ייעוץ אימון סקוואט- לחיצה- משיכה בחיטוב

D__Muyal

משתמש מתחיל
84
1
נק' מוניטין:
48
84
1
שלום, רציתי לדעת אם אימון של סקוואט לחיצה משיכה יהיה יעיל ומומלץ בחיטוב.. פשוט אני רוצה להתרגל לסקוואט שלוש פעמים בשבוע לפני הSS שאני מתחיל בסוף הקיץ (ייקח לי חודשיים- שלושה לסיים את החיטוב).
וגם בכללי הבנתי שאלה אחלה תכניות.
אם מישהו יוכל לתת לי דוגמה לאימון כזה ואיך בדיוק הוא אמור להיות בנוי זה יהיה אחלה (יעני איזה נפח וכו').
תודה לעוזרים.

שאלה בקשר ל5X5:
זה לא אמור להיות מוזר לעשות תוכנית של עלייה לינארית בחיטוב, כשאתה יורד במשקל, וכתוצאה מכך המשקלים אמורים לרדת..? באיזו צורה עושים איתה אם כך?

• פותח/ת השרשור
בדיוק את זה שכחתי להגיד, אני לא רוצה 5X5, אני רוצה לעשות אותה בחיטוב אחרי הSS...
או שאפשר לעשות אותה כמה פעמים?
ומה לגבי סקוואט- לחיצה- משיכה רגיל? יעני לא תכנית לינארית או משהו כזה.

בדיוק את זה שכחתי להגיד, אני לא רוצה 5X5, אני רוצה לעשות אותה בחיטוב אחרי הSS...
או שאפשר לעשות אותה כמה פעמים?
ומה לגבי סקוואט- לחיצה- משיכה רגיל? יעני לא תכנית לינארית או משהו כזה.

יש הרבה גרסאות של 5X5 ...

תעשה אותה עכשיו.. אז SS ואז עוד פעם 5X5 ...

זה בתיאוריה 🤡

אני חיטוב הזה גם כן בונה על ה 5X5 הליניארית של ביל סטאר

שאלה בקשר ל5X5:
זה לא אמור להיות מוזר לעשות תוכנית של עלייה לינארית בחיטוב, כשאתה יורד במשקל, וכתוצאה מכך המשקלים אמורים לרדת..? באיזו צורה עושים איתה אם כך?
תופעת לוואי של מתאמן מתחיל. אומנם יש מצב שצריך להוריד טיפה נפח ממנה, אבל מתאמן שלא התאמן אי פעם באימוני כוח יצליח לעלות גם בחיטוב.

הליניארית בנויה על עקרון התקדמות שבועי במשקלים - עם נתקעים ניתן לעבור לתוכנית המתקדמת יותר (יש כמה תנאים נדמה לי של 150% משקל גוף בתרגילים הבסיסים - שוב לא סגור בקטע הזה)

תוכנית מתקדמת
http://www.kilogram.co.il/737/bill-starr-glenn-pendlay-5x5/

ליניארית
http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

אני אישית כרגע בליניארית היא פיצוץ

• פותח/ת השרשור
מה לגבי תכנית סקוואט לחיצה משיכה רגילה?
יעני פשוט לבנות משהו, לא לקחת תכנית בנויה כבר כמו 5X5 ..
חח פישרמן שאלתי בדיוק אותה שאלה בFXP והצקתי לך עם זה..

לא זוכר כל קח..

סה"F לחיטוב זה גם פחות משנה... העיקר לעבוד עצים וכבד.. זה שבתור מתחיל גם מתקדמים במשקלים זה משהו אחר

ברמת העיקרון תוכנית בסגנון של SS מבחינת מס' סטים וחזרות תיהיה אחלה... תעלה במשקל איך שאתה רוצה... או רעיון אפילו יותר טוב... תעשה SS ... אם אתה לא בחיטוב

• פותח/ת השרשור
אני ORwarriOR
ונגיד
A:
סקוואט 3X6
בנץ' פרס 3X6
BOR 3X6
תרגילי עזר- אם יתחשק לי לפמפם או משהו.
B:
סקוואט 3X6
פרס 3X6
מתח 3XMAX
דדליפט 1X5
תרגילי עזר

משהו כזה יעני?
אין לי מושג פשוט איך לחלק

אפשר סה"כ ...

מה אתה עושה עכשיו .. אתה מחטב או שאתה במסה..

אם אתה במסה ביזבוז זמן.. תעשה SS וזהו ...

• פותח/ת השרשור
אני בחיטוב. במסה הבאה בטח שאני מתחיל SS, אני מחכה לזה בטירוף.
החיטוב הזה זה פשוט זוועה.. תכלס אני פשוט מבזבז את הזמן, אני לא מסוגל להצמד כמעט לשום תפריט, אני פשוט לא מסוגל לאכול את הכמויות אוכל האלו.. אני מרגיש שאני סתם מאבד שריר וצובר שומן.
אני מתגעגע ל3500 קלוריות ביום :(.
נראה לי שאני פשוט ארד לסביבות ה14 אחוז שומן ולא יותר מזה רק כדי שאני אוכל למשוך את הSS הרבה זמן.
או שאולי מומלץ לרדת יותר מזה?

אז שוב.. זה יעבוד לך אחלה.. העיקר שתשמור על אימונים עצימים

אבל לא הבנתי למה אתה מתנגד ל 5X5 ...? ..

• פותח/ת השרשור
לא מתנגד או משהו כזה, חלילה.
פשוט עכשיו אני לא רוצה ממש, בגלל שאני עדיין לא בטוח בטכניקה שלי אני לא רוצה להכנס לתוכנית שאני חייב כל שבוע להעלות משקל.. רוצה קודם לתרגל כמה שיותר ולעלות משקל כשאני מרגיש לנכון, אבל בכל זאת חשבתי לנסות אימון סקוואט לחיצה משיכה כי אני רוצה להתחיל לעשות סקוואטים שלוש פעמים בשבוע ולעבוד עצים.

תעשה 5X5 .... משפרים טכניקה כשעולים במשקלים.. וחוץ מזה תמיד אתה יכול לעשות ריסט ולשפר טכניקה...

• פותח/ת השרשור
אוקיי, בכל מקרה, יש מצב מישהו מביא לי איזה תכנית סקוואט- לחיצה- משיכה או מביא לי לינק לאיפה שיש? יעני להראות לי איך היא אמורה להיות בנויה, כמה נפח וכו'..
פשוט אני לא מתכוון לעשות 5X5 כרגע, אעשה את זה כנראה בחיטוב אחרי SS.

---------- התגובה התווספה ב 17:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:33 ----------

מישהו? 😃
מה אתם אומרים על משהו כזה?
A:
סקוואט 3X6
בנץ' פרס 3X6
BOR 3X6
תרגילי עזר- אם יתחשק לי לפמפם או משהו.
B:
סקוואט 3X6
פרס 3X6
מתח 3XMAX
דדליפט 1X5
תרגילי עזר

• פותח/ת השרשור
...?

A:
סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
דדליפט 1X5
תרגילי עזר
B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
BOR 3X5
מתח 3XMAX כשאצליח 12-12-12 או 15-15-15 אעשה 5 עם משקל.
תרגילי עזר (אולי יד אחורית)
מבחינת הסידור הוא טוב? הייתם ממליצים להוריד או להוסיף משהו? וגם מבחינת סדר התרגלים.
וכנראה שאתחיל עכשיו לעבוד על טכניקה של פאוורקלין (בימי מנוחה) וכשהטכניקה תהיה סבירה אחליף אותו בBOR.
ומבחינת התרגילי עזר- אני צריך לתת איזה שניים- שלושה סטים לידיים או שזה מיותר?

---------- התגובה התווספה ב 20:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:39 ----------

HELP?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית