נק' מוניטין:
2
- 40
- 2
?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא חושב שסטרואידים עלולים להגביר את הסיכוי שהילד החמוד ישבור למישהו בקבוק אבסולוט על הראש בגלל בחורה?
זה גם עושה אותו חרמון יותר, וגם יותר "רייג'".
השאלה האם זה פיזית פוגע יותר בגיל צעיר? זה כן.
האם זה מוסרי בכל גיל? והאם זה מוסרי בגיל צעיר? זה כבר עניין אחר.
זה לא או זה או זה.אני מעדיף שהילד שלי יתעסק בדיבול ולא ינסה להשיג וויד בטלגרם. ילדים הם אובססיבים לדברים ויש סיכוי יפה שאם הוא נכנס לתחום פיתוח הגוף הוא ימנע מלצאת בלילות ולשתות עם חברים על ספסלים (דבר שכולנו לרוב עשינו ואין דרך למנוע את זה חוץ מלנעול אותו בבית) ויעדיף לצרוך תזונה טובה ושינה.
נתתי השוואה בין שני הדברים כי שניהם הולכים וגוברים בשנים האחרונות בקיצוניות, בזמנים שלי שזה לא היה כלכך מזמן היה הרבה יותר מסובך להשיג אצבע או פרח. היום בלחיצת כפתור זה אצלך מתחת לבית...
זה לא או זה או זה.
אתה לא צריך להלביש את הילד עם חצאית כדי לגדל טראנסג'נדר, כדי שלא ישבור למישהו בקבוק אבסולוט על הראש בשביל בחורה.
אתה לא צריך להריץ סייקל לילד כדי שישאר בחדר כושר.
וגם אם תריץ סייקל, זה לא אומר שהוא לא ישיג וויד בטלגרם.
אני לא חושב שפיתרון בעיות הצעירים זה סטרואידים.
אבל זה לא או זה או זה.לא אמרתי שזה פתרון לבעיות, אמרתי שאם הייתה לי אפשרות או זה או זה או זה הייתי מעדיף שיצרוך סייקל.
תרצה או לא תרצה ילדים מתנסים בדברים מאחורי גבם של ההורים. איאפשר למנוע את זה !
רק היום? גם לפני 20 שנה, אולי אז יותר אפילו כי המחירים לזה היו הרבה יותר נמוכיםחברים היום ילדים בני 15 מורידים ראשים של באנגים
ורויד רייג' לא יכול להביא אותו נער לשבור משהו למישהו על הראש או לאנוס מישהי מהחרמנות?קצת דיבול בגיל הזה לא מדאיג אותי במיוחד כמו שישברו לילד בקבוק אבסולוט על הראש בגלל איזו בחורה במסיבת כיתה
אבל זה לא או זה או זה.
וזה כמעט אף פעם לא או זה או זה.
מה שילדים עושים מאחורי הגב זה עניין אחד, להצדיק את זה, זה כבר עניין אחר.
רק היום? גם לפני 20 שנה, אולי אז יותר אפילו כי המחירים לזה היו הרבה יותר נמוכים
ורויד רייג' לא יכול להביא אותו נער לשבור משהו למישהו על הראש או לאנוס מישהי מהחרמנות?
לא מצדיק שום סמים או אלכוהול בגילאים האלה אבל זה לא שעושים את האחד אז השני כבר לא נורא
רק היום? גם לפני 20 שנה, אולי אז יותר אפילו כי המחירים לזה היו הרבה יותר נמוכים
ורויד רייג' לא יכול להביא אותו נער לשבור משהו למישהו על הראש או לאנוס מישהי מהחרמנות?
לא מצדיק שום סמים או אלכוהול בגילאים האלה אבל זה לא שעושים את האחד אז השני כבר לא נורא
עם זה אני מסכים.למי שאין שליטה עצמית ומודעות להשלכות של המעשים שלו ידפוק בקבוק עם או בלי סטרואידים.
