הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה אפשרי לאכול כמות גדולה מדי של ירקות?

• פותח/ת השרשור Nimitz
  • פורסם בתאריך

Nimitz

משתמש מתחיל
23
2
נק' מוניטין:
2
23
2
בהמשך לכמה אשכולות שהעלתי, כמה זה יותר מדי ירקות? אני מכניס לערכים. אבל האם יש מצב שבו הם לוקחים חלק נכבד מדי בתפריט? נניח בארוחה אחת יש לי סביבות ה500 מלפפון+200 עגבניה+גבינה 3 + לחם קל 230 קלוריות ל5 פרוסות. האם הירקות תופסים חלק גדול מדי בארוחה?

בנוסף הם ממש משבשים לי את המשקלים ביום יום.. אני קם כל בוקר נפוח לא משנה מה )צורך גם המון מלח יחסית כספורטאי אירובי וגם אנמ כנראה מוסיף יותר מדי מלח לכל דבר(
איך לאפשרי בכלל לעקוב ככה אחרי משקל בוקר? במיוחד כששעות האכילה שלי מאוד משתנות ורוב הפעמים רוב האוכל גם נדחף לערב בעקבות האימונים וההרגשה ואז גם יוצא לי לסיים לאכול במינימום בשעה 11 במקרה הטוב.

תודה רבה

כמה זה" יותר מדי ירקות" זה תלוי קונטקסט, אבל אתה בעצמך מעיד על כך שאתה קם נפוח מדי בוקר. בהנחה והיציאות שלך תקינות ואין לך אישזהי רגישות מסוימת (לדוגמה רגישות ללקטוז), כנראה אתה אוכל יותר מדי סיבים תזונתיים.

באופן כללי ההמלצה היא לאכול כ-5 ירקות שונים ביום.

• פותח/ת השרשור
כמה זה" יותר מדי ירקות" זה תלוי קונטקסט, אבל אתה בעצמך מעיד על כך שאתה קם נפוח מדי בוקר. בהנחה והיציאות שלך תקינות ואין לך אישזהי רגישות מסוימת (לדוגמה רגישות ללקטוז), כנראה אתה אוכל יותר מדי סיבים תזונתיים.

באופן כללי ההמלצה היא לאכול כ-5 ירקות שונים ביום.
ויש עם זה בעיה? זה יכול לגרופ לחוסר תזונתי? ומעבר לזה- איך אפשר לשנות את הגישה? זה ווליום איטינג שפשוט תקוע בראש

ויש עם זה בעיה? זה יכול לגרופ לחוסר תזונתי?
עודף סיבים? זה לא ממש סביר. אם יהיו חוסרים תזונתיים זה כנראה יהיה בגלל שאתה לא אוכל מספיק (בהנחה ואתה אדם בריא בלי פתולוגיות במערכת העיכול).

איך אפשר לשנות את הגישה? זה ווליום איטינג שפשוט תקוע בראש
למה אתה מחפש לאכול אוכל נפחי? בגלל תחושת רעב או משהו אחר?

• פותח/ת השרשור
עודף סיבים? זה לא ממש סביר. אם יהיו חוסרים תזונתיים זה כנראה יהיה בגלל שאתה לא אוכל מספיק (בהנחה ואתה אדם בריא בלי פתולוגיות במערכת העיכול).

למה אתה מחפש לאכול אוכל נפחי? בגלל תחושת רעב או משהו אחר?
כבר השתרש במערכת שאני פשוט תמיד נוטה לזה. גם רעב אני מניח. יוצא שביום אני בכיף יכול לאכול כמה וכמה ק"ג טובים של סלטים. והכול מחושב קלורית כמובן זה לא גורם לעליה במשקל או משהו (לא מעבר למשהו שאני יודע שהוא נוזלים וכבר הפך לקבוע)

כבר השתרש במערכת שאני פשוט תמיד נוטה לזה. גם רעב אני מניח. יוצא שביום אני בכיף יכול לאכול כמה וכמה ק"ג טובים של סלטים. והכול מחושב קלורית כמובן זה לא גורם לעליה במשקל או משהו (לא מעבר למשהו שאני יודע שהוא נוזלים וכבר הפך לקבוע)
מציע לך לפנות לתזונאי שיעשה לך סדר בנושא ויעזור לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית