הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חבילות מייפרוטאין הגיעו פתוחות ובלי אחד המוצרים

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם,
שני חברים שלי קיבלו חבילה מייפרוטאין בהפרש של שבוע ואצל שניהם החבילה הגיעה פתוחה עם מוצר חסר והודעה מהדואר שאחד המוצרים ניזוק.
גם החבילות שלי מגיעות פתוחות (בגלל הבדיקה במכס כנראה) אבל אף פעם לא חסרו לי מוצרים. אני גם לא מבין איך שק חלבון עבה יכול פתאום להיקרע כשהוא בתוך הקופסה.
בכל אופן, מעניין אותי האם זה קרה לעוד מישהו לאחרונה כי אולי יש פה מגמה והמוצרים לא נעלמים בטעות.

שלום לכולם,
שני חברים שלי קיבלו חבילה מייפרוטאין בהפרש של שבוע ואצל שניהם החבילה הגיעה פתוחה עם מוצר חסר והודעה מהדואר שאחד המוצרים ניזוק.
גם החבילות שלי מגיעות פתוחות (בגלל הבדיקה במכס כנראה) אבל אף פעם לא חסרו לי מוצרים. אני גם לא מבין איך שק חלבון עבה יכול פתאום להיקרע כשהוא בתוך הקופסה.
בכל אופן, מעניין אותי האם זה קרה לעוד מישהו לאחרונה כי אולי יש פה מגמה והמוצרים לא נעלמים בטעות.
כן. חבילה שנייה שהזמנתי מהם עם קריאטין, מי שבודק.במכס פשוט חתכו את השק וצירפו הודעה שהם מצטערים על כך. אתמול אספתי את החבילה שהזמנתי ותודה לאל שום דבר לא חסר ולא ניזוק אבל האחראית על החבילות בדואר אמרה שהיא הייתה צריכה לסגור את החבילה עם סלוטייפ כי הם פשוט מפרקים את הקרטון לחתיכות עם סכין

באיזה משלוח השתמשת? זה הגיע באקספרס או בדואר רשום רגיל?
אני חושב שקראתי לאחרונה שהחליטו שכל חבילה תעבור בדיקת מכס או משהו כזה

• פותח/ת השרשור
כן. חבילה שנייה שהזמנתי מהם עם קריאטין, מי שבודק.במכס פשוט חתכו את השק וצירפו הודעה שהם מצטערים על כך. אתמול אספתי את החבילה שהזמנתי ותודה לאל שום דבר לא חסר ולא ניזוק אבל האחראית על החבילות בדואר אמרה שהיא הייתה צריכה לסגור את החבילה עם סלוטייפ כי הם פשוט מפרקים את הקרטון לחתיכות עם סכין
הבנתי אותך, אז הם פותחים את החבילות עם סכין ללא הבחנה וככה השקים בפנים נקרעים?

באיזה משלוח השתמשת? זה הגיע באקספרס או בדואר רשום רגיל?
אני חושב שקראתי לאחרונה שהחליטו שכל חבילה תעבור בדיקת מכס או משהו כזה
משלוח רגיל, מה שמקבלים בחינם כשמזמינים ב250 ש"ח. אין לי בעיה שיבדקו אבל שלא יהרסו/יגנבו מוצרים.

• פותח/ת השרשור
אולי זה קשור:
החל מהיום: כל החבילות שיעברו דרך דואר ישראל ייבדקו במכס

יכול להיות שקיים עומס והם בודקים יותר חבילות, וכשיש עומס ואין כוח אדם אז עובדים בצורה מהירה ורשלניתֿ
קל לי להאמין שזה המצב, אבל זאת רק השערה
תודה, אכן יכול להיות. לא רציתי לבוא בהאשמות בלי הוכחות אבל היה לי מוזר שזה קרה לשני חברים בהפרש של שבוע אז רציתי לברר אם זה קרה לעוד אנשים.

קרה לי,לא לאחרונה (לפני 4 שנים בערך)
ישר פתחתי צ'אט והודעתי להם,
שלחו לי את אותו מוצר חדש בחינם (ומה שהגיע פתוח נשאר אצלי-בגלל זה הזנב?)

• פותח/ת השרשור
קרה לי,לא לאחרונה (לפני 4 שנים בערך)
ישר פתחתי צ'אט והודעתי להם,
שלחו לי את אותו מוצר חדש בחינם (ומה שהגיע פתוח נשאר אצלי-בגלל זה הזנב?)
חחחחח
גם לחבר שלי שלחו חדש והחבר השני שלח להם הודעה היום, נראה מה יהיה.
סתם רציתי לראות אם זה משהו מגמתי כי אם כן אולי זה נעשה בכוונה. אבל נראה לי שההסבר של Forest הגיוני.

חחחחח
גם לחבר שלי שלחו חדש והחבר השני שלח להם הודעה היום, נראה מה יהיה.
סתם רציתי לראות אם זה משהו מגמתי כי אם כן אולי זה נעשה בכוונה. אבל נראה לי שההסבר של Forest הגיוני.

בכוונה זה לא..ֿ 2:05

למישהו שם זה נראה הגיוני לקרוע את החבילות בבדיקה וככה להעביר אותם הלאה, ככה זה כששואפים לבינוניותֿ
להתלונן לדואר ישראל/מכס, מיי פרוטאין כנראה יפצו אותך, עד שיבינו שההתנהלות פה מקולקלת וכבר לא כדאי להם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בכוונה זה לא
אני לא אומר שזה משהו מערכתי כאילו מדריכים עובדים לגנוב ולחלוק בשלל. אבל למי שרוצה זה לא בעיה לתת חתך קטן, לשפוך קצת מהאבקה ולומר "הנה מוצר פגום, אנחנו צריכים להוציא אותו". סתם רציתי לברר אם זה משהו שקרה להרבה אנשים לאחרונה כי אם כן זה כנראה מצביע על משהו מגמתי ומכוון.

עד שיבינו שההתנהלות פה מקולקלת וכבר לא כדאי להם
אולי יתחילו לשלוח עם חברת שליחויות.

סיפור לפני מספר חודשים, הזמנתי חלבון,מולטי ואבץ.
מתקשר אלי בחור מאור עקיבה אומר שהחבילה שלי הגיעה אליו הביתה.
החבילה הגיעה רק עם חלבון בתוך שקית שרשום עליה שהחבילה ניזוקה ולהתקשר ל171.
אחרי חודשיים של המתנה קיבלתי את המוצרים מחדש ממייפרוטאין, וחבילה נוספת מדואר ישראל עם חלבון בטעם אחר במקום מה שהזמנתי.

מפה לשם יש לי 7.5 ק''ג חלבון כשזהמנתי רק 2.5

מעניין אם מייפרוטאין יבינו שדואר ישראל זה חרא ויעברו לחברות אחרות כמו באייהרב וכו', ויפה שעה אחת קודם
הזמנתי דווקא לפני כמה חודשים, ביום העצמאות, הגיע מהר והכל תקין ולא פתוח. חושב להזמין בשבועות הקרובים אבל אחרי מה שאתם אומרים כאן אני מפחד להזמין. אבל אין מה לעשות, מקסימום אשתה איזה שתי כוסיות ויסקי לפני ההזמנה לדכא את תחושת הפחד 😉

מעניין אם מייפרוטאין יבינו שדואר ישראל זה חרא ויעברו לחברות אחרות כמו באייהרב וכו', ויפה שעה אחת קודם
הזמנתי דווקא לפני כמה חודשים, ביום העצמאות, הגיע מהר והכל תקין ולא פתוח. חושב להזמין בשבועות הקרובים אבל אחרי מה שאתם אומרים כאן אני מפחד להזמין. אבל אין מה לעשות, מקסימום אשתה איזה שתי כוסיות ויסקי לפני ההזמנה לדכא את תחושת הפחד 😉

גם אייהרב עובדים עם דואר ישראל במתכונת של משלוח חינם.

קרה לי כמה וכמה פעמים. יוצרים איתם קשר במייל/צ'אט והם מוציאים זיכוי

קרה לי פעם אחת לפני שנתיים בערך ושלחו לי חדש, מאז הזמנתי המון פעמים ולא קרה כלום אבל שלשום הזמנתי שק 5 קילו אז לפי הסיפורים כאן אני כבר מתכונן נפשית לראות שק קרוע.

• פותח/ת השרשור
קרה לי שנה שעברה. לא היה חסר כלום. אין עם מי לדבר בדואר...

סיפור לפני מספר חודשים, הזמנתי חלבון,מולטי ואבץ.
מתקשר אלי בחור מאור עקיבה אומר שהחבילה שלי הגיעה אליו הביתה.
החבילה הגיעה רק עם חלבון בתוך שקית שרשום עליה שהחבילה ניזוקה ולהתקשר ל171.
אחרי חודשיים של המתנה קיבלתי את המוצרים מחדש ממייפרוטאין, וחבילה נוספת מדואר ישראל עם חלבון בטעם אחר במקום מה שהזמנתי.

מפה לשם יש לי 7.5 ק''ג חלבון כשזהמנתי רק 2.5

קרה לי כמה וכמה פעמים. יוצרים איתם קשר במייל/צ'אט והם מוציאים זיכוי

קרה לי פעם אחת לפני שנתיים בערך ושלחו לי חדש, מאז הזמנתי המון פעמים ולא קרה כלום אבל שלשום הזמנתי שק 5 קילו אז לפי הסיפורים כאן אני כבר מתכונן נפשית לראות שק קרוע.

תודה רבה לכולם על התגובות. ידוע שההתנהלות בדואר בזויה, אבל הזמנתי הרבה פעמים והכל היה בסדר גמור, גם כאשר פתחו לי את החבילה לבדיקה.
כפי שאמרתי זה קרה לשני חברים מערים שונות בהפרש של שבוע אז רציתי לבדוק אם זה צירוף מקרים או משהו "מכוון" שקורה בזמן האחרון. כנראה אני סתם פרנואיד 🤣

עדכון: אספתי היום חבילה והכל תקין, נראה כאילו שאפילו לא פתחו אותה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית