הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חבילות מייפרוטאין הגיעו פתוחות ובלי אחד המוצרים

כן הם מחייבים מכס עכשיו וזה הגיע בדואר רגיל
אולי זה קונספירציה אבל התחושה היא שmyprotein מדווחים לדואר ישראל מבעוד מועד על חבילות שהמשקל שלהם מעל x משקל או שעוברות את ה75 דולר וחולקות יחדיו את המחיר של המכס ואז מפצות על המשלוחים חינם, הרגשה כללית שכזו

אין שום אינטרס לחברה יצואנית לגרום ללקוח שלה לשלם מיסים במדינה שלו. להיפך השאיפה היא להקל כמה שיותר במידת החוק.

אולי זה קונספירציה אבל התחושה היא שmyprotein מדווחים לדואר ישראל מבעוד מועד על חבילות שהמשקל שלהם מעל x משקל או שעוברות את ה75 דולר וחולקות יחדיו את המחיר של המכס ואז מפצות על המשלוחים חינם, הרגשה כללית שכזו
לא נראה לי שזה באינטרס שלהם, אבל אם עכשיו כל חבילה שמגיעה עוברת בדיקת מכס בארץ אז הם יתפסו 100% מהחבילות שצריכות תשלום, לעומת לפני זה שלפעמים במזל לא היו תופסים חלק

אין שום אינטרס לחברה יצואנית לגרום ללקוח שלה לשלם מיסים במדינה שלו. להיפך השאיפה היא להקל כמה שיותר במידת החוק.
לכן עושים את המשלוחים חינם ב72 דולר?
וכל מיני כאלה?
החברה יותר זולה מכל חברה אחרת בשוק בכמעט 80 אחוז מהמוצרים שלה אז זה די מאפשר לה לעשות מה שבא לה

כי לקוחות יקנו ואם לא משלמים על משלוח אז שיקבלו חצי או יותר מכסף המשלוח מהמכס, לא אתפלא אם זה נכון, זה כלכלי להם בסופו של דבר

פעם הייתי עובר את ה75 דולר והיה עובר חלק היום כל חבילה שלהם בוודאות נתפסת, לא הכל עובר במכס, אחרת גם לא היית יכול להביא סטרואידים וכדומה מחול, אין דרך לבדוק הכל במכס, זה סתם מס שפתיים שאמרו כדי להגיד שאנחנו עובדים..

יש אפשרות לבדוק הכל, פשוט הדואר הוא חברה זולה..
בחברות לא זולות כל פרטי המשלוח רשומים במערכת לפני הגעת החבילה לארץ היעד ואז זה עיניין פשוט של בדיקת ערך חשבונית

יש אפשרות לבדוק הכל, פשוט הדואר הוא חברה זולה..
בחברות לא זולות כל פרטי המשלוח רשומים במערכת לפני הגעת החבילה לארץ היעד ואז זה עיניין פשוט של בדיקת ערך חשבונית
בודקים מדגמית ועל פי מה שנראה חשוד ואם זה חבילה גדולה אז מניחים שהיא גם עולה הרבה..

ברגע שבודקים הכל הכל אז זה אומר שלוקח יותר זמן עד שהחבילות מגיעות ובנוסף זה יכול לעשות פקק במכס ורוצים לשחרר עומסים ולא שיתקעו חבילות חודשים במחסנים

אבל לך תדע אולי המדינה דאגה לדפוק אותנו טוב טוב ולשים עוד כוח אדם והכל, וזה איכשהו מסבסד את עצמו כי תופסים הרבה

ברגע שבודקים הכל הכל אז זה אומר שלוקח יותר זמן עד שהחבילות מגיעות ובנוסף זה יכול לעשות פקק במכס ורוצים לשחרר עומסים ולא שיתקעו חבילות חודשים במחסנים
חבילות מעליאקספרס באמת מגיעות תוך הרבה הרבה יותר זמן מאשר פעם

חבילות מעליאקספרס באמת מגיעות תוך הרבה הרבה יותר זמן מאשר פעם
דווקא חלק מגיעים ממש מהר אפילו תוך שבוע..וחלק נתקעים מלא זמן

אני לא חושב שזה עניין של המכס בקטע הזה

שאתה מזמין מעלי אתה מזמין מסין
בסין יש טררם עם הקורונה ודברים נתקעים
אם החבילה כבר בעיר שממנה יש ספינה לארץ או טיסות זה מגיע מהר

אם החבילה צריכה לעשות טיול בסין במיוחד בתקופה הזאת שיש להם החמרות בקורונה אבל אסור לסינים לדבר על זה כי אז שולחים אותם לקלבוש אז יכול לקחת הרבה הרבה יותר זמן

יש חבילות שהזמנתי לאחרונה והגיעו תוך ימים ספורים ויש חבילות שאני עדיין מחכה אליהם כבר יותר מחודש

אם זה כבר הגיע לארץ ואז אתה מחכה מלא זמן עד שזה מגיע זה סיפור אחר

דווקא חלק מגיעים ממש מהר אפילו תוך שבוע..וחלק נתקעים מלא זמן
ממה ששמתי לב דווקא חבילות יקרות יקרות יותר (50 ש"ח ומעלה) הרוב הגיעו לי מהר ולדברים קטנים של דולרים בודדים אני מחכה מלא זמן
אם זה כבר הגיע לארץ ואז אתה מחכה מלא זמן עד שזה מגיע זה סיפור אחר
אז זהו שכל החבילות אני רואה במעקב שיצאו מסין מהר יחסית ואז זה נתקע בארץ חודשים

שלום רב
פעם אחת קרה לי שהזמנתי יחד עם האפקת חלבון , סאמפלים.
משהו כמו 10 סאמפלים, וקיבלתי רק 1.
ללא ספק היה איזה מוכס מנוול ועלוב שחשקה נפשו לטעום חלבונים בטעמים שונים ולא בחל בלגנוב מאדם שקנה אותם במיטב כספו.

החבילה הגיע סגורה אבל השקית קרועה

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2020-09-17 at 10.29.16.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-17 at 10.29.16.jpeg
    KB 83.8 · צפיות: 35
דווקא זה מעודד שאם יש בעיה עם החבילה אז הם מזכים/שןלחים חדש.
אגב חשבתי יהיו מבצעים של ראש השנה באתר, בינתיים ראיתי שאין

דווקא זה מעודד שאם יש בעיה עם החבילה אז הם מזכים/שןלחים חדש.
אגב חשבתי יהיו מבצעים של ראש השנה באתר, בינתיים ראיתי שאין
לצערי ג'ף סייד חתם ספונסר אצל myprotein אז תוך חודשיים המחירים שם הולכים לטפס תחושת בטן

עוד לא ראש השנה..

לצערי ג'ף סייד חתם ספונסר אצל myprotein אז תוך חודשיים המחירים שם הולכים לטפס תחושת בטן
מקווה שלא, אבל אם הם יטפסו יותר מדי נראה לי הם רק יפסידו, כי המחיר שלהם זה אחד הדברים האטרקטיביים, ובנחיר יותר גבוה אפשר לקנות אבקה איכותית ויותר טעימה ממייפרוטאין
עוד לא ראש השנה..
כן, אבדוק מחרתיים גם. ביום העצמאות היו הנחות

מקווה שלא, אבל אם הם יטפסו יותר מדי נראה לי הם רק יפסידו, כי המחיר שלהם זה אחד הדברים האטרקטיביים, ובנחיר יותר גבוה אפשר לקנות אבקה איכותית ויותר טעימה ממייפרוטאין

כן, אבדוק מחרתיים גם. ביום העצמאות היו הנחות
כל עוד הם הכי זולים הם יכולים לעצמם להעלות מחירים, ג'ף עשה קופון לנקודה קום, אצלנו כבר לא מגיעים קופונים לצערנו קופון Jeff נותן 45 אחוז הנחה, המחירים גם אצלנו טיפסו, פאק איט, הייתי מביא מהם 5 ק"ג חלבון ב170 ברגיל, היום זה מינימום 200...

הם במצב שהם יכולים להרשות לעצמם להעלות מחירים והם בהדרגה גם עושים את ז לא יודע אם שמת לב

הם במצב שהם יכולים להרשות לעצמם להעלות מחירים והם בהדרגה גם עושים את ז לא יודע אם שמת לב
זהו, אני הזמנתי מהם ביום העצמאות ולפני זה מלא זמן לא קניתי שם. בחודשים האחרונים נראה שהמחירים נשרארו, לא יודע מה היה לפני זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית