עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשמח קבל חוות דעת אך ורק מאנשים שניסו טרן,
אני אישית לא ניסיתי, מה לנסות, רק פוחד מההשלכות.
בכל מקרה, אשמח לשמוע עד כמה היו שינויים במצבי הרוח, חשק מיני, התנהגות וכו', (ציינו גם מינון)
עשיתי סייקל טרן + פרופ לפני חודש וחצי / חודשיים סיימתי.אשמח קבל חוות דעת אך ורק מאנשים שניסו טרן,
אני אישית לא ניסיתי, מה לנסות, רק פוחד מההשלכות.
בכל מקרה, אשמח לשמוע עד כמה היו שינויים במצבי הרוח, חשק מיני, התנהגות וכו', (ציינו גם מינון)
אני לפני 8 שנים לקחתי טרן אצטט וזה ממש פגע לי בגוף, פגע לי בזרע, לא עמד לי איזה כמה חודשים עד חצי שנה, למרות שהתפוצצתי משרירים, זה חומר הרסני מאוד, מה גם שכשהפסקתי כל השרירים נעלמו אח"כ
כנראה התכנון שלך היה לקוי, חצי שנה שלא עומד זה ממש לא תקין..
כן, היו לי תוצאות מטורפות בזמן קצר בפיתוח גוף, שרירים, ורידים, שומן נשר מהר, הכל, אבל פגע לי קשות בזרע ומלא תופעות לוואי
שאתה עם הטרן בהתחלה אתה עף עליו-כח שייפ ורידים, לקראת הסוף באלך לסיים איתו כבר- הסיבולת ז"ל ובאלך לחזור לנשום ולעשות סטים של יותר מ5 חזרות כי הוא רוצה שתעבוד כבד והרבה חזרות איתו זה קשוח גם במשקלים נמוכים.. סיבולת ז"ל כבר אמרנוסטרואיד מדהים, הרצתי אותו 12 שבועות בהתחלה במינון 300 ולקראת אמצע הסייקל העלתי ל 400 שבועי. אסטר ארוך.
שאתה עם הטרן בהתחלה אתה עף עליו-כח שייפ ורידים, לקראת הסוף באלך לסיים איתו כבר- הסיבולת ז"ל ובאלך לחזור לנשום ולעשות סטים של יותר מ5 חזרות כי הוא רוצה שתעבוד כבד והרבה חזרות איתו זה קשוח גם במשקלים נמוכים.. סיבולת ז"ל כבר אמרנו
שבוע שבועיים אחרי שסיימת אתה מתגעגע אליו כי הכוח ברח לך..
#טרן
היה לי גם טרן בדם יאח אז מחשבות לא מחשבות זה מה שהחומר הזה עושה..כיאילו קראת לי תמחשבות !!
לא עמד לך חצי שנה ?!אני לפני 8 שנים לקחתי טרן אצטט וזה ממש פגע לי בגוף, פגע לי בזרע, לא עמד לי איזה כמה חודשים עד חצי שנה, למרות שהתפוצצתי משרירים, זה חומר הרסני מאוד, מה גם שכשהפסקתי כל השרירים נעלמו אח"כ
בגדול אם אתה בן אדם ששולט בעצמו ובעצבים ויכול לתפקד נורמלי הייתי ממליץ,
אם יש לך בעיות מסוג התקפי חרדה או פוסט טראומה / כל מיני דברים פסיכולוגים לא הייתי מתעסק עם טרן...
קראתי ולא פעם אחת בכל מיני מקומות שהסטרואיד הזה יכול לגרום להתפרצויות פסיכוטיות כגון כל מיני התקפים וכו.שכנעת אותי (לא לקחת)
קראתי ולא פעם אחת בכל מיני מקומות שהסטרואיד הזה יכול לגרום להתפרצויות פסיכוטיות כגון כל מיני התקפים וכו.
חוויתי איתו משהו קל יחסית אבל לא נעים בכלל !
לא יודע להצביע בדיוק על הטרן כתריגר לזה אבל מאמין שכן.
אם זה השיקול שלך אז אל תיקח סיכון. לא חסרים חומרים טובים אחרים
באיזה מינון של טסט זה קרה לך?חוויתי דברים כאלה בעבר גם על טסט בלבד, אז אני לא רוצה לחשוב מה יקרה עם טרן.
אני נזכר בהתנהגויות שלי ותופס את הראש. לא שווה את זה
אפשר לשאול מה חווית? 😃חוויתי דברים כאלה בעבר גם על טסט בלבד, אז אני לא רוצה לחשוב מה יקרה עם טרן.
אני נזכר בהתנהגויות שלי ותופס את הראש. לא שווה את זה
הטרן היה הגפרורלא יודע להצביע בדיוק על הטרן כתריגר לזה אבל מאמין שכן.
באיזה מינון של טסט זה קרה לך?
אפשר לשאול מה חווית? 😃