הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה יכול להחליף ירקות/מולטי ויטמין?

Bigron10

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
בבקשה מי שיכול לקרוא על המוצר ולומר לי אם זה יכול להחליף ירקות או מולטי ויטמין? זו אבקה המבוססת על ירקות, פירות/מזונות על למיניהם. לפי מה שהבנתי זו אבקה שמיועדת לכאלה שלא מכניסים פירות וירקות לתפריט שלהם. זו האבקה:

Paradise Herbs, ORAC-Energy Greens, 364 גר' (12.8 oz)

לא, וזה גם נראה ממש יקר.
עדיף לך לקנות מולטיויטמין מאייהרב וזהו.. אם אתה לא אוכל בכלל ירקות ופירות, ממליץ לך על opti-men, כי הוא מאוד מרוכז.
אם אתה כן אוכל לפעמים, אולי אתה יכול להסתדר עם מולטי רגיל סטייל Alive ודומיו.

זה לא מולטי ויטמין, חסרים בו הרבה ויטמינים (D, E, K, ויטמינים מקבוצת B)
במולטי בד"כ גם יש רכיבים נוספים כמו חומצה פולית, יוד, אבץ ועוד... ששם אין.

• פותח/ת השרשור
לא, וזה גם נראה ממש יקר.
עדיף לך לקנות מולטיויטמין מאייהרב וזהו.. אם אתה לא אוכל בכלל ירקות ופירות, ממליץ לך על opti-men, כי הוא מאוד מרוכז.
אם אתה כן אוכל לפעמים, אולי אתה יכול להסתדר עם מולטי רגיל סטייל Alive ודומיו.

זה לא מולטי ויטמין, חסרים בו הרבה ויטמינים (D, E, K, ויטמינים מקבוצת B)
במולטי בד"כ גם יש רכיבים נוספים כמו חומצה פולית, יוד, אבץ ועוד... ששם אין.
אז מה זה כל הרשימה הארוכה של הירקות ופירות?

בכל מקרה אנסה את אופטימן. איזה ויטמנים ומינרלים אתם ממליצים לתסף בנוסף לאופטימן? ראיתי שהכמות סידן, מגנזיום, אבץ נמוכה שם

נערך לאחרונה:
אז מה זה כל הרשימה הארוכה של הירקות ופירות?
מולטי ויטמין כמו אופטימן - יש לצרוך איזה 6 כדורים ביום. אני לא רואה איך זה חוסך לי כסף

זה בדיוק מה שזה, רשימה ארוכה ולא באמת מפורטת או מועילה.. אתה צריך להסתכל על הויטמינים והמינרלים שאתה מקבל בסופו של יום.
אני לא חושב שזה מוצר רע, אני חושב שזה יכול להיות אחלה תוספת לדיאטה שלך, אבל זה לא תחליף למולטי.
בנוגע לאופטימן - זה 3 טבליות ביום וכתבתי שזה רק אם אתה לא אוכל שום ירק ופרי בשום צורה כלשהי, כי זה מולטי מאוד מרוכז.
אתה יכול גם לקחת רק 2 כדורים ביום וזה בד''כ יספיק (ולא דיברתי על זה שכל טבליה עולה בערך 60 אגורות).

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שזה, רשימה ארוכה ולא באמת מפורטת או מועילה.. אתה צריך להסתכל על הויטמינים והמינרלים שאתה מקבל בסופו של יום.
אני לא חושב שזה מוצר רע, אני חושב שזה יכול להיות אחלה תוספת לדיאטה שלך, אבל זה לא תחליף למולטי.
בנוגע לאופטימן - זה 3 טבליות ביום וכתבתי שזה רק אם אתה לא אוכל שום ירק ופרי בשום צורה כלשהי, כי זה מולטי מאוד מרוכז.
אתה יכול גם לקחת רק 2 כדורים ביום וזה בד''כ יספיק (ולא דיברתי על זה שכל טבליה עולה בערך 60 אגורות).
ערכתי את ההודעה למעלה אחי. תודה רבה
אני כרגע בחיטוב ולא נוגע בירקות. אולי איזה פרי פה ושם לעיתים רחוקות אבל לא יותר מזה.
יש עוד משהו שאתה ממליץ לתסף בנוסף לאופטימן? סידן ומגנזיום לדוגמא מאוד נמוך שם.

אני לא רואה איך זה חוסך לי כסף

אתה בעצם רוצה מולטי והמוצר שצירפת הוא לא הפתרון בשבילך, לפחות לא המלא, והוא עולה 135 ש"ח (מכיל 60 מנות)
המולטי שאני קונה עולה כ-40 ש"ח, ויש בו 75 מנות. תגיד לי אתה מה משתלם יותר

• פותח/ת השרשור
אתה בעצם רוצה מולטי והמוצר שצירפת הוא לא הפתרון בשבילך, לפחות לא המלא, והוא עולה 135 ש"ח (מכיל 60 מנות)
המולטי שאני קונה עולה כ-40 ש"ח, ויש בו 75 מנות. תגיד לי אתה מה משתלם יותר
לא הייתי בטוח אם זה הפתרון המלא או לא. עכשיו אני מבין שכנראה לא
איזה מולטי ויטמין אתה צורך?

6 גרם אבקה, לא יכול להיות תחליף לירקות. זה שווה לחצי ביס מגזר.
תאכל ירקות, גם בחיטוב.
עלים ירוקים וסלרי מכילים פחות קלוריות ממה שנדרש לפרק אותם.
בירקות יש הרבה יותר מרק וויטמינים ומינרלים.

עד לפני לא הרבה זמן לא ידענו על קיומים של וויטמינים, חשבנו שאבות המזון זה הכל, היום יודעים שלא.
בירקות חיים יש הרסה יותר, חלקם ידועים למדע (בשם פיטו כימיקלים) וחלקם עדיין לא.

אין תחליף לתזונה בריאה.

ערכתי את ההודעה למעלה אחי. תודה רבה
אני כרגע בחיטוב ולא נוגע בירקות. אולי איזה פרי פה ושם לעיתים רחוקות אבל לא יותר מזה.
יש עוד משהו שאתה ממליץ לתסף בנוסף לאופטימן? סידן ומגנזיום לדוגמא מאוד נמוך שם.
סידן ומגנזיום לרוב לא תמצא במולטיויטמין..
אתה יכול לנסות תוסף משולב של סידן ומגנזיום, כמו של מייפרוטאין נניח.
ממליץ לך גם על אומגה 3 במידה ואתה לא אוכל דגים שמנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית