הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוביטרול - סוג מזרק? אתר הזרקה?

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום לחברי הפורום,
להבנתי אוביטרול מזריקים בSUB Q... עדיפות לאיזור הבטן

Screen-Shot-2016-08-25-at-12.22.31-PM-e1472157458265-1024x545.png

בנוסף יש להשתמש במזרקי אינסולין,
רוב מזרקי האינסולין נמכרים עם מחט קבועה.. איזה סוג מחט צריך? אורך? gauge?
חיטוי - ברוב מזרקי האינסולין המחט מקובעת , משמע אני חייב לשאוב ולהזריק באותו במחט.. אין סיכוי לזיהום?

אשמח לשמוע מכם עצות , טיפים.
תודה מראש.

28-31g כל מקום בגוף שיש בו שומן אפילו באמצע של הישבן יעבוד
אתה יכול להביא מחטים ומזרקים בנפרד ולא חייב להשתמש בכתומים האלה
לגבי השאיבה והזרקה באותו מחט
אתה יכול לעשות back filler ובכך למזער סיכוי לזיהום וכדומה

שום זיהום שום נעליים.

תזמין מאמזון EasyTouch , גודל בין 28-32 כמו שנאמר מעלי.

תחטא כל איזור שיש בו רקמה של שומן ואתה יכול לתפוס ולהזריק בו עם פד אלכוהול, תשאב ותזריק עם אותו מחט.

נערך לאחרונה:
האוביטרל במגיע בעט מוכן כפי שאני יודע.
אתה מזמין מחט מוכנה מבריג על העט ומזריק.

או אתה יכול להיות פרימיטיבי כמוני ופשוט להשתמש בעט כאלו זה וויאל ולשאוב ממנו עם מזרק אינסולין 30 g באורך 8mm

לא צריך להחליף מחט משאיבה לזריקה

צירפתי תמונה של העט אוביטרל שאני מזריק איתו לבטן..אישית אני לא מחליף מחט ופשוט מזריק מהעט ישר עם אותה מחט כול פעם אבל כעיקרון זה די מסוכן אבל לקחתי את הסיכון..עד עכשיו הכול פיקס

קבצים מצורפים

• IMG-20211013-WA0015.jpeg
    IMG-20211013-WA0015.jpeg
    KB 85.4 · צפיות: 77
אז תקנה, קוראים לזה לנסט נראה לי, לא משחקים משחקים בדברים האלה
אבדוק על זה..תודה
מה? 😱
אחי זה נשמע מסוכן! ☝️
ממ יש בזה סיכון זה לא אחראי להזריק מאותה עט כול פעם בלי להחליף מחטים אבל בנתיים אני חי חח משתמש ככה מעל חודש וחצי כבר

אבדוק על זה..תודה

ממ יש בזה סיכון זה לא אחראי להזריק מאותה עט כול פעם בלי להחליף מחטים אבל בנתיים אני חי חח משתמש ככה מעל חודש וחצי כבר
עד שיום אחד תקופ עם זיהום בבטן. לך לבית מרקחת ותקנה מחטים

אמאזון, איביי, בתי מרקחת פרטיים לא חסר

יש גם אתרים ישראלים באינטרנט עם הספקה של יומיים- שלוש עם שליח עד לבית.
אני מזמין כל שם
לא צריך ללכת לבית מרקחת ולהתחיל להסביר לרוקח למה אני מזרקים ומחטים

יש גם אתרים ישראלים באינטרנט עם הספקה של יומיים- שלוש עם שליח עד לבית.
אני מזמין כל שם
לא צריך ללכת לבית מרקחת ולהתחיל להסביר לרוקח למה אני מזרקים ומחטים
האמת אני רוכש דרך בית מרקחת מכבי פארם הכול וכול פעם מחדש סיוט כול העובדות שם עושות לי תחקורים ומבטים

האמת אני רוכש דרך בית מרקחת מכבי פארם הכול וכול פעם מחדש סיוט כול העובדות שם עושות לי תחקורים ומבטים
שיעשו תחקורים עד מחר, אין שום חוק שאוסר מכירה של מזרקים ומחטים, יש לי חבר שאפילו מסתלבט עליהם :״מה אתם רוצים שאני אזריק הרואין עם מחט מלוכלך ? האיידס יהיה על המצפון שלכם״

כנס לגוגל -
תרשום "מזרקים/מחטים למכירה"
תבחר אתר אחד מתוך עשרות
תזמין
3 ימים זה אצלך בבית

שיעשו תחקורים עד מחר, אין שום חוק שאוסר מכירה של מזרקים ומחטים, יש לי חבר שאפילו מסתלבט עליהם :״מה אתם רוצים שאני אזריק הרואין עם מחט מלוכלך ? האיידס יהיה על המצפון שלכם״
מספר פעמים פשוט סירבו למכור לי..יצאתי לצערי בלי כלום..תלוי על מי אני נופל..אפילן שאני אומר שאין חוק שאוסר למכור הם אומרים לי למה אתה צריך מחטים ומזרקים כאלו? ועשו לי הרצאה שיש אנשים שעושים בזה שימוש לרעה..אז אמרתי שאני מזריק b12 חח אז הרוקחת אומרת תוציא לי אישור מרופא...
כנס לגוגל -
תרשום "מזרקים/מחטים למכירה"
תבחר אתר אחד מתוך עשרות
תזמין
3 ימים זה אצלך בבית
הרבה פחות משתלם מלרכוש דרך בית המרקחת..יש לי סיבסוד יוצא לי גרושים +ללא עלות משלוח ולא צריך לחכות עד שיגיע..אבל כנראה שאעבור לקנות מהאינטרנט בלית ברירה בגלל שלא מוכרים לי כבר מה שנקרא אני "מסומן" בסניף שם כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית