- פותח/ת השרשור
חי שקלים בשביל הברכה חחחחלכל האומרים שחברות לא נמדדת בכסף...שימו 5 שקלים ונראה לאן החברות שלכם תזרום 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חי שקלים בשביל הברכה חחחחלכל האומרים שחברות לא נמדדת בכסף...שימו 5 שקלים ונראה לאן החברות שלכם תזרום 😆
חי שקלים בשביל הברכה חחחח
לא נמדדת בכסף אבל יש גבול, שים לב מה אמרנולכל האומרים שחברות לא נמדדת בכסף...שימו 5 שקלים ונראה לאן החברות שלכם תזרום 😆
חברות לא נמדדת בכסף..
בכל מקרה כשחבריי התחתנו אז שמתי עפ מצבי הכלכלי וזה נע בין 700 ל 1000.
כמו שנאמר כאן, חברות לא נמדדת בכסף. אבל תראה לפי המצב הכלכלי שלך, אני זוכר לחבר האחרון שהתחתן לפני כמה שנים (לא זוכר מה עשיתי עם החתונות לפני זה), עברה לי מחשבה שאם אני אשים לו נגיד עוד כמה מאות אני לא באמת ארגיש את זה למשל חודש הבא והלאה, אבל הוא יזכור את זה הרבה זמן ויהיה לו כיף ששמתי סכום סבבה (נראה לי זה היה 700), כמובן שהכל במסגרת המצב הכלכלי שלי באותו זמן, אם זה היה אומר שאני אצטרך להגביל את עצמי נגיד בקניות בסופר אז הייתי שם פחות.
תשמע זה כבר לקחת משכנתא לזוג לבוא לחתונה כזאת 😲 אבל שוב, תלוי במצב הכלכלי וכמה אתה/הם מוכנים להוציא.העניין הוא שאנחנו מגיעים 3 חברים הכי טובים של החתן וכמובן שמתאמים בינינו את הסכום כדי שאף אחד לא יראה רע פתאום. אם חבר אחד שם 750 אני לא אשים 1000 כי זה גורם לו להיראות רע. בגלל זה פשוט רצינו להבין מה הסטנדרט כדי מצד אחד שיהיה מכובד ומצד שני לא לשבור את הכיס. אחד החברים שבאים איתי אז חברה שלו היא חברה ממש טובה של הכלה אז הם שמים 1500 שקל, שמו 700 על 2 מסיבות הרווקים/רווקות, רק האיפור שלה עולה 500 שקל וכו' אז זה כבר נהיה סכומים לא קטנים על החתונה הזאת...