הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית חגורת גב

Ilaybenita

משתמש מתחיל
222
209
נק' מוניטין:
390
222
209
ספורטר פתח תקווה
אני מתלבט בין שתי החגורות האלו:
RDX 4PB Suede Leather Black Powerlifting Belt
-
RDX 10mm Leather Powerlifting Belt
מצד אחד הסגירה עם השיניים היא יותר זולה ומהצד השני אני כבר חוויתי עם חגורות מסוימות בסגירה הזאת שהן נפתחות לי באמצע הסט ולכן אני מעדיף סגירת מנוף.
בכל מקרה אם מישהו יכול לתת לי את החוויות האישיות שלו עם חגורות בסגנון הזה או אם יש לו בכלל הצעות שונות זה יהיה מעולה, בנוסף אם יש לכם ביקורות שליליות/חיוביות לחגורות שהצגתי כאן.

עם איזה חגורה קרה לך שהפרונג נפתח? זה לא ממש אפשרי. הרבה יותר סיכוי שמנוף יפתח לך באמצע הסט.
אגב, לרוב בebay אתה תמצא חגורות של rdx במחיר הרבה יותר זול.
מבחינת מנוף או פרונג - הגישה צריכה להיות כזאת - יותר קל להשתמש במנוף, אבל אם אתה צריך להחליף חור זה לקחת מברג שזה קאדר

• פותח/ת השרשור
עם איזה חגורה קרה לך שהפרונג נפתח? זה לא ממש אפשרי. הרבה יותר סיכוי שמנוף יפתח לך באמצע הסט.
אגב, לרוב בebay אתה תמצא חגורות של rdx במחיר הרבה יותר זול.
מבחינת מנוף או פרונג - הגישה צריכה להיות כזאת - יותר קל להשתמש במנוף, אבל אם אתה צריך להחליף חור זה לקחת מברג שזה קאדר
עם חגורות חרטא של המכון כושר, דמיינתי לעצמי שהאפשרות הזאת היא רק שם אבל רציתי להיות בטוח, תודה.
בדקתי עכשיו באיביי אותה החגורה יקרה יותר ועוד צריך לשלם על משלוח, באתר של rdx הם מציעים משלוח חינם.

• פותח/ת השרשור
RDX Powerlifting Belt 10mm Thick Weight Lifting Cowhide Leather Gym Bodybuilding | eBay

הזמנתי את זאת הגיעה לפני יומיים.

משלוח מאוד מהיר וחגורה שעונה על הצרכים.
זו החגורה שאני רוצה להזמין, רק שמהאתר של rdx זה זול יותר, אבל יש פרט אחד שונה בהן:
RDX 4PB SUEDE LEATHER BLACK POWERLIFTING BELT
RDX 4PN SUEDE LEATHER BROWN POWERLIFTING BELT
המילים שהדגשתי, אתה יודע מה ההבדל?
כי האחת זולה יותר בכמעט 10 דולר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית