הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להזמין חגורת בטן

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני חייב להתחיל לשים חגורת בטן בדדליפט אבל הבעיה שאני די רשה ואין מבחר חגורות בחדכ ואני צריך שהיא תהיה הדוקה עליי לא? קיצר יכולים להמליץ לי על אחת ? ואיך אני יודע ששה הגודל שיתאים לי?

אני חייב להתחיל לשים חגורת בטן בדדליפט אבל הבעיה שאני די רשה ואין מבחר חגורות בחדכ ואני צריך שהיא תהיה הדוקה עליי לא? קיצר יכולים להמליץ לי על אחת ? ואיך אני יודע ששה הגודל שיתאים לי?

נתחיל בזה שאתה לא בהכרח צריך חגורה לדדליפט אם אתה מתחיל לראשונה עם התרגיל, יש לך פציעה כלשהי? במידה וכבר התחלת כמה הדדליפט שלך כרגע וכמה משקל גוף? איפה אתה רואה את הצורך כרגע בחגורה?

במידה וכן אתה מרגיש צורך, לפי מדידות היקף בטן גב, ובטעם לזאת חגורה למספרים המתאימים.

• פותח/ת השרשור
נתחיל בזה שאתה לא בהכרח צריך חגורה לדדליפט אם אתה מתחיל לראשונה עם התרגיל, יש לך פציעה כלשהי? במידה וכבר התחלת כמה הדדליפט שלך כרגע וכמה משקל גוף? איפה אתה רואה את הצורך כרגע בחגורה?

במידה וכן אתה מרגיש צורך, לפי מדידות היקף בטן גב, ובטעם לזאת חגורה למספרים המתאימים.
לא יודע נראה לי כדאי , המשקל לא גבוה , בערך 100 ל5

https://www.dominionstrengthtraining.com/
3 אינץ double ply buckle אמור להספיק

למה שמישהו יקנה חגורת פין 10ממ ב185 דולר ???
כי את החברה הזו מנהלים שתי אנשים בלבד ואת החומר, העשייה של החגורה והכנה שלה הם עושים לבד+ היא מגיעה עד שבוע/ שבוע וחצי עד אליך.
כן זה יקר טיפה, אבל ללא ספק החגורה שלהם איכותית.
אני לא זוכ ראם הזמנתי ב-185, נראה לי אז לפני שלוש שנים היא עלתה 90, אבל בגלל הקורונה וסגירת עסקים אז יצור העור פחת ולכן העלו את המחירים

כי את החברה הזו מנהלים שתי אנשים בלבד ואת החומר, העשייה של החגורה והכנה שלה הם עושים לבד+ היא מגיעה עד שבוע/ שבוע וחצי עד אליך.
כן זה יקר טיפה, אבל ללא ספק החגורה שלהם איכותית
מה אכפת לי מי מנהל את החברה מצדי שילד יתום אני לא פריאר ולא באתי לתרום כסף חגורת 10 מ''מ פין לא שווה בשום עולם 250$
זה מחיר של sbd

מה אכפת לי מי מנהל את החברה מצדי שילד יתום אני לא פריאר ולא באתי לתרום כסף חגורת 10 מ''מ פין לא שווה בשום עולם 250$
זה מחיר של sbd
היא עולה כרגע ככה כנראה בגלל הקורונה.
כנראה סגרו את העסקים ליצור עור(המפעלים) וזה גרם למחסור בעור אז המחיר עלה..
אני קניתי אותה ב-90 דולר

היא עולה כרגע ככה כנראה בגלל הקורונה.
כנראה סגרו את העסקים ליצור עור(המפעלים) וזה גרם למחסור בעור אז המחיר עלה..
אני קניתי אותה ב-90 דולר
למה אתה מחפש תירוצים במיוחד ששאר החברות השאירו אותו מחיר

כן זה יקר טיפה, אבל ללא ספק החגורה שלהם איכותית.
אני לא זוכ ראם הזמנתי ב-185, נראה לי אז לפני שלוש שנים היא עלתה 90, אבל בגלל הקורונה וסגירת עסקים אז יצור העור פחת ולכן העלו את המחירים
עדיף כבר pioneer..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית