הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצפטורים ו trt

Tomer0194

מושעה
727
413
נק' מוניטין:
727
727
413
רציתי לדעת איך בדיוק אנשים שמקבלים טיפול טי אר טי לכל החיים מתמודדים עם עניין שחיקת הרצפטורים..?!

דיברו פה כמה פעמים על סשנים של בלאסט אנד קרוז והרבה העלו את עניין החוסר אפקטיביות לאור הרצפטורים הגמורים.

אז אדם שמקבל טיפול כזה, בגדול, לאחר זמן מסויים חווה ירידה ברמת הטסט וצריך להעלות את המינונים שהוא מכניס ?

@BeN35
אפשר לשאול , כמובן אם בא לך לשתף.
איך זה התחיל ? כתוצאה משימוש בסטרואידים?
לפי התמונה פרופיל רואים שיש לך מסת שריר מכובדת.
אגב לפי התמונה אתה מעל 30 אחוז שומן לכיון ה35 לדעתי

הלוואי שזה הייתי אני... 😃
זה רוברט אובירסט

אני לא משתמש ולא השתמשתי בסטרואידים.
לקראת גיל 30 התחלתי להרגיש רע וכו
בדיקות עיינינים 4.4 טסט
כרגע לא מטופל בכלל
ניסיתי המון דרכים ועייפתי

הלוואי שזה הייתי אני... 😃
זה רוברט אובירסט

אני לא משתמש ולא השתמשתי בסטרואידים.
לקראת גיל 30 התחלתי להרגיש רע וכו
בדיקות עיינינים 4.4 טסט
כרגע לא מטופל בכלל
ניסיתי המון דרכים ועייפתי
אתה בסוף תגיע למסקנה המתבקשת כי הגוף שלך לא יצליח יום אחד לייצר בעצמו כמות מספקת של הורמון סתם ככה בלי שתעשה שום דבר.
ואם צריך תוסף חיצוני כמו פציינטים שנעזרים בתוסף b12..ויטמין די..או מדלל דם(בלי קשר בהכרח) אז זה חלק מהפתרונות שמציע עולם הרפואה ואסור לך לפסול אותם על סף..בטח לא על בסיס חרדות לא פרופורציונליות (לטעמי)
רק חבל שבינתיים אתה מבזבז זמן יקר ושנים יפות

@BeN35
לפי התמונה פרופיל רואים שיש לך מסת שריר מכובדת.

זה Robert Oberst (אחד האנשים הכי חזקים שאי פעם דרכו בכדור הארץ) תמיד נמצא בטופ 10.

tsm-03162019-dbg-0449-1-1560976976.jpg

הימני 🤣

אתה בסוף תגיע למסקנה המתבקשת כי הגוף שלך לא יצליח יום אחד לייצר בעצמו כמות מספקת של הורמון סתם ככה בלי שתעשה שום דבר.
ואם צריך תוסף חיצוני כמו פציינטים שנעזרים בתוסף b12..ויטמין די..או מדלל דם(בלי קשר בהכרח) אז זה חלק מהפתרונות שמציע עולם הרפואה ואסור לך לפסול אותם על סף..בטח לא על בסיס חרדות לא פרופורציונליות (לטעמי)
רק חבל שבינתיים אתה מבזבז זמן יקר ושנים יפות
@BeN35
אולי באמת תשקול להיות על trt
זה אומנם לא טבעי
אבל זה עדיף מכלום.
באמת שנים יפות מתבזבזות.
אני בא בגישה כזאת :
לכולם יש את הרעל שהם חיים איתו :
חלק חיים עם סטרואידים, חלק חיים עם סטרס, חלק חיים עם אלכוהול , חלק חיים עם סמים קשים...
בסופו של דבר צריך למצוא את דרך המלך ולחיות בדרך טובה ונוחה לך
פאוור ליפטר?
לא הייתי רוצה להפגש עם אף אחד מהם בסמטה חשוכה
למה מה פאורליפטרים תוקפים בני אדם כשהם פוגשים אותם בסמטאות חשוכות 😆

@BeN35

אם זה יהיה ביום ההוא בחודש שיורדים להם החיובים של הויזה ובחודש שבדיוק נגמר להם הgh וצריך מזומן זה יכול להיות שיקול...חחח

צחקתי בקול חחח
מצרף תמונה (בושה ליד רוברט כן?!)
גובה 174
משקל 96

קבצים מצורפים

• E0A2E45A-17F8-46B9-8BF7-C521C8C508A1.jpeg
    E0A2E45A-17F8-46B9-8BF7-C521C8C508A1.jpeg
    KB 216.8 · צפיות: 57
צחקתי בקול חחח
מצרף תמונה (בושה ליד רוברט כן?!)
גובה 174
משקל 96
1. זה לא בושה.
2. תשאף ל10 אחוז שומן ואתה תגיע - בנינו זה אפשרי ופחות קל מלהיות מיליונר
3. היתי לפני שנתיים כמעט 40 אחוז שומן, מכור לקוק ואלכוהול, מזיין פעמיים בחודש ומרגיש חרא בכללי רוב הזמן.
והנה היום ברוך השם מכור לסטרואידים , מזיין כמעט כל יום, כרגע בערך 17-18 אחוז שומן, ובדרך ל10 בעזרת ה

@BeN35

הם לא תוקפים אף אחד הם אנשים סופר חברותיים, במיוחד שהם כל הזמן בטלוויזיה הם צריכים להוות דוגמא

אבל.. ואז אבל גדול.. קח בחשבון שהם אנשים סופר חזקים

ודחיפה או צ'פחה ידודיתית בלי כוונות רעות לאנשים רגילים כמונו יכולה להיגמר רע אם לא היית מוכן לזה.. כי יש להם כוח בלתי מוגבל בערך

מתחת ל 8 שווה ערך למת
או קשיש מעל גיל 60
זה נכון אבל מבחינת עולם הרפואה לפחות זה אומר שאתה יכול להסתדר גם בלי תמיכה חיצוני...
לכן בסיטואציה כזו אתה זה שתצטרך לבקש את הtrt מהאנדו שלך והוא לא בהכרח יציע לך בלי שתבקש

זה נכון אבל מבחינת עולם הרפואה לפחות זה אומר שאתה יכול להסתדר גם בלי תמיכה חיצוני...
לכן בסיטואציה כזו אתה זה שתצטרך לבקש את הtrt מהאנדו שלך והוא לא בהכרח יציע לך בלי שתבקש

חחח...סטנדרטים של רפואה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית