הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב מאזן קלורי ניטרלי (פעיל בצורה מוגזמת)

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
אז אני בן 20 ושוקל 74 אז הערכתי שהניטרלי שלי עומד על 2200 (בערך , אך כאשר אני לא פעיל כלל)
(ואני מודע לכך שיותר מדויק לבדוק עם תפריט קבוע ולהישקל כל יום - אך זה לא אידאלי ולא מעניין אותי כרגע)

עכשיו בימים ראשון עד חמישי שאני בבסיס אני הולך המון ושאני אומר המון אני מתכוון לזה , לפי הסופר צעדים של האייפון אני הולך בממוצע 22,000 צעדים (15 ק״מ) שזה אומר כמעט עוד 1000 קלוריות למאזן הניטרלי (15 קמ כפול משקל גוף)

אז בעצם אני שואל האם המאזן הניטרלי שלי הוא 3200 ביום שאני בבסיס וביום שלא הוא 2200 ?

אתה לא יודע מה הניטרלי שלך, אמרת שזה לא מעניין אותך.
אם השאלה שלך היא לגבי החישוב, אז גם הוא לא נכון.
קק"ל לפי משקל גוף הוא פר ק"מ ריצה, וציינת שאתה הולך

ואני מודע לכך שיותר מדויק לבדוק עם תפריט קבוע ולהישקל כל יום - אך זה לא אידאלי
מה הכוונה לא אידיאלי? כמו שאמרת זה הכי מדוייק אז זה הכי אידיאלי. לא חייב לדעתי להישקל כל יום אבל אם אתה אוכל כמויות קבועות ונשאר באותו משקל לאורך זמן אז זה הניטרלי שלך.
כל חישוב לא יהיה מדוייק

• פותח/ת השרשור
אתה לא יודע מה הניטרלי שלך, אמרת שזה לא מעניין אותך.
אם השאלה שלך היא לגבי החישוב, אז גם הוא לא נכון.
קק"ל לפי משקל גוף הוא פר ק"מ ריצה, וציינת שאתה הולך

לפי מה שהבנתי במצב שזה בהליכה צריך להכפיל את זה ב0.7 בערך לא ?
מה הכוונה לא אידיאלי? כמו שאמרת זה הכי מדוייק אז זה הכי אידיאלי. לא חייב לדעתי להישקל כל יום אבל אם אתה אוכל כמויות קבועות ונשאר באותו משקל לאורך זמן אז זה הניטרלי שלך.
כל חישוב לא יהיה מדוייק

לא אידאלי מבחינת זה שאני לא רוצה לאכול בתפריט קבוע (בגלל שבסופאש מכניס כמויות גדולות אז מגרען יותר אמצע שבוע ) והמאכלים שלי כמעט משתנים כל יום אז אני מעדיף לעבוד כרגע עם ״בערך״ ולא להגיע למצב שבשביל לבדוק ניטרלי מדויק אצטרך לאכול בתפריט
המשקל שלי עם קפיצות (ובשבועיים האחרונים לא הייתה ירידה(״
ואני מאמין שזה בגלל שאני סתם מוסיף אוכל על קלוריות שאני בכלל לא שורף ..

• פותח/ת השרשור
למה משנה לך המספר אם אתה לא סופר קלוריות?
למה נראה לך שאני לא סופר ? ועוד בחיטוב ?
אני סופר באבו אבוהה , אבל לא אוכל עם תפריט מדויק .,
(לדוגמא מעריך שסלט עם טונה שמביאים פה בחדר אוכל זה 80 הירקות ועוד 230 הטונה )

לא אידאלי מבחינת זה שאני לא רוצה לאכול בתפריט קבוע (בגלל שבסופאש מכניס כמויות גדולות אז מגרען יותר אמצע שבוע ) והמאכלים שלי כמעט משתנים כל יום אז אני מעדיף לעבוד כרגע עם ״בערך״ ולא להגיע למצב שבשביל לבדוק ניטרלי מדויק אצטרך לאכול בתפריט
הבנתי, אז באמת לא אידיאלי.
ואללה אז מה שאני עושה בבסיס ההליכות זה אולי בלחץ עוד 200 קלוריות ככה ? הזוי , החשבתי את זה 1000
אני לא יודע את ההערכה אבל נראה לי ש 200 קלוריות זה ממש מעט בשביל הליכה של 15 ק"מ
לא אידאלי מבחינת זה שאני לא רוצה לאכול בתפריט קבוע (בגלל שבסופאש מכניס כמויות גדולות אז מגרען יותר אמצע שבוע ) והמאכלים שלי כמעט משתנים כל יום
אגב במצב הזה הייתי מנסה לראות את הכמות קלוריות השבועית ולהוריד/להוסיף/לא לשנות בהתאם למטרות שלך

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אז באמת לא אידיאלי.

אני לא יודע את ההערכה אבל נראה לי ש 200 קלוריות זה ממש מעט בשביל הליכה של 15 ק"מ

אגב במצב הזה הייתי מנסה לראות את הכמות קלוריות השבועית ולהוריד/להוסיף/לא לשנות בהתאם למטרות שלך

סלח לי אבל לא הצלחתי לסדר את הציטוטים כמו שצריך ..

לגבי מה שאמרת על הקלוריות שנשרפות מההליכה , אני גם חושב שזה לפחות בטווח ה300-400 , עדיין מנסה לקבוע ניטרלי ביום שאני בבסיס

לגבי מה שאמרת עם הקלוריות השבועיות , בדרכ ביום חמישי אוכל 500 - 800 קל מעל הניטרלי אז אני מקזז את זה מגרעון שבועי (אך כמו שראית - כנראה הגרעון השבועי היה פחות משחשבתי )
(חחחחחחח ואגב , מסתבר שגם הניטרלי ביום חמישי לא היה נכון כי החשבתי את כל ה15 קמ מהבסיס... אז בטח אכלתי מלאאאאא)

למה נראה לך שאני לא סופר ? ועוד בחיטוב ?
אני סופר באבו אבוהה , אבל לא אוכל עם תפריט מדויק .,
(לדוגמא מעריך שסלט עם טונה שמביאים פה בחדר אוכל זה 80 הירקות ועוד 230 הטונה )

מעולה, אני בעד הצורה הזו.
אני למשל בכלל לא סופר אבל יודע תמיד בדיוק איפה אני עומד

הוא התכוון עוד 200 קק"ל פחות, כלומר כ-800 קק"ל

זה בערך לכיוון ה-700

• פותח/ת השרשור
בהליכה מהירה הייתי מחשב כ-700
אתה הולך עם קיטבג/משקל כבד עליך?
ממש לא , הולך להנאתי ובקצב שלי ולא מרגיש אפילו קושי ..רוב ההליכות זה ללכת ממקום למקום .
תחשוב שהליכה מהמשרדים אצלנו עד לחדר אוכל הלוך חזור זה כבר 1.5 קמ

ממש לא , הולך להנאתי ובקצב שלי ולא מרגיש אפילו קושי ..רוב ההליכות זה ללכת ממקום למקום .
תחשוב שהליכה מהמשרדים אצלנו עד לחדר אוכל הלוך חזור זה כבר 1.5 קמ

צר לי אבל אתה שורף הרבה פחות.
אם זה חשוב לך אתה יכול להוסיף פעילות אירובית יזומה, קצת ריצות ו/או הליכות ארוכות במאמץ, או כל פעילות גופנית אחרת תועיל

• פותח/ת השרשור
צר לי אבל אתה שורף הרבה פחות.
אם זה חשוב לך אתה יכול להוסיף פעילות אירובית יזומה, קצת ריצות ו/או הליכות ארוכות במאמץ, או כל פעילות גופנית אחרת תועיל
אוסיף אם זה יעזור

אז כנראה זה המצב :
לפי MY FITNESS PAL במשקל 74 קילו :

ניטרלי באורח חיים לא פעיל : 2140
ניטרלי באורח חיים קצת פעיל : 2380
ניטרלי באורח חיים פעיל :2730
ניטרלי באורח חיים פעיל מאוד : 3070

אז כנראה אני צריך לבחור באופציה השנייה ביום שאני בבסיס , וביום שאני לא בבסיס באופציה הראשונה ...
(למרות שקשה לי להאמין שאני לא באופציה השלישית לפחות)

אוסיף אם זה יעזור

אז כנראה זה המצב :
לפי MY FITNESS PAL במשקל 74 קילו :

ניטרלי באורח חיים לא פעיל : 2140
ניטרלי באורח חיים קצת פעיל : 2380
ניטרלי באורח חיים פעיל :2730
ניטרלי באורח חיים פעיל מאוד : 3070

אז כנראה אני צריך לבחור באופציה השנייה ביום שאני בבסיס , וביום שאני לא בבסיס באופציה הראשונה ...
(למרות שקשה לי להאמין שאני לא באופציה השלישית לפחות)

תחשב איך שבא לך, בסוף תעלה על המשקל ותדע אם עלית או ירדת, ותשנה את המאזן הקלורי בהתאם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית