הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה כסף שמים לחתונה של חבר טוב?

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אז אחד החברים הכי טובים שלי מתחתן שבוע הבא. הוא החבר הקרוב הראשון שמתחתן אז אין לי כל כך מושג מה הסדרי גודל. גוגל נותן לי תשובות של כל דבר בין 500 ל2000 שקל.
מניסיון שלכם שיצא לכם להיות בחתונות כאלה, כמה שמתם? בין אם יחיד ובין אם זוג?
אם זה חשוב, אציין כי אני סטודנט.

שים 500-600 אבל זה דעתי כל אחד והכיס שלו.
500 שקל זה מספר שלא הייתי יורד ממנו אלא רק עולה, יש שישימו גם 4 אלף..

לחתונות של חברים מלפני כמה שנים טובות, שהייתי הולך לבד (הייתי רווק) הייתי שם 1000, כנ"ל שאר החברים.
כמה שתשים לאירוע זה כסף שיחזור אליך באירוע שלך, לפעמים גם גם קצת יותר.
למזלי 99% מהחברים שלי נשואים, כשהייתי הולך עם אשתי לחתונות של חברים הסכום היה נע בין 1500-1800 לחברים הטובים

• פותח/ת השרשור
לחתונות של חברים מלפני כמה שנים טובות, שהייתי הולך לבד (הייתי רווק) הייתי שם 1000, כנ"ל שאר החברים.
כמה שתשים לאירוע זה כסף שיחזור אליך באירוע שלך, לפעמים גם גם קצת יותר.
למזלי 99% מהחברים שלי נשואים, כשהייתי הולך עם אשתי לחתונות של חברים הסכום היה נע בין 1500-1800 לחברים הטובים
באיזה שלב בחיים היית כששמת סכומים כאלה? חייל/סטודנט או שכיר/עצמאי שכבר עשה עם עצמו משהו בחיים?

באיזה שלב בחיים היית כששמת סכומים כאלה? חייל/סטודנט או שכיר/עצמאי שכבר עשה עם עצמו משהו בחיים?
בשלב הזה שהיה לו רק חבר אחד אז הוא יכל להרשות לעצמו.

בכול אופן למרות שאני אישית רואה המנהג הזה מאוד מעצבן אני שם בין 500 ל1000 אבל לרוב יוחר מ500

סטודנט, שכיר, בלי עודף של כסף בוא נאמר.
חברים רווקים אחרים שבאו לחתונה שלי (חברים פחות קרובים) שמו 400-600. הסתכלתי בקובץ אקסל
בשלב הזה שהיה לו רק חבר אחד אז הוא יכל להרשות לעצמו.

🙁

• פותח/ת השרשור
כרגע הדיבור בין החברים הוא 750 לאחד. נשמע לכם סבבה?

מכובד מאוד
גם תיאום סכום זה טוב

רק טיפ משמן,
תדאג לאכול ביותר מכמה שאתה שם במעטפה אה?

תלוי כמה טוב לדעתי 750 זה המינימום שמתי למישהו שעבד איתי 300 כשעבדתי בעבודת סטודנט בשכר מינימום (הוא עשה תואר 3 הרוויח הרבה יותר ממני)
והוא עוד קיבל כמה אלפים מההורים שלי שהכירו את ההורים של הכלה

בתור אחד שהתחתן
כדאי לצאת מרווח ״לכסות״ אתה צריך
לאדם מינימום 500
לזוג 1000

*מפה לשיקולך לעלות צפונה
*אל תשכח יש גם טיפ למלצר במרכז שולחן
*דלק להגיע לאולם
וכו

750 סכום מנצח לאדם בודד

• פותח/ת השרשור
לא להשאיר

אוטובוס
אל תהיה קמצן. גם אם אוספים 5-10 שקל מכל יושב בשולחן זה יוצא טיפ מכובד למלצר והוא יוצא מבסוט ואתה לא מרגיש את זה בכיס. גם ככה מתזזים לו את החיים באירוע הזה בשביל שכר מינימום. הסיבה היחידה שזה שווה לו זה אם תשים לו את ה50 שקל לשולחן.

קיצור, נראה ממה שאתם מספרים ש750 זה סבבה לאירוע. תודה לעוזרים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית