראה המושלם, למרות אתה עושה ss או תוכנית כוח כלשהו, תוסיף לך נפח עבודה על בטן סוף האימון במתכונת של progressive overload, לא תאמין כמה זה יעזור לך לשפר עמדות שם..

סבבה תודה על העזרה 😃 , אני כרגע לפחות אדחה קצת את המסה, ופשוט אחכה לראות מה קורה. בכל מקרה אני מתכנן למסה הבאה שלי לעלות על תוכנית ידועה כלשהי, לבניית מסת שריר(ובמידת האפשר גם בניית כוח כדי לעלות במשקלים הנמוכים שישלי), כי כרגע הדבר שחסר לי הוא מסת שריר אז לא חושב שיש לי טעם לעלות על תוכנית כוח עכשיו.

וסבבה אני אוסיף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית