הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב מאזן קלורי ניטרלי (פעיל בצורה מוגזמת)

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
אז אני בן 20 ושוקל 74 אז הערכתי שהניטרלי שלי עומד על 2200 (בערך , אך כאשר אני לא פעיל כלל)
(ואני מודע לכך שיותר מדויק לבדוק עם תפריט קבוע ולהישקל כל יום - אך זה לא אידאלי ולא מעניין אותי כרגע)

עכשיו בימים ראשון עד חמישי שאני בבסיס אני הולך המון ושאני אומר המון אני מתכוון לזה , לפי הסופר צעדים של האייפון אני הולך בממוצע 22,000 צעדים (15 ק״מ) שזה אומר כמעט עוד 1000 קלוריות למאזן הניטרלי (15 קמ כפול משקל גוף)

אז בעצם אני שואל האם המאזן הניטרלי שלי הוא 3200 ביום שאני בבסיס וביום שלא הוא 2200 ?

אז אני בן 20 ושוקל 74 אז הערכתי שהניטרלי שלי עומד על 2200 (בערך , אך כאשר אני לא פעיל כלל)
(ואני מודע לכך שיותר מדויק לבדוק עם תפריט קבוע ולהישקל כל יום - אך זה לא אידאלי ולא מעניין אותי כרגע)

עכשיו בימים ראשון עד חמישי שאני בבסיס אני הולך המון ושאני אומר המון אני מתכוון לזה , לפי הסופר צעדים של האייפון אני הולך בממוצע 22,000 צעדים (15 ק״מ) שזה אומר כמעט עוד 1000 קלוריות למאזן הניטרלי (15 קמ כפול משקל גוף)

אז בעצם אני שואל האם המאזן הניטרלי שלי הוא 3200 ביום שאני בבסיס וביום שלא הוא 2200 ?

בדיוק שמעתי הרצאה של צחי כנען לפני כמה ימים, פעילות אירובית לא משפיעה על קצב חילוף החומרים. לכן המאזן שלך לא משתנה.
(אני לא מדברת על אינטרוולים אלא על פעילות מוגברת יומית\אירובי)
ההרצאה שלו הייתה בפורום אחר-לא יודעת אם מותר לפרסם אז פה אפשר לשמוע מאוד מענין. בעצם רואים אנשים שחיים בעולם מערבי\או אנשים שחיים במקומות שהם מאוד פעילים כמו באפריקה ואין הבדל. (היעלות השרירית זהה, אין דבר שקשור ליעלות שריר)
Aanmelden bij Facebook | Facebook

לגבי מה שאמרת עם הקלוריות השבועיות , בדרכ ביום חמישי אוכל 500 - 800 קל מעל הניטרלי אז אני מקזז את זה מגרעון שבועי (אך כמו שראית - כנראה הגרעון השבועי היה פחות משחשבתי )
(חחחחחחח ואגב , מסתבר שגם הניטרלי ביום חמישי לא היה נכון כי החשבתי את כל ה15 קמ מהבסיס... אז בטח אכלתי מלאאאאא)
אני מבין שאם אתה סופר קלוריות אז אתה יודע את הכמות השבועית נגיד אם בכל יום הכמות שונה,
בוא נגיד שאתה אוכל 17500 קלוריות לשבוע (ממוצע של 2500 ביום), אתה רואה שאתה לא יורד במשקל/יורד מעט מדי? תוריד נגיד 700 קלוריות שבועיות ל 16800 (כלומר ממוצע של 2400 ליום) או תוריד יותר ושוב תחלק את הקלוריות השבועיות איך שנוח לך בימים. נראה לי עדיף מלשבור את הראש עם חישובים שגם ככה לא מדוייקים.

• פותח/ת השרשור
אני מבין שאם אתה סופר קלוריות אז אתה יודע את הכמות השבועית נגיד אם בכל יום הכמות שונה,
בוא נגיד שאתה אוכל 17500 קלוריות לשבוע (ממוצע של 2500 ביום), אתה רואה שאתה לא יורד במשקל/יורד מעט מדי? תוריד נגיד 700 קלוריות שבועיות ל 16800 (כלומר ממוצע של 2400 ליום) או תוריד יותר ושוב תחלק את הקלוריות השבועיות איך שנוח לך בימים. נראה לי עדיף מלשבור את הראש עם חישובים שגם ככה לא מדוייקים.

ואוו דרך נהדרת .
הבעיה היא שבמצב הזה אצטרך להקפיד על אימוני כוח ואירובי קבועים ( מה שלא נראה לי כל כך בעיה ) פשוט לפעמים לא בא לי אירובי ..

יש אבל בעיה אחת בדרך הזו והיא אירועים לא צפויים כמו פתאום אם שבוע לא הייתי בבסיס (גימלים לדוגמא) או שאני מוסיף פתאום אירובי שלא היה יזום (כמו משחק כדורסל ) במקרים כאלה עדיף להוריד/ להוסיף קצת מהקלוריות השבועיות ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית