עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤦♂️היי,הבאתי דיבול ואני רוצה לשלב אותו בסייקל שלי של טסט אננטט..החלטתי ללכת על מינון נמוך יחסית של 20 מג בלבד. להריץ אותו למשך 3-4 שבועות לקיק בכוח וזהו עקב הרעילות לכבד. עכשיו יש לי מספר שאלות, האם לקחת את הדיבול 2 הכדורים במכה או שעדיף לפצל לדוגמא כדור בבוקר כדור בערב? והבנתי שזה נלקח ed כול יום ולא כמו טסט 2 זריקות בשבוע נכון? והאם כדאי לשלב ליב52 לכבד או שבגלל שאני מריץ אותו רק 3-4 שבועות לא חובה? תודה
טוב ..הסברת לי שאתה לא ממליץ אבל החלטתי בכןל זאת לעשות זאת. אבל לפחות אני רוצה לעשות את זה הכי נכון שאפשר..🤦♂️
סליחה חבר...
יש פוסטים שכל מילה לגביהם מיותרת.
הסטיקר הזה אומר את כל מה שיש לי להגיד על זה.
שאתה לא ממליץ אבל החלטתי בכןל זאת לעשות זאת
אם הוא הסביר הוא יודע למה לא כדאיאבל לפחות אני רוצה לעשות את זה הכי נכון שאפשר..
קח סיפור על עצה טובה בחייםטוב ..הסברת לי שאתה לא ממליץ אבל החלטתי בכןל זאת לעשות זאת. אבל לפחות אני רוצה לעשות את זה הכי נכון שאפשר..
מה שנוח לךבמכה או שעדיף לפצל לדוגמא כדור בבוקר כדור בערב
נכוןבנתי שזה נלקח ed כול יום ולא כמו טסט 2 זריקות בשבוע נכון?
כוסות רוח למתכדאי לשלב ליב52 לכבד
הכי נכון שאפשר?? אתה אמיתי?טוב ..הסברת לי שאתה לא ממליץ אבל החלטתי בכןל זאת לעשות זאת. אבל לפחות אני רוצה לעשות את זה הכי נכון שאפשר..
לא אמרתי שלקחת 20 מג לשבועיים שלוש זה הכי נכון שאפשר..אין לי ידע באוראליים זה פעם ראשונה לכן שאלתי ...ואני מתייעץ ...בכול מקרה אמשיך לקרוא ולחקור על החומר הגישה בפורום לא מזמינה ולא חיובית לכן אעדיף שנסיים את הדיון פה. תודה בכול מקרההכי נכון שאפשר?? אתה אמיתי?
חח
דיבול 20mg/d לשבועיים שלושה..זה לא טיפשי..זה מעבר לזה..אבל לא מצאתי מילה מתאימה
איתך הסליחה
הצרה היא שגם שאתה מחליט בכל זאת אתה עושה דברים לא חכם לא מועיל ולא הגיוני.
אבל בסדר...שיהיה
בהצלחה
אוקי..בכול מקרה ככל הנראה אשמור אותו לסייקל הבא ואקח ממנו מינון רגיל של 30 מגחבר אל תנסה להמציא את הגלגל, אין דבר כזה קיק עם שבועיים שימוש, חבל על הבריאות והכסף.
אם הרעל לכבד מרתיע אותך אז יש לך אפשרות לאוראלים אחרים עם רמת רעילות נמוכה בהרבה.
אל תיקח את זה ככהבפורום לא מזמינה ולא חיובית לכן אעדיף שנסיים את הדיון פה
שמח לשמועמקרה ככל הנראה אשמור אותו לסייקל הבא
אין בעיה מקבל אשמור אותו לפעם הבאה לא כזה קריטי נסיים את הסייקל הזה עם הטסט בלבד נצא לpct ניקח כמה חודשים מנוחה וסייקל מספר 2 אכניס אותואל תיקח את זה ככה
אם ייעצו לך לא לקחת,יש סיבה
לטובתך בסופו של דבר
שמח לשמוע
החלטת נכון
זה לא הכי נכון שאפשר..זה הכי טיפשי שאפשר..חחחלא אמרתי שלקחת 20 מג לשבועיים שלוש זה הכי נכון שאפשר..
מי דיבר כאילו אני על אוראליים שלושה חודשים? מה? "כולה הזרקת טסט אננטט" אממ כולנו התחלנו מאיפשהו לא? חבר,יש לך גישה מאוד שלילית לא מבין מדוע...אני פה בפורום שואל כדי ללמוד ולהעשיר את הידע גם אתה בתחילת דרכך אני בטוח שלא ידעת ישר את הכול...כולנו מתחילים מנקודה מסויימת ומעשירים את הידע שלנו וכך מתקדמים. במידה ואני לא בא לך בטוב עם השאלות שלי אתה לא חייב להגיב לי באשכול הכול בסדר..זה לא הכי נכון שאפשר..זה הכי טיפשי שאפשר..חחח
או שתיקח חודש 50mg/d או שתפסיק להתעסק בבולשיט ושמור לסייקל הבא.
אתה מדבר כאילו אתה על אוראלים שלושה חןדשים..כולה הזרקת טסט אננטט.
אתה סתם עושה צחוק מעצמך ולא תקבל מזה כלום.
דיברת על הכבד...מי דיבר כאילו אני על אוראליים שלושה חודשים? מה? "כולה הזרקת טסט אננטט" אממ כולנו התחלנו מאיפשהו לא? חבר,יש לך גישה מאוד שלילית לא מבין מדוע...אני פה בפורום שואל כדי ללמוד ולהעשיר את הידע גם אתה בתחילת דרכך אני בטוח שלא ידעת ישר את הכול...כולנו מתחילים מנקודה מסויימת ומעשירים את הידע שלנו וכך מתקדמים. במידה ואני לא בא לך בטוב עם השאלות שלי אתה לא חייב להגיב לי באשכול הכול בסדר..
הוחלט לרדת מזה עד סייקל מספר 2 אז כמו שציינתי האשכול לא רלוונטי כברדיברת על הכבד...
ממה אתה חושש?
לקחת אוראליים חודשיים ואתה מפחד להעמיס?
מה יתן לך שני דיבול ביום?
אם דיבול 50mg/d לחודש זה יותר מידי בשבילך אל תיקח בכלל גם לא 0.5mg/d
החלטה מצויינתהוחלט לרדת מזה עד סייקל מספר 2 אז כמו שציינתי האשכול לא רלוונטי כבר