נק' מוניטין:
5,758
- 1,853
- 34
- פותח/ת השרשור
מילא סקוואט, בוינגייט בכלל לא מלמדים דדליפט!!!!! ברגע שריפטו ישמע על זה הוא יבטל את ההגעה שלו (אם הוא בכלל יודע מה זה ישראל)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן ברור שהוא יבוא לישראל, הוא לא מוכן לעשות סמינרים בקנדה אבל לישראל הוא בטוח יבוא LOL
בטח הוא שמע מה הולך פה והחליט להגיע:sarcastic:LOLמישהו יכול לענות על השאלה שלי?כן ברור שהוא יבוא לישראל, הוא לא מוכן לעשות סמינרים בקנדה אבל לישראל הוא בטוח יבוא LOL
למיטב ידיעתי כן. אני זוכר שאיזה בחור קנדי שאל אותו בפורום אם הוא מתכנן להגיע לשם ואמר שלא חחחהוא עושה סמינרים רק בארה"ב?
למיטב ידיעתי כן. אני זוכר שאיזה בחור קנדי שאל אותו בפורום אם הוא מתכנן להגיע לשם ואמר שלא חחח
ניספחת טיפה לא? אף אחד מאיתנו לא הולך לנשק לקולמן את הרגליים (אלא אם כמה מכם פה בעלי פטיש לרגליים :nono:)לקולמן תנשקו ת'רגליים, אבל לריפטו, אם הוא אי פעם יגיע, אני בטוח שחצי פורום, ינשק את שערות הערווה שלו.
חוץ מזה, לריפטו לא יביאו להתקרב לוינגייט.*הבנאדם אויב מספר אחד של וינגייט, סקוואט מלא, ודדליפט? אתה רוצה לגרום למנהל לאבד הכרה?
לקולמן תנשקו ת'רגליים, אבל לריפטו, אם הוא אי פעם יגיע, אני בטוח שחצי פורום, ינשק את שערות הערווה שלו.
חוץ מזה, לריפטו לא יביאו להתקרב לוינגייט.*הבנאדם אויב מספר אחד של וינגייט, סקוואט מלא, ודדליפט? אתה רוצה לגרום למנהל לאבד הכרה?
למה דווקא מלמדים דדליפטמילא סקוואט, בוינגייט בכלל לא מלמדים דדליפט!!!!! ברגע שריפטו ישמע על זה הוא יבטל את ההגעה שלו (אם הוא בכלל יודע מה זה ישראל)