הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואידים בגיל ההתבגרות. האם מזיק יותר מבגיל מבוגר יותר? או שזה מיתוס..

אין טסט = אין מוטיבציה = יש דיכאון, במיוחד בגיל הזה שלוקחים דברים קטנים ממש רציני מדי ויש סרט על אבא אחד שמספר על זה שהילד שלו התאבד שהוא היה בpct, אישית אני חושב שהאבא נכנס בילד שלו יותר מדי על שימוש בחומרים מתי שהילד היה בpct שזה מספיק קשוח ומהסרט זה גרם לי לחשוב הוא פשוט אבא לא טוב שמאשים את החומרים בזה שהוא היה אבא לא טוב אבל מי אני שישפוט אותו גם ככה אבל זה ככה על קצה המזלג

סרט מפורסם שמדבר על חומרים, מי שמכיר שיגיד את השם של הסרט

חזק יותר, גדול יותר, מהיר יותר

אין טסט = אין מוטיבציה = יש דיכאון, במיוחד בגיל הזה שלוקחים דברים קטנים ממש רציני מדי ויש סרט על אבא אחד שמספר על זה שהילד שלו התאבד שהוא היה בpct, אישית אני חושב שהאבא נכנס בילד שלו יותר מדי על שימוש בחומרים מתי שהילד היה בpct שזה מספיק קשוח ומהסרט זה גרם לי לחשוב הוא פשוט אבא לא טוב שמאשים את החומרים בזה שהוא היה אבא לא טוב אבל מי אני שישפוט אותו גם ככה אבל זה ככה על קצה המזלג

סרט מפורסם שמדבר על חומרים, מי שמכיר שיגיד את השם של הסרט
אה, כי חסר נערים שמתאבדים בלי קשר.

שהpct גורם לדכאונות שמתוכם צומחת התאבדות...
לא הpct, התקופה שאתה בלי טסט בגוף ו הpct עוד לא התחיל לבעוט..
הורמונלית הטסט שלך 0 הגוף עוד לא מייצר בעצמו והטסט החיצוני נגמר המצבורים

זה החלק הכי קשה בכל סייקל 'לכאורה'

שאתה מכניס טסט חיצוני לגוף או משהו שמדמה את זה לרצפטורים האנדרוגנים הגוף מוצף בטסט ומפסיק לייצר בעצמו

כדי שהוא יחזור לייצר בעצמו צריך להפסיק לתת לו טסט חיצוני לגמרי ולחכות שרמות הטסט בגוף יירשו לאפס כדי שיהיה לו דרישה לייצור, בזמן הזה שרמות הטסט מגיעים לאפס ויורדות ויורדות ו הpct עוד לא הגיע זמנו כי אם תעשה pct לפני הזמן הוא לא יהיה אפקטיבי וסתם תאכל תופעות לוואי ואין שום טסט בגוף, ההרגשה זיפט

• פותח/ת השרשור
לא הpct, התקופה שאתה בלי טסט בגוף ו הpct עוד לא התחיל לבעוט..
הורמונלית הטסט שלך 0 הגוף עוד לא מייצר בעצמו והטסט החיצוני נגמר המצבורים

זה החלק הכי קשה בכל סייקל 'לכאורה'

שאתה מכניס טסט חיצוני לגוף או משהו שמדמה את זה לרצפטורים האנדרוגנים הגוף מוצף בטסט ומפסיק לייצר בעצמו

כדי שהוא יחזור לייצר בעצמו צריך להפסיק לתת לו טסט חיצוני לגמרי ולחכות שרמות הטסט בגוף יירשו לאפס כדי שיהיה לו דרישה לייצור, בזמן הזה שרמות הטסט מגיעים לאפס ויורדות ויורדות ו הpct עוד לא הגיע זמנו כי אם תעשה pct לפני הזמן הוא לא יהיה אפקטיבי וסתם תאכל תופעות לוואי ואין שום טסט בגוף, ההרגשה זיפט
הבנתי...

אה, כי חסר נערים שמתאבדים בלי קשר.

קח בן אדם עם קצת נטיות אובדניות/דכאונות/גישה שלילית לחיים תוריד לו את הטסט ל 0 ותראה איך האחוזים להתאבדות ממריאים...
לא כל בן אדם בפיסיטי יתאבד, אבל זה דבר שמשפיע מאוד על המצב רוח וכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית