אני כרגע על התוכנית ss (עוד מהמסה הקודמת שלי, רק שאני כבר בחיטוב איזה 3 חודשים)
אני עושה אותה בבית , במקום בנץ' אני עושה שכיבות שמיכה עם משקל.
המשקלים כנראה יחשבו ממש נמוכים אבל אלה הם המשקלים שהצלחתי להגיע אליהם עד סיום המסה
סקוואט: 85קילו(הגעתיל90אבל נאלצתי להוריד משקל בגלל פציעה)
פרס:37.5
דד ליפט:97.5
שכיבות שמיכה עם 10 קילו עליי.
צ'ין אפס 5 חזרות
הכל 3x5.
כדאי לי לנסות לעלות משקל? אם כן, באיזה דרך?כדאי קודם לעלות את החזרות בכל סט ואז את המשקל?
בצ'ין אפס וטיפה בשכיבות שמיכה אני עוד מתקדם לפעמים(בגלל שאני יורד במשקל).
בכל מקרה אני סתם משתף פה, אני מרגיש כאילו עשיתי משהו שגוי לאורך התהליך, קרוב לשנה שלמה שהייתי במסה, מ63 קילו העלתי ל83 קילו(אני גובה 185,הייתי סקיניפאט), עכשיו בחיטוב אני שוקל 77, ואני מקווה מאוד שבקרוב אגיע "לגוף המטרה שלי" כי אני לא רואה עוד כמה קילו אוכל להוריד ככה(אני כמעט 10 קילו מתחת לגובה שלי)- אז בגלל זה חשבתי שאולי לנסות לעלות משקלים יכול לתרום לי, כביכול לנסות לעלות עוד במסת השריר כי כראוי זה מה שחסר לי.
אני עושה אותה בבית , במקום בנץ' אני עושה שכיבות שמיכה עם משקל.
המשקלים כנראה יחשבו ממש נמוכים אבל אלה הם המשקלים שהצלחתי להגיע אליהם עד סיום המסה
סקוואט: 85קילו(הגעתיל90אבל נאלצתי להוריד משקל בגלל פציעה)
פרס:37.5
דד ליפט:97.5
שכיבות שמיכה עם 10 קילו עליי.
צ'ין אפס 5 חזרות
הכל 3x5.
כדאי לי לנסות לעלות משקל? אם כן, באיזה דרך?כדאי קודם לעלות את החזרות בכל סט ואז את המשקל?
בצ'ין אפס וטיפה בשכיבות שמיכה אני עוד מתקדם לפעמים(בגלל שאני יורד במשקל).
בכל מקרה אני סתם משתף פה, אני מרגיש כאילו עשיתי משהו שגוי לאורך התהליך, קרוב לשנה שלמה שהייתי במסה, מ63 קילו העלתי ל83 קילו(אני גובה 185,הייתי סקיניפאט), עכשיו בחיטוב אני שוקל 77, ואני מקווה מאוד שבקרוב אגיע "לגוף המטרה שלי" כי אני לא רואה עוד כמה קילו אוכל להוריד ככה(אני כמעט 10 קילו מתחת לגובה שלי)- אז בגלל זה חשבתי שאולי לנסות לעלות משקלים יכול לתרום לי, כביכול לנסות לעלות עוד במסת השריר כי כראוי זה מה שחסר לי.