הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוביטרול - סוג מזרק? אתר הזרקה?

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום לחברי הפורום,
להבנתי אוביטרול מזריקים בSUB Q... עדיפות לאיזור הבטן

Screen-Shot-2016-08-25-at-12.22.31-PM-e1472157458265-1024x545.png

בנוסף יש להשתמש במזרקי אינסולין,
רוב מזרקי האינסולין נמכרים עם מחט קבועה.. איזה סוג מחט צריך? אורך? gauge?
חיטוי - ברוב מזרקי האינסולין המחט מקובעת , משמע אני חייב לשאוב ולהזריק באותו במחט.. אין סיכוי לזיהום?

אשמח לשמוע מכם עצות , טיפים.
תודה מראש.

מספר פעמים פשוט סירבו למכור לי..יצאתי לצערי בלי כלום..תלוי על מי אני נופל..אפילן שאני אומר שאין חוק שאוסר למכור הם אומרים לי למה אתה צריך מחטים ומזרקים כאלו? ועשו לי הרצאה שיש אנשים שעושים בזה שימוש לרעה..אז אמרתי שאני מזריק b12 חח אז הרוקחת אומרת תוציא לי אישור מרופא...

הרבה פחות משתלם מלרכוש דרך בית המרקחת..יש לי סיבסוד יוצא לי גרושים +ללא עלות משלוח ולא צריך לחכות עד שיגיע..אבל כנראה שאעבור לקנות מהאינטרנט בלית ברירה בגלל שלא מוכרים לי כבר מה שנקרא אני "מסומן" בסניף שם כבר
וואלה אז אתה נופל על חרא של רוקחים חח

שמע עזוב אותך, כנס לאמאזון תעשה הזמנה גדולה של מזרקים מחטים וכו וזהו שיהיה לך סטוק לעתיד ונגמר הסיפור, אמזון מגיע תיקתק ובנתיים תנסה עדיין לקנות מבתי מרקחת

הרבה פחות משתלם מלרכוש דרך בית המרקחת
100 מזרקים מוכנים עולים 99 שקל

פחות משקל למזרק- כאלו מה אתה מנסה לחסוך פה 20 30 שקל???
לא מבין
ובמקום זה מעדיף להתחיל לגמגם מול רוקח ששואל אותך שאלות מביכות

100 מזרקים מוכנים עולים 99 שקל

פחות משקל למזרק- כאלו מה אתה מנסה לחסוך פה 20 30 שקל???
לא מבין
ובמקום זה מעדיף להתחיל לגמגם מול רוקח ששואל אותך שאלות מביכות
אני מצאתי מזרקים ב150+משלוח 35..לכן אמרתי פחות משתלם. בכול מקרה מצאתי עכשיו מס אתרים חדשים שהם במחירים דווקא טובים אז כנראה אעבור להזמין מהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית