רוני קולמן מגיע לארץ

• פותח/ת השרשור
מילא סקוואט, בוינגייט בכלל לא מלמדים דדליפט!!!!! ברגע שריפטו ישמע על זה הוא יבטל את ההגעה שלו (אם הוא בכלל יודע מה זה ישראל)

כן ברור שהוא יבוא לישראל, הוא לא מוכן לעשות סמינרים בקנדה אבל לישראל הוא בטוח יבוא LOL

• פותח/ת השרשור
בקיבוץ שלי יש את הרפת הכי גדולה במזרח התיכון, אולי זה ישכנע אותו אם הוא יראה כמה חלב יוצא מפה 😛

• פותח/ת השרשור
כנס ללינק בתחילת האשכול ותתקשר אליהם, לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה שלא למדת שם..

יש בפורום מישהו מליונר שיממן לו 30,000 דולר משכורת+כרטיס טיסה+בית מלון?
כי אם כן אני בטוח שהוא יבוא.

איזה גדול זה יכול להיות כזה עכשיו (הוא מדגים על מישהו) תתקרב למוט,חזה בחוץ בלה בלה בלה ומשוך מושך הכול סבבה,כולם
אוי לא הגב הגב!הוא יקבל פריצת דיסק!צריך חגורה הוא ביכלל מרים רק את המוט.
כמה חבל שזה ככה,למרות שבפורום של וינגיט הם דווקא עונים לעיניין.

לקולמן תנשקו ת'רגליים, אבל לריפטו, אם הוא אי פעם יגיע, אני בטוח שחצי פורום, ינשק את שערות הערווה שלו.
חוץ מזה, לריפטו לא יביאו להתקרב לוינגייט.*הבנאדם אויב מספר אחד של וינגייט, סקוואט מלא, ודדליפט? אתה רוצה לגרום למנהל לאבד הכרה?

כל חבר פורום שם 3000 שקל ומביאים את ריפטו לארץ

לקולמן תנשקו ת'רגליים, אבל לריפטו, אם הוא אי פעם יגיע, אני בטוח שחצי פורום, ינשק את שערות הערווה שלו.
חוץ מזה, לריפטו לא יביאו להתקרב לוינגייט.*הבנאדם אויב מספר אחד של וינגייט, סקוואט מלא, ודדליפט? אתה רוצה לגרום למנהל לאבד הכרה?
ניספחת טיפה לא? אף אחד מאיתנו לא הולך לנשק לקולמן את הרגליים (אלא אם כמה מכם פה בעלי פטיש לרגליים :nono:)

בוינגייט דדליפט מוגדר כתרגיל למתקדמים, אין שום מניעה מלבצע אותו.
סקווואט עד מקביל.

ריפטו בהחלט לא האויב הגדול של וינגייט, דפ"רניקים בלי תעודת בגרות ועם פיקדון צבאי הם האויב של וינגייט, ומה שמכניס לוינגייט כמוסד כסף, אמביוולנטי משהו.

מי שלא רוצה לבוא-שלא יבוא-בפעם אחרונה בסמינר של ברנצ' בגלל כל אלו שלא רצו לבוא ובכל זאת באו לא היה מקום לשבת לאלו שכן רצו ולא באו-לא ראינו אותם...:🙁

לדעתי אם אתה לא מזריק אין לך למה לבוא, לא רואה איך אפשר לקבל עצות מבן אדם שרוב חייו יודע רק מה הם אימונים ברמה מקצועית והכננות לתחרויות מקצועויות.
זה כמו שמאמן של ברצלונה ילך לאמן קבוצה בליגה ג' בארץ, הם אולי ילמדו משהו אבל לא יצליחו ליישם את זה כי הם אפסים (במקרה שלנו כולכם אפסים כי אתם לא מזריקים 😃 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית