הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אז איך להציב לעצמי מטרה?

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
עליתי 3 קילו בחודש הזה ואני מאמין שאני מסוגל לעלות יותר.. בקיצור אני בן 14 גובה 172 ומשקל שהתחלתי לפני חודש היה 56 עכשיו 59 בערך.
בקיצור, מה המשקל יעד שאני צריך להגיע אליו בגילי? כי תכלס אם אני יעלה רק עד 70 למשל לא יהיה עליי מסה נכון?
עוד שאלה - אין מצב שאני עולה במשקל בלי לעלות מסת שריר נכון?

תמשיך בקצב הזה אין סיבה להשמין סתם
מטרה טובה זה סקואט 160 ודדליפט 180 בסוף SS

גם זה יגיע עם הזמן 😃

עדיף לך לתכנן היתקדמות לינארית ובתאריך X אתה תדע שאתה תהיה קרוב למשקלים האלו. (כמובן שלא תמיד זה קורה לפי התיכנון)
זה יותר דוחף אותך מנטלית מאשר להגיד 'גם זה יגיע עם הזמן', עם גישה כזאת אין לך שום לחץ או דחף, שלדעתי זה חיסרון.

תמשיך בקצב הזה אין סיבה להשמין סתם
מטרה טובה זה סקואט 160 ודדליפט 180 בסוף SS

🥷 אפשרי להגיע לכאלה משקלים בסיום SS ?... כתוכנית כוח ראשונה בלי הרמות יותר מדי כבדות לפני תחילת SS ...?

ועוד חשבתי שאני אופטימי עם ה 140 ו 160 שאני בונה עליהם 😲

• פותח/ת השרשור
עדיף לך לתכנן היתקדמות לינארית ובתאריך X אתה תדע שאתה תהיה קרוב למשקלים האלו. (כמובן שלא תמיד זה קורה לפי התיכנון)
זה יותר דוחף אותך מנטלית מאשר להגיד 'גם זה יגיע עם הזמן', עם גישה כזאת אין לך שום לחץ או דחף, שלדעתי זה חיסרון.
יש מספיק דחף אבל הבעיה שבגיל שלי צריך לעלות בכל אימון משהו כמו 1 קילו וזה יקח יותר מדי זמן לא?

לפי מה אתה אומר שאתה צריך להעלות 1KG מאימון לאימון תתקדם כמו שצריך במשקלים, קילוגרם אחד זה כלום

🥷 אפשרי להגיע לכאלה משקלים בסיום SS ?... כתוכנית כוח ראשונה בלי הרמות יותר מדי כבדות לפני תחילת SS ...?

ועוד חשבתי שאני אופטימי עם ה 140 ו 160 שאני בונה עליהם 😲

אפשר להציב מטרה.. בלי קשר לאיך תסיים.. כל אחד יסיים עם משקלים שונים בSS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית