הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מזרק תואם למחט

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
מה נשמע חברים?
אני חושב שיצאתי אידיוט חסר תקנה.
הזמנתי מזרק 3 מ״ל ומחטים 20G ו 25G. המזרק שהזמנתי אינו מזרק מתברג, כלומר המחט יושבת על המזרק אבל לא מתברגת עליו.

אני מניח שאי אפשר לעבוד עם המזרק הזה, נכון?
מצרף תמונה של המזרק שהוזמן.

קבצים מצורפים

• 5948026D-66DB-4E9E-B66D-D6CF0FAB12B8.png
    5948026D-66DB-4E9E-B66D-D6CF0FAB12B8.png
    KB 78.3 · צפיות: 51
וברצינות, שווה לקחת את הזמן ללמוד את הבסיס על תזונה ואימונים, לאכול ולהתאמן לפי זה. אם אין זמן/רצון, שווה לקחת תזונאי ומאמן שמבינים עניין שירכיבו לך תפריט ותכנית לפי המטרות שלך. זה העיקר ויעזור לך הרבה יותר ממזרק או כל תוסף אחר

וברצינות, שווה לקחת את הזמן ללמוד את הבסיס על תזונה ואימונים, לאכול ולהתאמן לפי זה. אם אין זמן/רצון, שווה לקחת תזונאי ומאמן שמבינים עניין שירכיבו לך תפריט ותכנית לפי המטרות שלך. זה העיקר ויעזור לך הרבה יותר ממזרק או כל תוסף אחר
מעתיקן 😳
לפחות תן קרדיט

• פותח/ת השרשור

על סמך הזמנה של מזרק החלטת שאין לי בסיס לתזונה ואין בסיס לאימונים. שמע אתה משהו מיוחד, חלום שלי להיות רבע ממך.

אני לא כי כמו שאבחנת אותי יש לי בעיה בהבנת הנקרא, עד שלא אשתפר אני לא אבין
@Ben2648
תשננו את מה שהוא כתב
על סמך הזמנה של מזרק החלטת שאין לי בסיס לתזונה ואין בסיס לאימונים. שמע אתה משהו מיוחד, חלום שלי להיות רבע ממך.
אני סך הכל ניסיתי לעזור לך כי זה בול מה שיוג'ין היה כותב

• פותח/ת השרשור
הזמנתי loar lock עכשיו. אני אראה מה נוח לי יותר.
תודה ;)

תודה 😃
Loar Lock יותר נוח אבל גם יותר יקר, מזמינים בכמויות של מאות וחוסכים עלויות, אתה יכול להסתדר גם עם מזרק רגיל זה לא הבדל כ"כ גדול, אחרי שיהיה לך את שניהם תבין...

שיהיה בהצלחה על כל פנים

• פותח/ת השרשור
Loar Lock יותר נוח אבל גם יותר יקר, מזמינים בכמויות של מאות וחוסכים עלויות, אתה יכול להסתדר גם עם מזרק רגיל זה לא הבדל כ"כ גדול, אחרי שיהיה לך את שניהם תבין...

שיהיה בהצלחה על כל פנים

תודה!
זו פעם ראשונה שלי עם מזרקים אז מעדיף לבדוק את שתי האופציות. בכל מקרה מסתבר שאני לא כזה מטומטם 🙄

אפשר לעבוד גם בתנאים גרועים יותר

'לואר-לוק' יותר בטוח (אנשים דיווחו שהמזרק התפרק באמצע)
תהיה עדין בהזרקה ויהיה בסדר

אללה מעכ

מה נשמע חברים?
אני חושב שיצאתי אידיוט חסר תקנה.
הזמנתי מזרק 3 מ״ל ומחטים 20G ו 25G. המזרק שהזמנתי אינו מזרק מתברג, כלומר המחט יושבת על המזרק אבל לא מתברגת עליו.

מצרף תמונה של המזרק שהוזמן.
אין שום צרוך במחט מתברגת..
תקנה מחטים רגילות בבית מרקחת ותשתמש במזרק
18g/21g טוב לשאיבה
23g(כחולה) להזרקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית