נק' מוניטין:
2
- 40
- 2
?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובאיזה גיל זה כבר נחשב מבוגר?התעסקות עם הורמונים בגיל ההתבגרות זה תמיד מזיק יותר מבגיל מבוגר
מדברים על התבגרות מלאה באיזור 22-25ובאיזה גיל זה כבר נחשב מבוגר?
הבנתי. תודהמדברים על התבגרות מלאה באיזור 22-25
באיזה אופן זה מזיק יותר?התעסקות עם הורמונים בגיל ההתבגרות זה תמיד מזיק יותר מבגיל מבוגר
גם הגוף וגם המערכת ההורמונלית לא סיימו להתבגר, וזה פשוט קוטע את ההתבגרותבאיזה אופן זה מזיק יותר?
מאז עידן האינסטגרם יש המון בני 15+- שמריצים חומרים טסט דיבול סארמים כאילו זה קפה בבוקר.למה שנער ירצה להתעסק בסטרואידים? להזריק לעצמו חומרים? אני גם בספק שהוא מבין את ההשלכות על הגדילה... באיזה שטויות בני נוער מתעסקים. ויותר מזה אני בספק אם הוא יידע אפילו לעשות את זה נכון ולא לסיים עם תופעות לוואי הרסניות.
למה שנער ירצה להתעסק בסטרואידים? להזריק לעצמו חומרים? אני גם בספק שהוא מבין את ההשלכות על הגדילה... באיזה שטויות בני נוער מתעסקים. ויותר מזה אני בספק אם הוא יידע אפילו לעשות את זה נכון ולא לסיים עם תופעות לוואי הרסניות.
כלומר קוטע את הגביהה? מה זה קוטע בדיוק?גם הגוף וגם המערכת ההורמונלית לא סיימו להתבגר, וזה פשוט קוטע את ההתבגרות
בגיל בהתבגרות הגוף מתחיל לייצר טסטוסטורון לבדו אבל אם תתחיל להזריק הוא יגיד ״וואלה יש לי מספיק טסט אז אני לא צריך ליצור יותר״ ואז הוא מפסיק לייצר כי הוא מסתמך על גורם חיצוני שיספק לו, ברגע שמפסיקים סייקל או להזריק בכללי הוא לא מייצר טסט לבד וגם הוא לא מקבל ממקור חיצוני ואז יש לך טסט נמוך.כלומר קוטע את הגביהה? מה זה קוטע בדיוק?
תוכל להרחיב קצת? לא הבנתי כל כך מה כוונתך.
מסכים, דוגמא מעולה היא אנת׳וני מה שמו, הוא כבר בגיל קטן קפץ על חומרים(שזה נוראי לדעתי) אבל הוא עוד רגע ככל הנראה יהפוך לifbb pro הצעיר ביותר, אני עוקב אחרי היוטיוב שלו התחרות שלו היא עוד יומיים שלושה נראה לי.אם נער צעיר בוחר להיות בודי בילדר , באמת בצורה רצינית מחליט שזה דרך החיים שלו. הכוונה שזה יהיה הקריירה שלו בעתיד, באותו מידה כמו שהוא יכל לבחור להיות טבח או מהנדס נניח ... אז לדעתי כן צריך להתחיל לקחת סטרואידים כמובן בצורה נכונה , וככל שיקדים כך יהיה טוב ונכון יותר לקריירה שלו. כי כדי להצליח בתחום הזה צריך להתחיל בגיל צעיר
התשובה שלי מתייחסת רק לנושא פיתוח הגוף כקריירה, נטו! בלי להכנס כמובן לנושא של זה כדאי או לא כדאי בריא או לא בריא. כל אחד שיבחר את הדרך שלו בחיים.
מה אתה משווה?? דיבול יותר חמורחברים היום ילדים בני 15 מורידים ראשים של באנגים
קצת דיבול בגיל הזה לא מדאיג אותי במיוחד כמו שישברו לילד בקבוק אבסולוט על הראש בגלל איזו בחורה במסיבת כיתה
אתה לא חושב שסטרואידים עלולים להגביר את הסיכוי שהילד החמוד ישבור למישהו בקבוק אבסולוט על הראש בגלל בחורה?חברים היום ילדים בני 15 מורידים ראשים של באנגים
קצת דיבול בגיל הזה לא מדאיג אותי במיוחד כמו שישברו לילד בקבוק אבסולוט על הראש בגלל איזו בחורה במסיבת כיתה