הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואידים בגיל ההתבגרות. האם מזיק יותר מבגיל מבוגר יותר? או שזה מיתוס..

אתה לא חושב שסטרואידים עלולים להגביר את הסיכוי שהילד החמוד ישבור למישהו בקבוק אבסולוט על הראש בגלל בחורה?
זה גם עושה אותו חרמון יותר, וגם יותר "רייג'".

השאלה האם זה פיזית פוגע יותר בגיל צעיר? זה כן.
האם זה מוסרי בכל גיל? והאם זה מוסרי בגיל צעיר? זה כבר עניין אחר.

אני מעדיף שהילד שלי יתעסק בדיבול ולא ינסה להשיג וויד בטלגרם. ילדים הם אובססיבים לדברים ויש סיכוי יפה שאם הוא נכנס לתחום פיתוח הגוף הוא ימנע מלצאת בלילות ולשתות עם חברים על ספסלים (דבר שכולנו לרוב עשינו ואין דרך למנוע את זה חוץ מלנעול אותו בבית) ויעדיף לצרוך תזונה טובה ושינה.

נתתי השוואה בין שני הדברים כי שניהם הולכים וגוברים בשנים האחרונות בקיצוניות, בזמנים שלי שזה לא היה כלכך מזמן היה הרבה יותר מסובך להשיג אצבע או פרח. היום בלחיצת כפתור זה אצלך מתחת לבית...

אני התחלתי לעשן סיגריות בגיל 14, כמובן מלחץ חברתי, ולמזלי הפסקתי בגיל 23. להגיד לך שה 9 שנים האלו ואלפיי הסיגריות לא פגעו לי בגוף? פגעו. יכולתי לקבל סרטן בצקות ועוד שלל פינוקים מהחומרים בסיגריות? יכולתי, לא קרה. עדיין נמצא בקבוצת סיכון עד שהכל יתנקה מהגוף.

יש מליון דברים שיכולים לפגוע בילדים ולדעתי האישית סייקלים זה בעדיפות אצלי. מעדיף טיפולים הורמונלים לילד מאשר גמילה מסמים או חס וחלילה הקרנות לסרטן

אני מעדיף שהילד שלי יתעסק בדיבול ולא ינסה להשיג וויד בטלגרם. ילדים הם אובססיבים לדברים ויש סיכוי יפה שאם הוא נכנס לתחום פיתוח הגוף הוא ימנע מלצאת בלילות ולשתות עם חברים על ספסלים (דבר שכולנו לרוב עשינו ואין דרך למנוע את זה חוץ מלנעול אותו בבית) ויעדיף לצרוך תזונה טובה ושינה.

נתתי השוואה בין שני הדברים כי שניהם הולכים וגוברים בשנים האחרונות בקיצוניות, בזמנים שלי שזה לא היה כלכך מזמן היה הרבה יותר מסובך להשיג אצבע או פרח. היום בלחיצת כפתור זה אצלך מתחת לבית...
זה לא או זה או זה.
אתה לא צריך להלביש את הילד עם חצאית כדי לגדל טראנסג'נדר, כדי שלא ישבור למישהו בקבוק אבסולוט על הראש בשביל בחורה.
אתה לא צריך להריץ סייקל לילד כדי שישאר בחדר כושר.
וגם אם תריץ סייקל, זה לא אומר שהוא לא ישיג וויד בטלגרם.

אני לא חושב שפיתרון בעיות הצעירים זה סטרואידים.

זה לא או זה או זה.
אתה לא צריך להלביש את הילד עם חצאית כדי לגדל טראנסג'נדר, כדי שלא ישבור למישהו בקבוק אבסולוט על הראש בשביל בחורה.
אתה לא צריך להריץ סייקל לילד כדי שישאר בחדר כושר.
וגם אם תריץ סייקל, זה לא אומר שהוא לא ישיג וויד בטלגרם.

אני לא חושב שפיתרון בעיות הצעירים זה סטרואידים.

לא אמרתי שזה פתרון לבעיות, אמרתי שאם הייתה לי אפשרות או זה או זה או זה הייתי מעדיף שיצרוך סייקל.

תרצה או לא תרצה ילדים מתנסים בדברים מאחורי גבם של ההורים. איאפשר למנוע את זה !

לא אמרתי שזה פתרון לבעיות, אמרתי שאם הייתה לי אפשרות או זה או זה או זה הייתי מעדיף שיצרוך סייקל.

תרצה או לא תרצה ילדים מתנסים בדברים מאחורי גבם של ההורים. איאפשר למנוע את זה !
אבל זה לא או זה או זה.
וזה כמעט אף פעם לא או זה או זה.

מה שילדים עושים מאחורי הגב זה עניין אחד, להצדיק את זה, זה כבר עניין אחר.

חברים היום ילדים בני 15 מורידים ראשים של באנגים
רק היום? גם לפני 20 שנה, אולי אז יותר אפילו כי המחירים לזה היו הרבה יותר נמוכים
קצת דיבול בגיל הזה לא מדאיג אותי במיוחד כמו שישברו לילד בקבוק אבסולוט על הראש בגלל איזו בחורה במסיבת כיתה
ורויד רייג' לא יכול להביא אותו נער לשבור משהו למישהו על הראש או לאנוס מישהי מהחרמנות?
לא מצדיק שום סמים או אלכוהול בגילאים האלה אבל זה לא שעושים את האחד אז השני כבר לא נורא

אבל זה לא או זה או זה.
וזה כמעט אף פעם לא או זה או זה.

מה שילדים עושים מאחורי הגב זה עניין אחד, להצדיק את זה, זה כבר עניין אחר.

אני חולק עליך
מי שמתעסק בסמים(באופן קבוע כוונתי, לא פייסל פעם בחודש עם האישה), והיו לי בעבר הרחוק חברים כאלו, המון מההתעסקות שלו היא בסמים. מה אעשן ביציאה מה אעשן לפני השינה מה אעשן לפני סקס , כמה יעלה לי 5 גרם כמה יעלה לי 10 גרם, לשים בכיס לשים בנעל, לשים טיפות בעיניים או לא, איפה יש שוטר איפה אין שוטר.

כנל למי שעושה סייקלים, לכל אחד פה שמשתמש יש חרדת ״אוכל״, מכין קופסאןת, מאיפה אביא חלבון, כמה אכלתי כמה התאמנתי מה אכין למחר, איפה אחמם את האוכל וכו וכו וכו

לא ראיתי אנשים שזוכים ״להנות״ ככה משני העולמות.

לא פוסל התנסות חד פעמית בדברים קלים כמו רפואי , אבל מתנגד לגמרי לכל תרבות העישונים הקבועים והתלות הזו

ורויד רייג' לא יכול להביא אותו נער לשבור משהו למישהו על הראש או לאנוס מישהי מהחרמנות?
לא מצדיק שום סמים או אלכוהול בגילאים האלה אבל זה לא שעושים את האחד אז השני כבר לא נורא

למי שאין שליטה עצמית ומודעות להשלכות של המעשים שלו ידפוק בקבוק עם או בלי סטרואידים.
עצם ההמצאות שלך במקומות מועדי פורענות מעלה את הסיכוי שלך להידקר לאכול מכות להישדד להאנס וכו
אל תיהיה צודק תיהיה חכם
אל תכניס את עצמך לשם מראש, עדיף שתלך לחדר כושר ולא לפארקים בחלקים הפחות טובים של העיר.

למי שאין שליטה עצמית ומודעות להשלכות של המעשים שלו ידפוק בקבוק עם או בלי סטרואידים.
עצם ההמצאות שלך במקומות מועדי פורענות מעלה את הסיכוי שלך להידקר לאכול מכות להישדד להאנס וכו
אל תיהיה צודק תיהיה חכם
אל תכניס את עצמך לשם מראש, עדיף שתלך לחדר כושר ולא לפארקים בחלקים הפחות טובים של העיר
עם זה אני מסכים.
אבל אתה חושב שמי שעושה סייקלים הוא מתאמן, אוכל כמו שעון והולך לישון ב 22, ואני לא מאמין שזה נכון במיוחד לא לילד בן 15-16 שהתנפחו לו השרירים וזורם לו מלא טסט בדם והוא מרגיש גבר גבר ו"מי יכול עליי"

עם זה אני מסכים.
אבל אתה חושב שמי שעושה סייקלים הוא מתאמן, אוכל כמו שעון והולך לישון ב 22, ואני לא מאמין שזה נכון במיוחד לא לילד בן 15-16 שהתנפחו לו השרירים וזורם לו מלא טסט בדם והוא מרגיש גבר גבר ו"מי יכול עליי"
מסכים ולא מסכים
ברגע שהוא על סייקל והולך לחדר כושר ורואה ביצועים משופרים וגוף יפה במראה הוא יגיד וואלה זה עובד וינסה למקסם עמדות כדי שיוכל להרים יותר כבד ולפתח יותר שרירים כי בוא לא נשלה את עצמנו, ללכת לחדר כושר להתאמן בשביל לפתח שרירים עם חומרים או בלי זה סוג של התמכרות, הייתי אומר אפילו בריאה אם היא בגבול הטעם הטוב

הווי אומר להשקיע יותר בפן של האוכל, להתמסר יותר לאימונים, ולהשקיע בשעות שינה בהתאם...

כמובן ילד זה ילד ולך תדע אבל אני מאמין שכושר זה מעבר לאימונים, זה אורח חיים, ואם יש פידבק חיובי, הילד ירצה להשקיע במה שעובד לו..

הפתרון הכי טוב אגב בלי קשר..

לילד עם עצבים או אי איזון הורמונלי שאני זוכר בזמנו מהילד ה jacked בכיתה שהיה על gh מהרופא, זה היה פשוט תמיד להיות עם אוזניות, ככה פשוט, ככה עובד..

אם נער צעיר בוחר להיות בודי בילדר , באמת בצורה רצינית מחליט שזה דרך החיים שלו. הכוונה שזה יהיה הקריירה שלו בעתיד, באותו מידה כמו שהוא יכל לבחור להיות טבח או מהנדס נניח ... אז לדעתי כן צריך להתחיל לקחת סטרואידים כמובן בצורה נכונה , וככל שיקדים כך יהיה טוב ונכון יותר לקריירה שלו. כי כדי להצליח בתחום הזה צריך להתחיל בגיל צעיר
התשובה שלי מתייחסת רק לנושא פיתוח הגוף כקריירה, נטו! בלי להכנס כמובן לנושא של זה כדאי או לא כדאי בריא או לא בריא. כל אחד שיבחר את הדרך שלו בחיים.
אתה מפספס את העניין, בגיל הזה אף אחד לא יודע מה רוצה במיוחד בתקופה זו.
פגשתי המון שרצו להיות גיי קאטלר הבא בגיל 16 ועד גיל 19-20 הם פרשו וכל החיים trt ובעיות. ואתה כבר לא נראה כאילו מתאמן אפילו, זה חלק קטן.
הרוב עושים בלאסט וקרוז אבל לא מתקדמים בכלל זה פשוט החיים שלהם

עם זה אני מסכים.

תשמע אני רואה את החלק בנוער היום שלדוגמא מתאמן ליחידות בצבא, הנוער שבוחר להשקיע בלימודים ובמיונים לצבא. זה נוער אחר. משום מה אני פחות מוצא אותם משוטטים ברחובות, פחות מעורבים בקטטות.
יותר מעורבים בתרומה חברתית לקהילה.
כשילדים בגיל הזה מוצאים מטרה ונחושים להשיג אותה שאר הדברים כבר לא רלוונטים עבורם. האימונים השבועיים באחריי הופכים לקודש, כל ההסתובבויות ברחובות לא מעניינות אותם.
ברור שאם תיתן לילד קקה חומרים הוא ידאג להשתמש בתופעות שלהם לרעה, או שלהפך תיתן לו נקודת אור להתעסקות במשהו אחר לעומת השטויות שחברים שלו עושים.
אני חס וחלילה לא מעודד ״טיפול״ בבני נוער בסטרואידים אבל מנסה להעביר מסר מסויים.
מי שהצליח להבין אדרבה, מי שלא שיקח כדור דיבול להירגע.

החלק הכי מסוכן מבחינתי, יש יגידו שזה דברים אחרים, זה התקופה של הpct בה אין טסט חיצוני והגוף עוד לא חזר לייצר בעצמו

כנל למי שעושה סייקלים, לכל אחד פה שמשתמש יש חרדת ״אוכל״, מכין קופסאןת, מאיפה אביא חלבון, כמה אכלתי כמה התאמנתי מה אכין למחר, איפה אחמם את האוכל וכו וכו וכו
לא חסר מוזרקים שלא משקיעים באימונים.
גם כאן בפורום.
תשמע אני רואה את החלק בנוער היום שלדוגמא מתאמן ליחידות בצבא, הנוער שבוחר להשקיע בלימודים ובמיונים לצבא. זה נוער אחר. משום מה אני פחות מוצא אותם משוטטים ברחובות, פחות מעורבים בקטטות.
יותר מעורבים בתרומה חברתית לקהילה.
כשילדים בגיל הזה מוצאים מטרה ונחושים להשיג אותה שאר הדברים כבר לא רלוונטים עבורם. האימונים השבועיים באחריי הופכים לקודש, כל ההסתובבויות ברחובות לא מעניינות אותם.
ברור שאם תיתן לילד קקה חומרים הוא ידאג להשתמש בתופעות שלהם לרעה, או שלהפך תיתן לו נקודת אור להתעסקות במשהו אחר לעומת השטויות שחברים שלו עושים.
אני חס וחלילה לא מעודד ״טיפול״ בבני נוער בסטרואידים אבל מנסה להעביר מסר מסויים.
מי שהצליח להבין אדרבה, מי שלא שיקח כדור דיבול להירגע.
אני לא אכנס לכל פרט בדיון כאן.
אבל אני לא סבור שיש לך הרבה היכרות או נסיון עם חינוך ונוער בכללי.
לא משנה מי הנער וכמה הוא חרוץ באימונים, אני לא רואה איך סטרואידים יתרום לכלום בחיים שלו. כמו שאני לא רואה איך זה יתרום לי בחיים שלי.

אם נער מתאמן, שיתאמן, אין צורך בסטרואידים.
ואם הוא לא מתאמן, סטרואידים לא יגרמו לו להתאמן.

עט

מדוע? תרחיב.
אין טסט = אין מוטיבציה = יש דיכאון, במיוחד בגיל הזה שלוקחים דברים קטנים ממש רציני מדי ויש סרט על אבא אחד שמספר על זה שהילד שלו התאבד שהוא היה בpct, אישית אני חושב שהאבא נכנס בילד שלו יותר מדי על שימוש בחומרים מתי שהילד היה בpct שזה מספיק קשוח ומהסרט זה גרם לי לחשוב הוא פשוט אבא לא טוב שמאשים את החומרים בזה שהוא היה אבא לא טוב אבל מי אני שישפוט אותו גם ככה אבל זה ככה על קצה המזלג

סרט מפורסם שמדבר על חומרים, מי שמכיר שיגיד את השם של הסרט

אין טסט = אין מוטיבציה = יש דיכאון, במיוחד בגיל הזה שלוקחים דברים קטנים ממש רציני מדי ויש סרט על אבא אחד שמספר על זה שהילד שלו התאבד שהוא היה בpct, אישית אני חושב שהאבא נכנס בילד שלו יותר מדי על שימוש בחומרים מתי שהילד היה בpct שזה מספיק קשוח ומהסרט זה גרם לי לחשוב הוא פשוט אבא לא טוב שמאשים את החומרים בזה שהוא היה אבא לא טוב אבל מי אני שישפוט אותו גם ככה אבל זה ככה על קצה המזלג

סרט מפורסם שמדבר על חומרים, מי שמכיר שיגיד את השם של הסרט
לא מכיר את המקרה אבל זה שטויות במיץ, יש גם גברים שמתאבדים כי בחורה עזבה אותם זה לא קשור.
לאנשים יש בעיות פסיכולוגיות קשות בלי קשר לחומרים
אני אישית אחרי בלאסט וקרוז של שנה וקצת פשוט הפסקתי הכל ביום1, ל7 חודשים.
חוץ מהירידה הדרסטית במאסה והכח.
אחוז שומן עולה ונראה רך.
אבל חוץ מהאספקט החיצוני הרגשתי טוב ואנרגטי אפילו יותר מתקופות על חומרים וככה זה רוב האנשים.
פשוט יש אנשים שכשהם רואים ירידה ורגרסיה כזאת של הגוף זה פסיכולוגית משבש אותם. חלק מתאבדים חלק מחליטים אז להפציץ כל החיים. והחלק השלישי שזה אנחנו רוב האוכלוסיה פשוט נבין שזה חלק מהתהליך ונמשיך בחיינו...

כעיקרון אף אחד לא יודע מה הגיל הביולוגי שלך, סביר להניח שגם אתה.
מרבית מבני הנוער מפסיקים להתפתח בגיל 17-15 מדבר על צמיחת הגובה וגדילת איברי הגוף.
עד שיש איזון הורמונלי מלא זה בדרך כלל בגילאי 21+
לעשות סייקל זה לא פשוט, אתה צריך לאכול יותר להתאמן יותר - אתה צריך לחקור דברים, הורמונים לדעת מה כדאי ולמה זה לשחק בהורמונים כפי שנאמר מעלה.
לדעתי תתאמן באופן טבעי, 5-4 שנים ורק אז תחשוב על זה.

• פותח/ת השרשור
תודה על הדיון חברים. בעיקרון אני אישית אם אני כבר יזריק (טסטוסטרון (לא דיבול) אם כבר כרגע) אני יעשה את זה עד הסוף מבחינת השקעה,ארוחות מסודרות,שינה וכו..
אני לא בטוח אם כדאי לי להזריק למרות כל המוטיבציה שזה יתן לי להתחיל לסדר לעצמי את החיים (אחרי 22 אני יהיה סבבה.)

תודה על הדיון חברים. בעיקרון אני אישית אם אני כבר יזריק (טסטוסטרון (לא דיבול) אם כבר כרגע) אני יעשה את זה עד הסוף מבחינת השקעה,ארוחות מסודרות,שינה וכו..
אני לא בטוח אם כדאי לי להזריק למרות כל המוטיבציה שזה יתן לי להתחיל לסדר לעצמי את החיים (אחרי 22 אני יהיה סבבה.)

תפתח מסת שריר יפה בצורה טבעית קודם, אם אתה שחיף שלוקח טסט אתה גג תראה מתאמן טבעי חוץ מתופעות לוואי כמובן, תלוי באיכות החומר.
תתאמן טבעי קודם, תגיע למסה יפה בצורה טבעית.

יש משהו מהותי שאתה לא מבין..
זה לא שאתה לוקח חומרים ואז אתה משקיע, מי שחושב ככה רק נדפק מחומרים

אתה צריך להגיע למצב שאתה
"אני יעשה את זה עד הסוף מבחינת השקעה,ארוחות מסודרות,שינה וכו"
משקיע גם בלי חומרים ואז אפשר לדבר על חומרים

אם אתה חושב שבום תקח חומרים ואז פתאום תהפוך למר משקיע אתה טועה בגדול..

קודם צריך ללמוד מה לעשות בלי חומרים ואז אפשר לדבר על חומרים

עזוב אותך את הקטע של הגיל

תשקיע עד הסוף בלי קשר לחומרים.

• פותח/ת השרשור
תפתח מסת שריר יפה בצורה טבעית קודם, אם אתה שחיף שלוקח טסט אתה גג תראה מתאמן טבעי חוץ מתופעות לוואי כמובן, תלוי באיכות החומר.
תתאמן טבעי קודם, תגיע למסה יפה בצורה טבעית.
הלו הלו. אני לא שחיף. 77 קילו זה לא רע בכלל בהתחשב בזה שאני באחוז שומן נמוך (מתחת ל9 בדוק) יש כאלה שבטוחים שאני לא טבעי כבר עכשיו lol...
יש משהו מהותי שאתה לא מבין..
זה לא שאתה לוקח חומרים ואז אתה משקיע, מי שחושב ככה רק נדפק מחומרים

אתה צריך להגיע למצב שאתה
"אני יעשה את זה עד הסוף מבחינת השקעה,ארוחות מסודרות,שינה וכו"
משקיע גם בלי חומרים ואז אפשר לדבר על חומרים

אם אתה חושב שבום תקח חומרים ואז פתאום תהפוך למר משקיע אתה טועה בגדול..

קודם צריך ללמוד מה לעשות בלי חומרים ואז אפשר לדבר על חומרים

עזוב אותך את הקטע של הגיל

תשקיע עד הסוף בלי קשר לחומרים.
אני כבר עכשיו משקיע. 4 אימונים בשבוע. משקיע כסף בתזונה,משתדל לישון לפחות 8 שעות,לא אלכוהול,לא סמים. בעיקרון זה האורח חיים שלי. פשוט אם אתה לוקח משהו זה נותן בוסט להכניס עוד חלבון (הגוף יכול לבנות יותר שריר) להשקיע בתוכניות תזונה איכותיות יותר,מדריכים ועוד. את הבייסיק של ההשקעה כבר עברתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית