הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואידים בגיל ההתבגרות. האם מזיק יותר מבגיל מבוגר יותר? או שזה מיתוס..

למה שנער ירצה להתעסק בסטרואידים? להזריק לעצמו חומרים? אני גם בספק שהוא מבין את ההשלכות על הגדילה... באיזה שטויות בני נוער מתעסקים. ויותר מזה אני בספק אם הוא יידע אפילו לעשות את זה נכון ולא לסיים עם תופעות לוואי הרסניות.

למה שנער ירצה להתעסק בסטרואידים? להזריק לעצמו חומרים? אני גם בספק שהוא מבין את ההשלכות על הגדילה... באיזה שטויות בני נוער מתעסקים. ויותר מזה אני בספק אם הוא יידע אפילו לעשות את זה נכון ולא לסיים עם תופעות לוואי הרסניות.
מאז עידן האינסטגרם יש המון בני 15+- שמריצים חומרים טסט דיבול סארמים כאילו זה קפה בבוקר.
כולם חיים בסרט ואונסים לעצמם את הגוף על הדרך
אף אחד לא חושב על בריאות עד שלא מתחילות התופעות לוואי..

/QUOTE]

עזוב למה נער ירצה או לא.
כאן עובדת תיאוריית הברירה הטבעית של רבינו דארווין במלוא תפארתה.

כלומר קוטע את הגביהה? מה זה קוטע בדיוק?
תוכל להרחיב קצת? לא הבנתי כל כך מה כוונתך.
בגיל בהתבגרות הגוף מתחיל לייצר טסטוסטורון לבדו אבל אם תתחיל להזריק הוא יגיד ״וואלה יש לי מספיק טסט אז אני לא צריך ליצור יותר״ ואז הוא מפסיק לייצר כי הוא מסתמך על גורם חיצוני שיספק לו, ברגע שמפסיקים סייקל או להזריק בכללי הוא לא מייצר טסט לבד וגם הוא לא מקבל ממקור חיצוני ואז יש לך טסט נמוך.
זה לפחות מה שאני יודע ואני בטוח שזה יותר מסובך מזה וממה שהבנתי אפשר לעשות pct אבל זה אני כבר לא מבין , אהל זה הרעיון הכללי

כמו שאמרו מעליי ברגע שאתה מזריק אתה פוגע בייצור הטבעי של הגוף
עכשיו אני לא מבין בתחום אבל אין שום סיבה שבתור צעיר שרחוק מהפוטנציאל תתחיל להשתמש ניחא היה לך מטרה ברורה
ומישהו שמבין איתך ברמה גבוהה לאורך הדרך
כל עוד אין תשאר טבעי.
בהצלחה.

אם נער צעיר בוחר להיות בודי בילדר , באמת בצורה רצינית מחליט שזה דרך החיים שלו. הכוונה שזה יהיה הקריירה שלו בעתיד, באותו מידה כמו שהוא יכל לבחור להיות טבח או מהנדס נניח ... אז לדעתי כן צריך להתחיל לקחת סטרואידים כמובן בצורה נכונה , וככל שיקדים כך יהיה טוב ונכון יותר לקריירה שלו. כי כדי להצליח בתחום הזה צריך להתחיל בגיל צעיר
התשובה שלי מתייחסת רק לנושא פיתוח הגוף כקריירה, נטו! בלי להכנס כמובן לנושא של זה כדאי או לא כדאי בריא או לא בריא. כל אחד שיבחר את הדרך שלו בחיים.

אגב, עזוב את זה שזה מזעזע להשתמש בחומרים האלה בגיל כל כך צעיר (בכללי אני נגד אבל שכל אחד יעשה מה שבראש שלו), אם תיעצר לך הגדילה, גם הפוטנציאל שלך לפיתוח מסת שריר קטן.

אם נער צעיר בוחר להיות בודי בילדר , באמת בצורה רצינית מחליט שזה דרך החיים שלו. הכוונה שזה יהיה הקריירה שלו בעתיד, באותו מידה כמו שהוא יכל לבחור להיות טבח או מהנדס נניח ... אז לדעתי כן צריך להתחיל לקחת סטרואידים כמובן בצורה נכונה , וככל שיקדים כך יהיה טוב ונכון יותר לקריירה שלו. כי כדי להצליח בתחום הזה צריך להתחיל בגיל צעיר
התשובה שלי מתייחסת רק לנושא פיתוח הגוף כקריירה, נטו! בלי להכנס כמובן לנושא של זה כדאי או לא כדאי בריא או לא בריא. כל אחד שיבחר את הדרך שלו בחיים.
מסכים, דוגמא מעולה היא אנת׳וני מה שמו, הוא כבר בגיל קטן קפץ על חומרים(שזה נוראי לדעתי) אבל הוא עוד רגע ככל הנראה יהפוך לifbb pro הצעיר ביותר, אני עוקב אחרי היוטיוב שלו התחרות שלו היא עוד יומיים שלושה נראה לי.

חברים היום ילדים בני 15 מורידים ראשים של באנגים
קצת דיבול בגיל הזה לא מדאיג אותי במיוחד כמו שישברו לילד בקבוק אבסולוט על הראש בגלל איזו בחורה במסיבת כיתה
מה אתה משווה?? דיבול יותר חמור
באנגים עובר הגיל שזה מגניב ומפסיקים בדיוק כמו אלכוהול בגיל הזה
לא שאני בעד אבל בוא תכלס..

חומרים זה די נגעת נסעת ויש את העניין של הציר ושזה לא כמו אלכוהול בגיל הזה שאפשר לסיים בקבוק ויום למחרת כאילו לא קרה כלום, חומרים זה לכל החיים בד"כ..

חברים היום ילדים בני 15 מורידים ראשים של באנגים
קצת דיבול בגיל הזה לא מדאיג אותי במיוחד כמו שישברו לילד בקבוק אבסולוט על הראש בגלל איזו בחורה במסיבת כיתה
אתה לא חושב שסטרואידים עלולים להגביר את הסיכוי שהילד החמוד ישבור למישהו בקבוק אבסולוט על הראש בגלל בחורה?
זה גם עושה אותו חרמון יותר, וגם יותר "רייג'".

השאלה האם זה פיזית פוגע יותר בגיל צעיר? זה כן.
האם זה מוסרי בכל גיל? והאם זה מוסרי בגיל צעיר? זה כבר עניין אחר.

עברתי על הנושא באינטרנט ואלו הם הסיכונים העיקריים שמישהו סיכם יפה

Most of this stuff is conjecture and not necessarily a guaranteed outcome.

• Closure of growth plates (5everAmanlet)

• Permanent disruption of the HPTA, incomplete maturation of leydig cells in testes (TRT for life)

• Premature ending of puberty, potentially lowered GH and IGF-1 production, incomplete development of brain and organ systems, permanently lowered bone density and width, lessened hyperplasia of muscle cells-> goodbye sweet potential gains.

• Serious tendon, joint, and ligament damage (high test impairs collagen synthesis, potentially it is much worse if your tendons and ligaments haven't completed development)

• Gains marginally better than what you could do naturally with proper training and diet (flush those Euros down your toilet)

• Parents discovering your gear stash, PCT, and AI. Have to stop without using your PCT, hello estrogen rebound and no sex drive for 6 months

• Cellulitis or other infection, dumbfuck 16 year olds don't know how to use sterile technique or do an IM injection.
Honestly it's pretty pointless to start juicing before completing puberty. If you can't make major gains without gear at your age then you are doing something seriously wrong that gear won't change anyways.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית