עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל מני גאייז למינהם.
הידעת שצא'ריזרד הוא ההתפחות של צא'רמנדר וגם ארץ הנסיכה בסרט קונן הזועם
הייתה על זה שיחה עם ברנצ' גם בסמינר הקודם. גם ב 4 עיניים וגם מול כל האודיטוריה,שהוא נשאל על כמויות וסוגים הוא אמר "מה שמתאים לי-לא מתאים לכם,יש מיליון בילדרים בעולם ורק 20 מתפרנסים מזה,אל תהרגו את עצמכם,לא שווה."לדעתי אם אתה לא מזריק אין לך למה לבוא, לא רואה איך אפשר לקבל עצות מבן אדם שרוב חייו יודע רק מה הם אימונים ברמה מקצועית והכננות לתחרויות מקצועויות.
זה כמו שמאמן של ברצלונה ילך לאמן קבוצה בליגה ג' בארץ, הם אולי ילמדו משהו אבל לא יצליחו ליישם את זה כי הם אפסים (במקרה שלנו כולכם אפסים כי אתם לא מזריקים 😃 )
כן ובאותו הזמן הוא אמר לכולם לעשות 20 סופרסטים עם 50 סטים לחזה ו40 לבייספס, עזוב זה לא רציני למתאמן טבעי או ילד בן 15 (והוא ממש דיבר שטויות, את זה אני יודע ממקור ראשון, מישהו שישב איתו בארוחה לאחר ההרצאה)הייתה על זה שיחה עם ברנצ' גם בסמינר הקודם. גם ב 4 עיניים וגם מול כל האודיטוריה,שהוא נשאל על כמויות וסוגים הוא אמר "מה שמתאים לי-לא מתאים לכם,יש מיליון בילדרים בעולם ורק 20 מתפרנסים מזה,אל תהרגו את עצמכם,לא שווה."
כן אבל לא בעלות של 180 ש"ח, עדיף לקנות קריאטין מונו
מה בדיחה בזה בארה"ב זה בחינם רק יש לוגו ענק של BSN וזהו
מה בדיחה בזה בארה"ב זה בחינם רק יש לוגו ענק של BSN וזהו