הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם מאקטבים ושומרים על הגלוטס מאוקטבים במהלך כל הסקוואט/דדליפט?

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
סקוואט- אני מרגיש כאילו אחרי שאני מתחיל לרדת הגלוטס כבר לא מאוקטבים, אני לא מצליח לשמור עליהם מאוקטבים.
דדליפט-אני לא מצליח לחזק את הגלוטס כשהמוט על הרצפה..
הוספת תיאור בזכות התגובות: אני לא מרגיש כאילו הגלוטס עוזרים לי במהלך הסקוואט כלל כאילו זה שריר שלא קיים.
תודה רבה לכולכם.

נערך לאחרונה:
אז מה זה אומר להשתמש בגלוטס בסקוואט? כל הסרטונים מדברים על זה שזה שריר חזק וצריך להשתמש בו בסקוואט
פתח ברכיים לצדדים כמו שצריך, זה יגרום לגלוטס לעבוד. מבחינת אנטומית זה לא אפשרי שהם לא יעבדו בסקוואט, ובעלייה תחשוב על לדחוף קדימה עם האגן בו זמנית שאתה דוחף למעלה עם הרגליים.

• פותח/ת השרשור
פתח ברכיים לצדדים כמו שצריך, זה יגרום לגלוטס לעבוד. מבחינת אנטומית זה לא אפשרי שהם לא יעבדו בסקוואט, ובעלייה תחשוב על לדחוף קדימה עם האגן בו זמנית שאתה דוחף למעלה עם הרגליים.
תודה רבה!!

כמו שאתה מכנס שכמות לבפנים עם הידיים בבנץ עם השולדר הבלייסס מופעלים וכל זה

אז אותו דבר בסקוואט וכדומה רק שבמקום ידיים יש לך רגליים ובמקום שולדר בליידס וכל זה יש לך אותו דברים אבל עם שמות אחרים ובישבן, מקווה שזה יעזור להבנה

הקיו עם הרגליים שנתנו למעלה יכול לעזור להבין ולבצע את זה

• פותח/ת השרשור
כמו שאתה מכנס שכמות לבפנים עם הידיים בבנץ עם השולדר הבלייסס מופעלים וכל זה

אז אותו דבר בסקוואט וכדומה רק שבמקום ידיים יש לך רגליים ובמקום שולדר בליידס וכל זה יש לך אותו דברים אבל עם שמות אחרים ובישבן, מקווה שזה יעזור להבנה

הקיו עם הרגליים שנתנו למעלה יכול לעזור להבין ולבצע את זה
תודה רבה עוזר לי להבין עוד יותר מה אני צריך לעשות

אתה יכול לנסות לואו באר. הגלוטס עובד שם חזק יותר ויש יותר מתיחה לשריר. עוד עצה היא שכשאתה עולה ומגיע למנח נארטלי תכווץ את הישבן. זאת אומרת שבירידה הישבן נמתח והתפקיד שלך הוא לכווץ אותו בעלייה כשאתה נעמד.

אתה יכול לנסות לואו באר. הגלוטס עובד שם חזק יותר ויש יותר מתיחה לשריר. עוד עצה היא שכשאתה עולה ומגיע למנח נארטלי תכווץ את הישבן. זאת אומרת שבירידה הישבן נמתח והתפקיד שלך הוא לכווץ אותו בעלייה כשאתה נעמד.
להכניס ישבן פנימה בעמידה זה אחלה דרך להיפצע

היפ טרסט במשקל גוף עם גומיה מסביב לברכיים(בשביל אקטיבציה של הגלוטס מדיוס) להחזיק למעלה 5-10 שניות לכמה חזרות וכמה סטים לפני הסקוואט

סקוואט- אני מרגיש כאילו אחרי שאני מתחיל לרדת הגלוטס כבר לא מאוקטבים, אני לא מצליח לשמור עליהם מאוקטבים.
דדליפט-אני לא מצליח לחזק את הגלוטס כשהמוט על הרצפה..
הוספת תיאור בזכות התגובות: אני לא מרגיש כאילו הגלוטס עוזרים לי במהלך הסקוואט כלל כאילו זה שריר שלא קיים.
תודה רבה לכולכם.

הועבר לפורום גריינדר

אתה לא צריך להפוך את האחוריים שלך לאקטיביים,
תתרכז בתנועה שאתה צריך לבצע, ולא בשרירים

הועבר לפורום גריינדר
הורדה.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית