עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חייב להתחיל לשים חגורת בטן בדדליפט אבל הבעיה שאני די רשה ואין מבחר חגורות בחדכ ואני צריך שהיא תהיה הדוקה עליי לא? קיצר יכולים להמליץ לי על אחת ? ואיך אני יודע ששה הגודל שיתאים לי?
לא יודע נראה לי כדאי , המשקל לא גבוה , בערך 100 ל5נתחיל בזה שאתה לא בהכרח צריך חגורה לדדליפט אם אתה מתחיל לראשונה עם התרגיל, יש לך פציעה כלשהי? במידה וכבר התחלת כמה הדדליפט שלך כרגע וכמה משקל גוף? איפה אתה רואה את הצורך כרגע בחגורה?
במידה וכן אתה מרגיש צורך, לפי מדידות היקף בטן גב, ובטעם לזאת חגורה למספרים המתאימים.
אתה לא צריך חגורה עדייןלא יודע נראה לי כדאי , המשקל לא גבוה , בערך 100 ל5
https://www.dominionstrengthtraining.com/אני חייב להתחיל לשים חגורת בטן בדדליפט אבל הבעיה שאני די רשה ואין מבחר חגורות בחדכ ואני צריך שהיא תהיה הדוקה עליי לא? קיצר יכולים להמליץ לי על אחת ? ואיך אני יודע ששה הגודל שיתאים לי?
אני מבולבל או משהו כי כתוב שמה 185$https://www.dominionstrengthtraining.com/
3 אינץ double ply buckle אמור להספיק
לא אתה לא מבולבל, זה המחיר שלה...אני מבולבל או משהו כי כתוב שמה 185$
למה שמישהו יקנה חגורת פין 10ממ ב185 דולר ???לא אתה לא מבולבל, זה המחיר שלה...
הם עושים חגורות איכותיות יש לי את ה starting strength 3 inch double ply leather belt, נהנה ממנה כבר כמעט שלוש שנים
כי את החברה הזו מנהלים שתי אנשים בלבד ואת החומר, העשייה של החגורה והכנה שלה הם עושים לבד+ היא מגיעה עד שבוע/ שבוע וחצי עד אליך.למה שמישהו יקנה חגורת פין 10ממ ב185 דולר ???
מה אכפת לי מי מנהל את החברה מצדי שילד יתום אני לא פריאר ולא באתי לתרום כסף חגורת 10 מ''מ פין לא שווה בשום עולם 250$כי את החברה הזו מנהלים שתי אנשים בלבד ואת החומר, העשייה של החגורה והכנה שלה הם עושים לבד+ היא מגיעה עד שבוע/ שבוע וחצי עד אליך.
כן זה יקר טיפה, אבל ללא ספק החגורה שלהם איכותית
היא עולה כרגע ככה כנראה בגלל הקורונה.מה אכפת לי מי מנהל את החברה מצדי שילד יתום אני לא פריאר ולא באתי לתרום כסף חגורת 10 מ''מ פין לא שווה בשום עולם 250$
זה מחיר של sbd
למה אתה מחפש תירוצים במיוחד ששאר החברות השאירו אותו מחירהיא עולה כרגע ככה כנראה בגלל הקורונה.
כנראה סגרו את העסקים ליצור עור(המפעלים) וזה גרם למחסור בעור אז המחיר עלה..
אני קניתי אותה ב-90 דולר
עדיף כבר pioneer..כי את החברה הזו מנהלים שתי אנשים בלבד ואת החומר, העשייה של החגורה והכנה שלה הם עושים לבד+ היא מגיעה עד שבוע/ שבוע וחצי עד אליך.
כן זה יקר טיפה, אבל ללא ספק החגורה שלהם איכותית.
אני לא זוכ ראם הזמנתי ב-185, נראה לי אז לפני שלוש שנים היא עלתה 90, אבל בגלל הקורונה וסגירת עסקים אז יצור העור פחת ולכן העלו את המחירים
את פיוניר מנהלים שני אנשים?עדיף כבר pioneer..
לא יודע אבל במחירים כאלה עדיף פיוניראת פיוניר מנהלים שני אנשים?
רק כי אין לך ניסיון עם חגורות ברמהמוניטין על זה שרשמת חגורת בטן ולא חגורת גב.
אישית משתמש בRDX כבר קרוב לשנתיים ומרוצה.
רק כי אין לך ניסיון עם חגורות ברמה
מניין המספר הזה?אתה לא צריך חגורה עדיין
תתחיל לחשוב על חגורה באיזור ה140 לחמישייה