עצם ההמצאות שלך במקומות מועדי פורענות מעלה את הסיכוי שלך להידקר לאכול מכות להישדד להאנס וכו
אל תיהיה צודק תיהיה חכם
אל תכניס את עצמך לשם מראש, עדיף שתלך לחדר כושר ולא לפארקים בחלקים הפחות טובים של העיר
מסכים ולא מסכיםעם זה אני מסכים.
אבל אתה חושב שמי שעושה סייקלים הוא מתאמן, אוכל כמו שעון והולך לישון ב 22, ואני לא מאמין שזה נכון במיוחד לא לילד בן 15-16 שהתנפחו לו השרירים וזורם לו מלא טסט בדם והוא מרגיש גבר גבר ו"מי יכול עליי"
אתה מפספס את העניין, בגיל הזה אף אחד לא יודע מה רוצה במיוחד בתקופה זו.אם נער צעיר בוחר להיות בודי בילדר , באמת בצורה רצינית מחליט שזה דרך החיים שלו. הכוונה שזה יהיה הקריירה שלו בעתיד, באותו מידה כמו שהוא יכל לבחור להיות טבח או מהנדס נניח ... אז לדעתי כן צריך להתחיל לקחת סטרואידים כמובן בצורה נכונה , וככל שיקדים כך יהיה טוב ונכון יותר לקריירה שלו. כי כדי להצליח בתחום הזה צריך להתחיל בגיל צעיר
התשובה שלי מתייחסת רק לנושא פיתוח הגוף כקריירה, נטו! בלי להכנס כמובן לנושא של זה כדאי או לא כדאי בריא או לא בריא. כל אחד שיבחר את הדרך שלו בחיים.
עם זה אני מסכים.
אבל אתה חושב שמי שעושה סייקלים הוא מתאמן, אוכל כמו שעון והולך לישון ב 22, ואני לא מאמין שזה נכון במיוחד לא לילד בן 15-16 שהתנפחו לו השרירים וזורם לו מלא טסט בדם והוא מרגיש גבר גבר ו"מי יכול עליי"
לא חסר מוזרקים שלא משקיעים באימונים.כנל למי שעושה סייקלים, לכל אחד פה שמשתמש יש חרדת ״אוכל״, מכין קופסאןת, מאיפה אביא חלבון, כמה אכלתי כמה התאמנתי מה אכין למחר, איפה אחמם את האוכל וכו וכו וכו
אני לא אכנס לכל פרט בדיון כאן.תשמע אני רואה את החלק בנוער היום שלדוגמא מתאמן ליחידות בצבא, הנוער שבוחר להשקיע בלימודים ובמיונים לצבא. זה נוער אחר. משום מה אני פחות מוצא אותם משוטטים ברחובות, פחות מעורבים בקטטות.
יותר מעורבים בתרומה חברתית לקהילה.
כשילדים בגיל הזה מוצאים מטרה ונחושים להשיג אותה שאר הדברים כבר לא רלוונטים עבורם. האימונים השבועיים באחריי הופכים לקודש, כל ההסתובבויות ברחובות לא מעניינות אותם.
ברור שאם תיתן לילד קקה חומרים הוא ידאג להשתמש בתופעות שלהם לרעה, או שלהפך תיתן לו נקודת אור להתעסקות במשהו אחר לעומת השטויות שחברים שלו עושים.
אני חס וחלילה לא מעודד ״טיפול״ בבני נוער בסטרואידים אבל מנסה להעביר מסר מסויים.
מי שהצליח להבין אדרבה, מי שלא שיקח כדור דיבול להירגע.
מדוע? תרחיב.החלק הכי מסוכן מבחינתי, יש יגידו שזה דברים אחרים, זה התקופה של הpct בה אין טסט חיצוני והגוף עוד לא חזר לייצר בעצמו
אין טסט = אין מוטיבציה = יש דיכאון, במיוחד בגיל הזה שלוקחים דברים קטנים ממש רציני מדי ויש סרט על אבא אחד שמספר על זה שהילד שלו התאבד שהוא היה בpct, אישית אני חושב שהאבא נכנס בילד שלו יותר מדי על שימוש בחומרים מתי שהילד היה בpct שזה מספיק קשוח ומהסרט זה גרם לי לחשוב הוא פשוט אבא לא טוב שמאשים את החומרים בזה שהוא היה אבא לא טוב אבל מי אני שישפוט אותו גם ככה אבל זה ככה על קצה המזלגעט
מדוע? תרחיב.
לא מכיר את המקרה אבל זה שטויות במיץ, יש גם גברים שמתאבדים כי בחורה עזבה אותם זה לא קשור.אין טסט = אין מוטיבציה = יש דיכאון, במיוחד בגיל הזה שלוקחים דברים קטנים ממש רציני מדי ויש סרט על אבא אחד שמספר על זה שהילד שלו התאבד שהוא היה בpct, אישית אני חושב שהאבא נכנס בילד שלו יותר מדי על שימוש בחומרים מתי שהילד היה בpct שזה מספיק קשוח ומהסרט זה גרם לי לחשוב הוא פשוט אבא לא טוב שמאשים את החומרים בזה שהוא היה אבא לא טוב אבל מי אני שישפוט אותו גם ככה אבל זה ככה על קצה המזלג
סרט מפורסם שמדבר על חומרים, מי שמכיר שיגיד את השם של הסרט
תודה על הדיון חברים. בעיקרון אני אישית אם אני כבר יזריק (טסטוסטרון (לא דיבול) אם כבר כרגע) אני יעשה את זה עד הסוף מבחינת השקעה,ארוחות מסודרות,שינה וכו..
אני לא בטוח אם כדאי לי להזריק למרות כל המוטיבציה שזה יתן לי להתחיל לסדר לעצמי את החיים (אחרי 22 אני יהיה סבבה.)
יש משהו מהותי שאתה לא מבין..תודה על הדיון חברים. בעיקרון אני אישית אם אני כבר יזריק (טסטוסטרון (לא דיבול) אם כבר כרגע) אני יעשה את זה עד הסוף מבחינת השקעה,ארוחות מסודרות,שינה וכו..
אני לא בטוח אם כדאי לי להזריק למרות כל המוטיבציה שזה יתן לי להתחיל לסדר לעצמי את החיים (אחרי 22 אני יהיה סבבה.)
הלו הלו. אני לא שחיף. 77 קילו זה לא רע בכלל בהתחשב בזה שאני באחוז שומן נמוך (מתחת ל9 בדוק) יש כאלה שבטוחים שאני לא טבעי כבר עכשיו lol...תפתח מסת שריר יפה בצורה טבעית קודם, אם אתה שחיף שלוקח טסט אתה גג תראה מתאמן טבעי חוץ מתופעות לוואי כמובן, תלוי באיכות החומר.
תתאמן טבעי קודם, תגיע למסה יפה בצורה טבעית.
אני כבר עכשיו משקיע. 4 אימונים בשבוע. משקיע כסף בתזונה,משתדל לישון לפחות 8 שעות,לא אלכוהול,לא סמים. בעיקרון זה האורח חיים שלי. פשוט אם אתה לוקח משהו זה נותן בוסט להכניס עוד חלבון (הגוף יכול לבנות יותר שריר) להשקיע בתוכניות תזונה איכותיות יותר,מדריכים ועוד. את הבייסיק של ההשקעה כבר עברתי.יש משהו מהותי שאתה לא מבין..
זה לא שאתה לוקח חומרים ואז אתה משקיע, מי שחושב ככה רק נדפק מחומרים
אתה צריך להגיע למצב שאתה
"אני יעשה את זה עד הסוף מבחינת השקעה,ארוחות מסודרות,שינה וכו"
משקיע גם בלי חומרים ואז אפשר לדבר על חומרים
אם אתה חושב שבום תקח חומרים ואז פתאום תהפוך למר משקיע אתה טועה בגדול..
קודם צריך ללמוד מה לעשות בלי חומרים ואז אפשר לדבר על חומרים
עזוב אותך את הקטע של הגיל
תשקיע עד הסוף בלי קשר לחומרים.