הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוני קולמן מגיע לארץ

מה פוקימון עכשיו זה חדש הידעתם שהפאוור רינג'רס הלבן מגיע ל200 קילו ל3 חזרות בסקוואט?
זה היה יכול להיות גדול אם ריפ יבוא אבל כולם יודעים שזה לא יקרה אז רוני גם נחמד.

לדעתי אם אתה לא מזריק אין לך למה לבוא, לא רואה איך אפשר לקבל עצות מבן אדם שרוב חייו יודע רק מה הם אימונים ברמה מקצועית והכננות לתחרויות מקצועויות.
זה כמו שמאמן של ברצלונה ילך לאמן קבוצה בליגה ג' בארץ, הם אולי ילמדו משהו אבל לא יצליחו ליישם את זה כי הם אפסים (במקרה שלנו כולכם אפסים כי אתם לא מזריקים 😃 )
הייתה על זה שיחה עם ברנצ' גם בסמינר הקודם. גם ב 4 עיניים וגם מול כל האודיטוריה,שהוא נשאל על כמויות וסוגים הוא אמר "מה שמתאים לי-לא מתאים לכם,יש מיליון בילדרים בעולם ורק 20 מתפרנסים מזה,אל תהרגו את עצמכם,לא שווה."

הייתה על זה שיחה עם ברנצ' גם בסמינר הקודם. גם ב 4 עיניים וגם מול כל האודיטוריה,שהוא נשאל על כמויות וסוגים הוא אמר "מה שמתאים לי-לא מתאים לכם,יש מיליון בילדרים בעולם ורק 20 מתפרנסים מזה,אל תהרגו את עצמכם,לא שווה."
כן ובאותו הזמן הוא אמר לכולם לעשות 20 סופרסטים עם 50 סטים לחזה ו40 לבייספס, עזוב זה לא רציני למתאמן טבעי או ילד בן 15 (והוא ממש דיבר שטויות, את זה אני יודע ממקור ראשון, מישהו שישב איתו בארוחה לאחר ההרצאה)

זובי,ישבנו איתו לארוחה יום ליפני. לא היה ולא נברא. הוא דיבר על שוק טריינינג. אמר שהוא עשה לג דיי עם 100 חזרות של 120 קילו. חזרתי משם,למחורת עשיתי 100 על 30 ומשהו...

זה שישב איתו, ישב איתו בדיוק אחרי ההרצאה והיה שם מלא בולשיט, בכל מקרה זה לא מעניין אותי. כבודו של רוני מונח במקומו, בין הבאדיבילדרים היחידים שהאמינו במשקלים כבדים ולא חצאי תנועות ואימונים עם דאמבלים של 5 ק"ג

נו אז אצלי הוא עפילו לא בין האחרונים ברשימת "את מי רציתי לפגוש",הוא בכלל לא ברשימה.
יחד עם זאת אישיות ברמה כזאת מגיע לחור שלנו,זה ארוע חברתי. מאסטבי

מה שבא חינם לא מעריכים. לרוני זה בכל מקרה לא חינם. כל סמינר משולם לו. וככה זה צריך להיות. חבל שזה ארוע של פעם בשנה ואי אפשר לבחור למי ללכת.

מה סמינר מזה מה הוא יכול לקשקש שם 5 וחצי שעות, אין לו על מה לדבר על תזונה הוא ידבר? מהוא יגיד לאכול 10K קלוריות ביום? על מה הוא ידבר על אימונים? מה הוא מבין באימונים של מתאמנים טבעיים? זה ביזבוז טוטאלי אם אתה לא מזריק אמרתי כבר ואגיד שוב..

תמיד יש מה ללמוד. במיוחד מאנשים שהצליחה כ"כ. מה לעשות עם הידע ואיך לייסם,זה כבר עניין אישי.

הוא הצליח כי הוא שחור, ולא אני לא צוחק על זה בכלל יש להם שלל רחב של גנים שלא נראו לעולם באדם לבן, ובין היתר יש להם הצלחה ספורטיבית בכמעט כל תחום.
ועכשיו תגיד לי איך קאטלר הצליח, קאטלר הוא יחיד במינו אין עוד הרבה לבנים שהם ממש חזקים בתחום, רוב האולימפייה הם שחורים, רוב שחקני הכדורסל הם שחורים, אלוף העולם בגולף הוא שחור, והרשימה עוד ארוכה....
אני לא אומר שאם אתה לבן אין לך עתיד בתחום, אבל הגנטיקה שלהם פשוט גוברת על אנשים לבנים וזה מתחיל להיות מוכח במחקרים כאלו ואחרים, 2 מהם פירסמתי בפורום מחקרים אם זה מעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית