הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שריר אאבד?

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
לצערי הרב בחצי השנה הקרובה לא אוכל להתאמן יותר מחצי שעה ברצף, ומותר לי להתאמן שלוש פעמים בשבוע גג.

תכנית האימון שלי תראה

בנץ׳ פרס - 4 סטים 8 חזרות
חתירה עם תמיכה לחזה - 4 סטים 8 חזרות
לאנג׳ים - 3 סטים 10 חזרות כל רגל

(פעם בשבוע אעשה פרס בעמידה במקום בנץ׳)

אם רלוונטי אציין משקלי עבודה גיל תמונה עדכנית וכו׳..

תודה לעוזרים

לא מתיימר להיות רופא, אבל גם אני לקחתי רוקוטאן אומנם לא בתקופה שהתחלתי להתאמן, אבל זה לא הפריע לי בכלום ולא היו לי תופעות לוואי בכלל.
תשתדל לעשות הכל כמו שצריך, בדיקות דם יותר מהרגיל, לא להזניח את עצמך ולהקשיב לגוף שלך.

נסה להתאמן בכל זאת ואם אתה מרגיש שזה מפריע או שאתה קצת חלש וכאלה תדע להפסיק.

תעלה משקלים בצורה איטית יותר ואני חושב שתסתדר

לא מאבדים שריר בקלות.
כמה זמן אתה הולך לקחת רוקאטן?

אם מדובר בתקופה קצרה, דילואד לאימונים יהיה טוב לגוף ולנשמה.
אם תרד ל50% מהRM1 שלך ותתחיל לעבוד על תרגילי הבסיס בסגנון SS, עם עלית משקל איטית מאוד, תוכל למשוך תקופה ארוכה אימונים קלים שיקחו פחות מחצי שעה ולשפר טכניקה שיעשה אותך חזק יותר גם בלי לשנות את מסת השריר שלך.

לא תאבד מסת שריר כי גם 50% זה מספיק לשמור על המסה.

קח כל סיטואציה כהזדמנות, יש לך עכשיו זמן להשקיע בדברים אחרים בחיים, לעשות מדיטציה בסוף אימון, יותר זמן למתיחות, ומשקל מתאים לתרגל טכניקה עם כל הריכוז.

• פותח/ת השרשור
תודה לכל מי שהגיב!
קראתי עוד הרבה על ההשפעות של התרופה, היום לקחתי את הכדור הראשון (20 מ״ג) ישנתי צהריים שלוש שעות והלכתי להתאמן,אימון אחרון שיהיה במתכונת הרגילה

עשיתי חימום טוב מאוד, הליכה מהירה בשיפוע חד, גומיות התנגדות ועלייה הדרגתית מאוד במשקלי החימום.

האימון הוא פלג גוף עליון ובדרך כלל נראה כך:

פרס 6 סטים של 6-8 (מנסה להגיע לטווח העליון, מעלה משקל ויורד לטווח התחתון)

חתירה עם תמיכה לחזה 4 סטים של 6-8 חזרות באותה השיטה

לחיצת חזה 3 סטים של 8-10

פולי עליון 2 סטים של 10-12

(פעמיים בשבוע יד אחורית, פעם בשבוע יד קידמית, ופעם בשבוע side וrear delts)

היום היה יד אחורית.

באופן כללי
פרס עשיתי באימון המקביל הקודם לפני הכדור
40 קילו והחזרות בסטים היו נראות כך 6,6,6,6,5,3
(ואז השלמתי טיפה נפח)

באימון הזה אמרתי שאתחיל מ37.5 קילו, אחרי חימום טוב נכנסתי בכלל שכחתי שאני לקחתי כדור, (שם עוד לא היה חשד לפסיבו) עשיתי 3 חזרות:wallbash:

הורדתי ל30 קילו ועשיתי 4 סטים של 10.

בחתירה עשיתי את המשקל הרגיל וגירדתי 7 חזרות, אז נזכרתי בכדור. וממש שכנעתי את עצמי שזה צירוף מקרים, זה סתם אימון פח אין סיכוי שההשפעה כל כך מהירה.

בהמשך האימון לקחתי יותר מנוחות, הורדתי משקלים ועבדתי יותר בנחת. הרגשתי כאבים בפרק כף היד בבנץ׳. שמתי את הרצועות ונעלם. מקווה שזה היה חד פעמי.

מעניין מה יהיה בעתיד.

בכל אופן תודה למי שעזר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית