הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טרן - חוות דעת שלכם

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
אשמח קבל חוות דעת אך ורק מאנשים שניסו טרן,
אני אישית לא ניסיתי, מה לנסות, רק פוחד מההשלכות.

בכל מקרה, אשמח לשמוע עד כמה היו שינויים במצבי הרוח, חשק מיני, התנהגות וכו', (ציינו גם מינון)

בכל מקרה, אשמח לשמוע עד כמה היו שינויים במצבי הרוח, חשק מיני, התנהגות וכו', (ציינו גם מינון)

אני לפני 8 שנים לקחתי טרן אצטט וזה ממש פגע לי בגוף, פגע לי בזרע, לא עמד לי איזה כמה חודשים עד חצי שנה, למרות שהתפוצצתי משרירים, זה חומר הרסני מאוד, מה גם שכשהפסקתי כל השרירים נעלמו אח"כ

עשיתי סייקל טרן + פרופ לפני חודש וחצי / חודשיים סיימתי.
טרן רץ 6 שבועות
100 מג יום כן יום לא.
# מצב רוח טוב מאוד, קרבי.
# אימונים אש, לא מרגיש צורך לנוח בין הסטים
# חשק מיני מטורף !
#פאמפ מטורף !
# תופעות לוואי לא חוויתי משהו מיוחד, מעט פצעים בגב מעט אגרסיה.

לאחר מכן המשכתי עוד 6 שבועות אחכ עם פרופ+ווינסטרול. הרגשתי שהסייקל נהיה יותר עדין , היה ממש מורגש שטרן יצא מהגוף.
סייקל של 12 שבועות סהכ אבל אפשר לסכם שהיה לו 2 חלקים אחד הפצצה והשני שיוט.

לא יודענעם זה בגלל הטרן או בגלל אורך הסייקל 12 שבועות או בגלל הגיל אבל בסוף הסייקל היה קשה מאוד להתאושש גם פסיכולוגית וגם פיזית

חברה : בלק
מומלץ בקיצר

• פותח/ת השרשור
אני לפני 8 שנים לקחתי טרן אצטט וזה ממש פגע לי בגוף, פגע לי בזרע, לא עמד לי איזה כמה חודשים עד חצי שנה, למרות שהתפוצצתי משרירים, זה חומר הרסני מאוד, מה גם שכשהפסקתי כל השרירים נעלמו אח"כ

כנראה התכנון שלך היה לקוי, חצי שנה שלא עומד זה ממש לא תקין..

סטרואיד מדהים, הרצתי אותו 12 שבועות בהתחלה במינון 300 ולקראת אמצע הסייקל העלתי ל 400 שבועי. אסטר ארוך.
התופעות לוואי מוקצנות יותר, חוויתי התקפי עצבים קשים יותר ופעם אחת סוג של חרדה חזקה לגבי משהו ספציפי שלא אפרט עליו. בנוסף היכולת האירובית שלי נפגעה משמעותית והנשימות נעשו כבדות יותר...

הדברים החיוביים - כח ורייג פצצה באימונים, אנאבוליות מטורפת, התאוששות מאוד מאוד מהירה באמת אפשר לדפוק 2 אימונים ביום. ורידים והגוף מקבל שייפ יבש - לדעתי מושלם לחיטוב או למסה ממש נקייה ומבוקרת.

התבאסתי כשסיימתי איתו כי הדברהראשון שהרגשתי זה ירידה בכח.
יציאה לפיסיטי קשוח כי ההתאוששות אחריו קשה..

הרצתי פרגניל במהלך הסייקל

בגדול אם אתה בן אדם ששולט בעצמו ובעצבים ויכול לתפקד נורמלי הייתי ממליץ,
אם יש לך בעיות מסוג התקפי חרדה או פוסט טראומה / כל מיני דברים פסיכולוגים לא הייתי מתעסק עם טרן...

נערך לאחרונה:
סטרואיד מדהים, הרצתי אותו 12 שבועות בהתחלה במינון 300 ולקראת אמצע הסייקל העלתי ל 400 שבועי. אסטר ארוך.
שאתה עם הטרן בהתחלה אתה עף עליו-כח שייפ ורידים, לקראת הסוף באלך לסיים איתו כבר- הסיבולת ז"ל ובאלך לחזור לנשום ולעשות סטים של יותר מ5 חזרות כי הוא רוצה שתעבוד כבד והרבה חזרות איתו זה קשוח גם במשקלים נמוכים.. סיבולת ז"ל כבר אמרנו
שבוע שבועיים אחרי שסיימת אתה מתגעגע אליו כי הכוח ברח לך..
#טרן

שאתה עם הטרן בהתחלה אתה עף עליו-כח שייפ ורידים, לקראת הסוף באלך לסיים איתו כבר- הסיבולת ז"ל ובאלך לחזור לנשום ולעשות סטים של יותר מ5 חזרות כי הוא רוצה שתעבוד כבד והרבה חזרות איתו זה קשוח גם במשקלים נמוכים.. סיבולת ז"ל כבר אמרנו
שבוע שבועיים אחרי שסיימת אתה מתגעגע אליו כי הכוח ברח לך..
#טרן

כיאילו קראת לי תמחשבות !!

כיאילו קראת לי תמחשבות !!
היה לי גם טרן בדם יאח אז מחשבות לא מחשבות זה מה שהחומר הזה עושה..
אגב, לא הייתי מתנגד להיות עכבר בניסויים האלה, נותנים להם פפטידים ודברים שעולים כמה אלפי דולרים עם תוצאות מוכחות

חדשות רוטר - לעשות הר מעכבר- ניסוי חדש בעכברים מעורר ציפייה לטיפול נגד אבדן שריר ועצם אצל אסטרונאוטים בחלל

ותהיה בטוח שמבחינת pct תופעות לוואי וכו' זה הרבה הרבה יותר בטוח אם מוכנים להשקיע כאלה סכומים על עכברים או שבכלל מריצים מחקרים כאלה כדי לקבל מינונים כאלו ואחרים אבל הרעיון של המשחק עם המיוסטין כן עובד..

קריאטין לצורך העניין הוא תוסף כ"כ נחשב בשל העובדה שהוא נותן תוצאות שאי אפשר להגיע אליהם בלעדיו - הוא משבית במידה מסויימת את המיוסטין

המיוסטין זה מה שמגביל את הגוף שלך מלהצמיח שרירים

בתיאוריה, אם המיוסטין שלנו היה מנוטרל אז לא היה גבול לצמיחה של שריר אצלנו, ושומן זה לא משהו שהגוף שלנו היה צובר, כמובן לתזונה יש משקל..

לא עמד לך חצי שנה ?!
תפרט איך לקחת את הסייקל אפשר???

• פותח/ת השרשור
בגדול אם אתה בן אדם ששולט בעצמו ובעצבים ויכול לתפקד נורמלי הייתי ממליץ,
אם יש לך בעיות מסוג התקפי חרדה או פוסט טראומה / כל מיני דברים פסיכולוגים לא הייתי מתעסק עם טרן...

שכנעת אותי (לא לקחת)

שכנעת אותי (לא לקחת)
קראתי ולא פעם אחת בכל מיני מקומות שהסטרואיד הזה יכול לגרום להתפרצויות פסיכוטיות כגון כל מיני התקפים וכו.
חוויתי איתו משהו קל יחסית אבל לא נעים בכלל !
לא יודע להצביע בדיוק על הטרן כתריגר לזה אבל מאמין שכן.
אם זה השיקול שלך אז אל תיקח סיכון. לא חסרים חומרים טובים אחרים

• פותח/ת השרשור
קראתי ולא פעם אחת בכל מיני מקומות שהסטרואיד הזה יכול לגרום להתפרצויות פסיכוטיות כגון כל מיני התקפים וכו.
חוויתי איתו משהו קל יחסית אבל לא נעים בכלל !
לא יודע להצביע בדיוק על הטרן כתריגר לזה אבל מאמין שכן.
אם זה השיקול שלך אז אל תיקח סיכון. לא חסרים חומרים טובים אחרים

חוויתי דברים כאלה בעבר גם על טסט בלבד, אז אני לא רוצה לחשוב מה יקרה עם טרן.

אני נזכר בהתנהגויות שלי ותופס את הראש. לא שווה את זה

• פותח/ת השרשור
אז ירוק זה בעצם כן סם מעבר לסמים קשים יותר כמו סטרואידים וכדומה

זה המסקנה אליה הגעתי בימים האחרונים במשך שהותי בפורום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית