הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון חיטוב

• פותח/ת השרשור OA
  • פורסם בתאריך
מקצוען ! נראה שאתה כבר ממש מוכן , מה השאיפה בחודש וחצי הקרוב לרדת עוד באחוז שומן ? אשמח לפירוט של התהליך שלך בחצי שנה - שנה אחרונה אם אפשר . כמה העלת מסה לפני שהתחלת חיטוב וכמה פלוס קלורי ליום , איך היו צורת האימונים , ואיך עשית את החיטוב , יש הרבה מה ללמוד מימך .

נראה שאתה כבר ממש
לא חביבי
אין ספק שכרגע נראה סופר מרשים, אבל אחרי הייבוש הוא יהיה מוכן (השלב הכי קשה בחיטוב תחרותי)

ברעיון הכללי אולי תוכל לקחת טיפים ממנו,ככל שזה מתקדם אז פחות
כי זה משהו שמותאם אישית לאור

בהנחה שאתה מתכוון לעלות על במה,ממליץ לך לקחת מישהו שמבין בנושא

ברעיון הכללי אולי תוכל לקחת טיפים ממנו,ככל שזה מתקדם אז פחות
כי זה משהו שמותאם אישית לאור

בהנחה שאתה מתכוון לעלות על במה,ממליץ לך לקחת מישהו שמבין בנושא

לא זאת המטרה שלי , אבל שרואים אדם שלוקח את הפיתוח גוף במקצוענות והוא פעיל בפורום אז חבל לא ללמוד מימנו כמה שאפשר .

מטורף לגמרי בן כמה אתה?
ולאיזה תחרות אתה הולך אני הולך גם לאחת בעוד חודש וחצי

• פותח/ת השרשור
מקצוען ! נראה שאתה כבר ממש מוכן , מה השאיפה בחודש וחצי הקרוב לרדת עוד באחוז שומן ? אשמח לפירוט של התהליך שלך בחצי שנה - שנה אחרונה אם אפשר . כמה העלת מסה לפני שהתחלת חיטוב וכמה פלוס קלורי ליום , איך היו צורת האימונים , ואיך עשית את החיטוב , יש הרבה מה ללמוד מימך .

ממש קרוב לתחרות אעלה הכל כמו שצריך כולל פירוט על ההכנה מבחינת אימונים ותזונה ואשתדל לזכור לתייג אותך אח, תודה רבה!

מטורף לגמרי בן כמה אתה?
ולאיזה תחרות אתה הולך אני הולך גם לאחת בעוד חודש וחצי

28 בקרוב, wnbf

כתפיים יפות מאוד, 6 שבועות זה המון להשתפר, בהצלחה
הוא נראה מצויין אבל עדיין לא מספיק חטוב לבמה

עולה בwbnf? מי המאמן?
חייב לציין שיש לך רמה לעלות עם הלא טבעיים שקול לבדוק תחרויות קרובות ולעלות גם שם.

• פותח/ת השרשור
עולה בwbnf? מי המאמן?
חייב לציין שיש לך רמה לעלות עם הלא טבעיים שקול לבדוק תחרויות קרובות ולעלות גם שם.

היה את NABBA וMBC אם אני לא טועה, לא הייתי מוכן.

כן WNBF והמאמן אור דן.

חוץ מזה שזו פעם ראשונה ומעדיף להתמקד בתחרות אחת ולנסות להגיע לשם במצב הכי טוב שלי, אחר כך נחשוב על ההמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית