הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סרטון עדכון פיזיקס 3/9 + פוסינג גב מטורף

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
סומו זה התרגיל הכי טכני בפאוורליפטינג, שזה אומר שבן אדם בלי סבלנות של חודשים ללמוד את הטכניקה יניב ממנו מעט תוצאות אם בכלל או אפילו יפצע.
זה גם אומר שזה תורם הכי פחות לכוח ומסה מבין כל התרגילים.
אני לא מבין למה ידידינו בכלל עושה PRים בסקוואט, ולמה בכלל סקוואט, הוא ירוויח הרבה יותר לפיתוח גוף מתרגילים אחרים ומכשירים.

וואלה אני גם יוצר נוטה לכיוון ההיפוטרפיה ועדין עושה סקוואט, זה לא סותר 100% ..
אבל בעקרון אתה צודק אפשר בצורה ״קלה״ יותר היפוטרפיה מתרגיליםם אחרים ופחות להעמיס עם סקוואט
חוק לא כתוב בבילדינג
עבודה יותר חופשית = יותר תוצאות..
במכשירים אתה מפעיל כוח אבל זונח את המייצבים בדרך
העבודת ייצוב דורשת הרבה מהשריר, פועל יוצא = גדילה

כרגע עושה במקום סקוואט לג פרס לג קורל לאנגים לג אקסטנשן אבל זה לא אותו דבר, אין באמת תחליף לסקוואטים כבדים

לגבי סומו, מאמין שאני אצליח להשתלט עליו, כל דבר אמור להיות יותר פשוט מדד רומני, לא?

ראיתי את האשכול שלך, נחשים וכאלה, נראה אש..

בגדול, גם אני חשבתי ככה שאתה מתפוצץ וכאלה.. בפועל ההיקפים גודלים ואתה נראה אותו דבר, ואני לא כ"כ חטוב באופן יחסי לגבי שלבים אחרים שהיו לי לאורך הדרך

להמחשה, תמונה שלי מינואר 2019 רגע לפני שנכנסתי לחדר כושר וקיבלתי על עצמי לעלות איזה 30 ק"ג, אני במשקל 70 אם אני לא טועה לצורך ההמחשה, ואז עוד תמונה 2 חודש אחרי שאני כבר בתחילת שגרת האימונים
לצורך העניין, אם אני לוקח על עצמי אפילו שבועיים של חיטוב חכם, אז פתאום אני איראה מתפוצץ גם כמו שאתה מצפה לראות ליחס גובה משקל אבל המטרה שלי מסה כרגע, אין לי באמת סיבה לעשות את זה

זה לא נכון, הרבה נוטים להאמין שסקוואט כבד זה באמת האידאל לפתח את הרגליים הכי גדולות אבל בילדר שבר לי תסטיגמה הזאת והוא בעצמו לא עושה סקוואטים, והוא די ענק, וזה בן אדם שיש לו הרבה ידע, באמת שלא הייתי אומר את זה סתם.

אבל אני עדין אמשיך לעשות סקוואטים כי אכפת לי גם מכוח ולא רק היפוטרפיה

• פותח/ת השרשור
זה שאפשר לפתח רגליים בלי סקוואטים לא אומר שסקוואטים לא דרך לפתח רגליים, וזה אגב דרך מאוד טובה

לא חייבים את הסקוואטים שיהיו כבדים בשביל לפתח רגליים

יש משפט שאומר רוצה לפתח שריר תתרכז בלהרגיש את השריר

רוצה לפתח כוח תתרכז בלייעל את התנועה ובתנועה עצמה

בפועל רובנו משלבים בין ה2

סקוואט זה תרגיל מעולה להיפרתרופיה, אפשר להשיג היפרתרופיה מתרגילים אחרים אבל לא יודע, רוני קולמן וגיי קטלר שהיו די גדולים יחסית מבין הבילדרים שאי פעם התהלכו בכוכב שלנו , עשו סקוואטים ודי כבדים

אז אני עדיין ארצה לתת מקום של כבוד לסקוואטים

אם אפשר לפתח רגליים גם בלי סקוואטים, כנראה בתקופה הקרובה אני אוכיח את זה על עצמי

זה שאפשר לפתח רגליים בלי סקוואטים לא אומר שסקוואטים לא דרך לפתח רגליים, וזה אגב דרך מאוד טובה

סקוואט זה תרגיל מעולה להיפרתרופיה, אפשר להשיג היפרתרופיה מתרגילים אחרים אבל לא יודע, רוני קולמן וגיי קטלר שהיו די גדולים יחסית מבין הבילדרים שאי פעם התהלכו בכוכב שלנו , עשו סקוואטים ודי כבדים

אם אפשר לפתח רגליים גם בלי סקוואטים, כנראה בתקופה הקרובה אני אוכיח את זה על עצמי
אני לא מתווכח, כי הסקוואט 220 שלך הוא הטיעון הכי טוב שלי.
אני פשוט לא נכנס איתך לזה.

ברור לא סותר את מה שאמרתי, מסכים מאוד, לדעתי מי שלא מוותר על סקוואט מרוויח מעבר, זה גם מאוד בריא במידה ומבצעים עם טכניקה נכונה, קשה לוותר על התרגיל הזה אני מסכים

ברור לא סותר את מה שאמרתי, מסכים מאוד, לדעתי מי שלא מוותר על סקוואט מרוויח מעבר, זה גם מאוד בריא במידה ומבצעים עם טכניקה נכונה, קשה לוותר על התרגיל הזה אני מסכים
אבל בוא נסכים שמוטב, יהיה אם ידידנו יוותר על זה אם אין לו סבלנות ללמוד את הטכניקה כמו שצריך.
אפילו המכון שלו מסכים איתי:sarcastic:

• פותח/ת השרשור
אבל בוא נסכים שמוטב, יהיה אם ידידנו יוותר על זה אם אין לו סבלנות ללמוד את הטכניקה כמו שצריך.
אני לא אחד שמוותר כל כך מהר וזה שלא נותנים לי לעשות סקוואטים כרגע זה לא משהו שהולך לעצור אותי מלהגשים את עצמי. לגבי סובלנות, אל תמהר להספיד אותי כ"כ מהר.

ידידי, אתה עוד תראה אותי מרים 250 בטכניקה מושלמת ובעזרת ה גם הרבה יותר מכך.

צוחק מי שצוחק אחרון..

כן וואלה כמעט נחנקתי שראיתי תסרטון.
אפשר היה לזרוק תמוט קדימה ולהתכופף עם הראש, זה בסדר לתת כשל לא קרה כלום, אבל לעוף אחורה, שמע נראלי עדיף לטבוע

אני לא אחד שמוותר כל כך מהר. לגבי סובלנות, אל תמהר להספיד אותי כ"כ מהר.
ביצעתי רבע מהמגילה שכתבתי לך שלדעתי יכול להביא סקוואט כמו שלך לשלימות?
כתבת לפני רגע שאם יתנו לך להרים 180, אתה תעשה את זה.
אתה חסר תקנה.
כתבתי לך את כל מה שיש לי להציע לך, ואתה פשוט אטום.

• פותח/ת השרשור
כן וואלה כמעט נחנקתי שראיתי תסרטון.
אפשר היה לזרוק תמוט קדימה ולהתכופף עם הראש, זה בסדר לתת כשל לא קרה כלום, אבל לעוף אחורה, שמע נראלי נראלי עדיף לטבוע
ברגע שזה התחיל לקרות הדבר היחידי שהיה אפשר לעשות יותר חכם זה לזרוק את המוט לאחור ולקפוץ קדימה במקום להימשך איתו, מבחינת השיפוע של הגב ואיך שנכנסתי לחזרה הזאת לא היה שום דבר אחר שיכולתי לעשות ברגע שהכשל שם התחיל לקרות

נראלי עדיף לטבוע
ניסית פעם?
נותן לך משמעות אחרת לחיים..

ידידי, אתה עוד תראה אותי מרים 250 בטכניקה מושלמת ובעזרת ה גם הרבה יותר מכך.
נו,אז מה עשית בשביל להתקדם לזה ?
לקחת מאמן?
התחלת לעבוד על הסרטון ששלחתי לך ?
משהו ממה שאלחנן טרח לכתוב לך?

ברגע שזה התחיל לקרות הדבר היחידי שהיה אפשר לעשות יותר חכם זה לזרוק את המוט לאחור ולקפוץ קדימה במקום להימשך איתו, מבחינת השיפוע של הגב ואיך שנכנסתי לחזרה הזאת לא היה שום דבר אחר שיכולתי לעשות ברגע שהכשל שם התחיל לקרות
למה אחי, תסתכל ביוטיוב או סרטונים באינסטגרם שאנשים מקבלים כשל ופשוט זורק אותו קדימה לעבר הראק, או שפשוט עוזב תמוט ויושב כל הרצפה, הראק כבר יתפוס תמוט לא מבין תהגיון שלך אחי

• פותח/ת השרשור
ביצעתי רבע מהמגילה שכתבתי לך שלדעתי יכול להביא סקוואט כמו שלך לשלימות?
כתבת לפני רגע שאם יתנו לך להרים 180, אתה תעשה את זה.
אתה חסר תקנה.
כתבתי לך את כל מה שיש לי להציע לך, ואתה פשוט אטום.

כרגע אני מרים 20 ק"ג בסקוואט לתרגולי טכניקה וכן משקלי גוף ונחש מה גם לואו באר

ואם היית קורה מה שכתבתי היית קורה גם את השורה האחרונה אבל מה אני אעשה שאתה מחפש רק מה ששלילי

כתבתי לגבי ה180 בהקשר של אם אנסה 220, קודם אבדוק איך ה180 מרגיש..

וכן, תרגלתי וקראתי מה שאמרת, חלאס עם האנטי שלך עלי אחי, שחרר.

יש מה שאני כותב ובפועל מה שאני יכול לעשות.. אני מתרגל עם מוט ריק ובלי משקל או עם סטנדר על הגב בבית אז אני כן מתרגל

כרגע אני מרים 20 ק"ג בסקוואט לתרגולי טכניקה וכן משקלי גוף ונחש מה גם לואו באר

ואם היית קורה מה שכתבתי היית קורה גם את השורה האחרונה אבל מה אני אעשה שאתה מחפש רק מה ששלילי

כתבתי לגבי ה180 בהקשר של אם אנסה 220, כותב אבדוק איך ה180 מרגיש..

וכן, תרגלתי וקראתי מה שאמרת, חלאס עם האנטי שלך עלי אחי, שחרר.
שחררתי.
אל תצפה לעזרה ממני.

• פותח/ת השרשור
למה אחי, תסתכל ביוטיוב או סרטונים באינסטגרם שאנשים מקבלים כשל ופשוט זורק אותו קדימה לעבר הראק, או שפשוט עוזב תמוט ויושב כל הרצפה, הראק כבר יתפוס תמוט לא מבין תהגיון שלך אחי
יש סרטון בסקוואט יוניברסיטי שמסביר איך לכשול נכון אם לעזוב אותו לאחור מתי שהמוט מושך אותך אחורה ו הטורסו ישר כמו במקרה שהיה לי

בפועל הדבר היחידי שהפקדתי עליו שם זה לא לעזוב את המוט לא משנה מה והרי התוצאות

חוק לא כתוב בבילדינג
עבודה יותר חופשית = יותר תוצאות..
במכשירים אתה מפעיל כוח אבל זונח את המייצבים בדרך
העבודת ייצוב דורשת הרבה מהשריר, פועל יוצא = גדילה

כרגע עושה במקום סקוואט לג פרס לג קורל לאנגים לג אקסטנשן אבל זה לא אותו דבר, אין באמת תחליף לסקוואטים כבדים

לגבי סומו, מאמין שאני אצליח להשתלט עליו, כל דבר אמור להיות יותר פשוט מדד רומני, לא?

ראיתי את האשכול שלך, נחשים וכאלה, נראה אש..

בגדול, גם אני חשבתי ככה שאתה מתפוצץ וכאלה.. בפועל ההיקפים גודלים ואתה נראה אותו דבר, ואני לא כ"כ חטוב באופן יחסי לגבי שלבים אחרים שהיו לי לאורך הדרך

להמחשה, תמונה שלי מינואר 2019 רגע לפני שנכנסתי לחדר כושר וקיבלתי על עצמי לעלות איזה 30 ק"ג, אני במשקל 70 אם אני לא טועה לצורך ההמחשה, ואז עוד תמונה 2 חודש אחרי שאני כבר בתחילת שגרת האימונים
לצורך העניין, אם אני לוקח על עצמי אפילו שבועיים של חיטוב חכם, אז פתאום אני איראה מתפוצץ גם כמו שאתה מצפה לראות ליחס גובה משקל אבל המטרה שלי מסה כרגע, אין לי באמת סיבה לעשות את זה

שחיפל׳ה

ניסית פעם?
לפני שלושה שבועות בים אני וחבר הצלנו מישהי מטביעה, היה בור מטורף שם והגלים לוקחים אותך אחורה, היא הייתה גבוה יחסית אז היה לה משקל..
ושבנאדם טובע ואתה מגיע להציל אותו הוא פשוט נשען עליך וגורם לך לטבוע (וזה לרוב מה שקורא אחד ניצל ואחד מקריב לצערנו)
לשמחתנו אנחנו חיות טרף וזרקו לנו גלשן, שמנו אותה עליו ואני והחבר שברנו ימינה, באותו רגע רצו לי 1000 סיטואציות מה יקרה אם אמות פה וזה לא שווה את זה ובלה בלה בלה.. הייתי גם מסטול מת ושיצאתי מהמים הסטלה התגברה, זה היה סיפוק הייתי חייב לשתף יא גבר

לפני שלושה שבועות בים אני וחבר הצלנו מישהי מטביעה, היה בור מטורף שם והגלים לוקחים אותך אחורה
וואו אחי ,כל הכבוד לך ולחבר שלך

ושבנאדם טובע ואתה מגיע להציל אותו הוא פשוט נשען עליך וגורם לך לטבוע
בגלל החוסר מודעות לסביבה,מים בפה וכל זה,יש מעטים ששמעתי עליהם שהיו קשובים (איכשהו) להוראות וניצלו (ויש שלא לצערי)

באותו רגע רצו לי 1000 סיטואציות מה יקרה אם אמות פה וזה לא שווה את זה ובלה בלה בלה
אז אתה מבין למה אמרתי שזה נותן משמעות אחרת בחיים..

זה היה סיפוק הייתי חייב לשתף יא גב
תודה ששיתפת חביבי

אתה מלך 🙌

• פותח/ת השרשור
ניסית פעם?

נו,אז מה עשית בשביל להתקדם לזה ?
לקחת מאמן?
התחלת לעבוד על הסרטון ששלחתי לך ?
משהו ממה שאלחנן טרח לכתוב לך?
כן, מתרגל עם מוט ריק שזה מה שמותר לי, מתרגל משקל גוף בבית, משפר עמדות עם הכיווץ, וכן עובד עם הסרטון ששלחת לי, ובעיקר מנסה לתרגל לשלוט בכל חלק בתנועה שאם אני אעשה פוס אוכל להישאר שם ויציב וחזק, בבור טיפה מסתבך ומפצה עם באונס מסויים אבל תופס את הרעיון לאט לאט

כי אני לפעמים מצליח להגיע לבור ולהישאר שם אבל הרבה פעמים שאני בבור אני מאבד את הכיווץ, אלא אם כן אני מגיע לבור בצורה נכונה, יש שם מה לעבוד אבל אני מתחיל לתפוס את השטנץ, מקווה שמתי שאתחיל להעמיס שוב משקלים אני אתמקד נטו בטכניקה והמשקל לא ישנה כלום מבחינת רמת הביצוע, כמובן שאתקדם בחזקה במשקלים אצטרך להסתגל עם הטכניקה למשקל לפני שאני קופץ ל200+

ובעיקר מנסה ליישם מתיחות מעבר להמסטרינג לחלק הקדימה של הירכיים כי שמה רוב הבעיה שלי כדי להגיע לגמישות ומכניקה נכונה בחלק התחתון של הסקוואט

זה קשה מבחינה מנטלית ומוטיבציה לנסות ליישם הכל בלי משקל אבל מאמין שזה יהיה שווה את זה

וואו אחי ,כל הכבוד לך ולחבר שלך

בגלל החוסר מודעות לסביבה,מים בפה וכל זה,יש מעטים ששמעתי עליהם שהיו קשובים (איכשהו) להוראות וניצלו (ויש שלא לצערי)

אז אתה מבין למה אמרתי שזה נותן משמעות אחרת בחיים..

תודה ששיתפת חביבי

אתה מלך 🙌

היה לי את הזכות אחי ואני שמח, אם הייתי מת הייתי מצפה לפחות שיעשו לי מצבה של דאמבלים.
נשמור את זה לגיל 120 חחחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית