הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה גורם לאדם בריא להשתמש בחומרים אסורים ולסכן את בריאותו?

יושב_על_הכס

משתמש פעיל
450
283
נק' מוניטין:
466
450
283
זו לא שאלה רטורית, והמטרה שלי היא לא לתקוף או לבקר כאן מישהו. אני באמת ובתמים מנסה להבין מה גורם לבחור צעיר ובריא להחליט יום אחד להזריק לגוף חומרים מסוכנים ללא השגחה רפואית מקצועית.

בתור חולה כרוני שמכיר כאב, ונכות, ויודע טוב מאוד על בשרי מה זה כשהגוף שלך בוגד בך במלוא מובן המילה, אני לא מסוגל להבין למה שמישהו ייקח את הסיכון, רק בשביל שרירים קצת יותר מסותתים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מבין שבכל ספורט ברמה עולמית יש שימוש מסוים בחומרים כן? לא רק בפיתוח גוף / פאוורליפטינג.

אולי הייתי צריך לציין את זה, אבל האשכול לא מופנה לספורטאים מקצועיים שבחרו קריירה כזאת (מה גם שאני מניח שהרוב המוחלט של המשמשים כאן חובבנים ולא עוסקים בזה באופן מקצועי.).

למה אנשים אוכלים גאנק פוד
למה אנשים מעשנים
למה אנשים נוסעים על אופנועים
למה אנשים עושים עוד מליון דברים שיכולים לפגוע בגוף שלהם ובבריאות ומשלמים על זה כסף

ככה כי זה הגוף שלי והכסף שלי ויעשה מה שבאלי איתם בלי לדפוק חשבון לאפחד מה שיעשה לי טוב לנפש

אולי הייתי צריך לציין את זה, אבל האשכול לא מופנה לספורטאים מקצועיים שבחרו קריירה כזאת (מה גם שאני מניח שהרוב המוחלט של המשמשים כאן חובבנים ולא עוסקים בזה באופן מקצועי.).
בדיוק כמו שאמרו מעליי, אנשים עושים מיליון דברים מסוכנים ולאף אחד לא אכפת, אני אישית לא נוגע בחומרים אבל אם אתה נותן לי את האופציה לבחור בין זה לבין לעשות סמים קשים ולשתות אלכוהול כל היום אז אני בוחר בחומרים.

• פותח/ת השרשור
למה אנשים מעשנים
למה אנשים עושים עוד מליון דברים שיכולים לפגוע בגוף שלהם ובבריאות ומשלמים על זה כסף

ככה כי זה הגוף שלי והכסף שלי ויעשה מה שבאלי איתם בלי לדפוק חשבון לאפחד מה שיעשה לי טוב לנפש

אוקיי, הנקודה שלך הוגנת. אבל תסכים שיש הבדל גדול בין צריכה של ג'אנק פוד לשימוש בסטרואידים אנאבוליים? תקן אותי אם אני טועה, אבל ההשפעות והסיכונים של עישון סיגריות הרבה יותר נחקרים ומובנים (ובטוחים, לטווח הקצר לפחות) מסטרואידים אנאבוליים?

אוקיי, הנקודה שלך הוגנת. אבל תסכים שיש הבדל גדול בין צריכה של ג'אנק פוד לשימוש בסטרואידים אנאבוליים? תקן אותי אם אני טועה, אבל ההשפעות והסיכונים של עישון סיגריות הרבה יותר נחקרים ומובנים (ובטוחים, לטווח הקצר לפחות) מסטרואידים אנאבוליים?
יש מפתחי גוף שהשתמשו בחומרים כל הקריירה שלהם והגיעו לגיל 70, ויש כאלה שחיו פחות. אותו דבר עם סיגריות, יש אנשים שכבר בגיל 40 מקבלים סרטן ריאות כלשהו ויש כאלה שחיים עד גיל 70-80. אם בנאדם מוכן להשתמש בחומרים ולסכן את הבריאות שלו כדי לעבור את קצה גבול היכולת שלו בשביל ספורט שהוא אוהב להתעסק בו אז הוא ראוי להערכה, הבריאות שלו היא עניינו בלבד. אני מעדיף לחיות עד גיל 50-60 כשכל חיי עשיתי משהו שאני אוהב והגעתי למטרות שלי מאשר לחיות עד גיל 80 כשלא עשיתי כלום.

אתה יודע למה סיגריות נמכרות? לא כי זה בטוח בשום צורה, כי אנשים מסויימים עושים מיזה כסף. וצריכת אלכוהול? לילה אחד של הרעלה ואתה מת. וכו וכו

כל דבר במינונים שלו
אם תשתמש בצורה לא טובה בכל דבר בחיים אתה תסבול. אני מעדיף לקבל התקף לב מסטרואידים בגיל 50 מאשר לחיות כל החיים בהשמנת יתר ולטחון גאנק פוד - אלו לא חיים לדעתי

• פותח/ת השרשור
יש מפתחי גוף שהשתמשו בחומרים כל הקריירה שלהם והגיעו לגיל 70, ויש כאלה שחיו פחות. אותו דבר עם סיגריות, יש אנשים שכבר בגיל 40 מקבלים סרטן ריאות כלשהו ויש כאלה שחיים עד גיל 70-80. אם בנאדם מוכן להשתמש בחומרים ולסכן את הבריאות שלו כדי לעבור את קצה גבול היכולת שלו בשביל ספורט שהוא אוהב להתעסק בו אז הוא ראוי להערכה, הבריאות שלו היא עניינו בלבד. אני מעדיף לחיות עד גיל 50-60 כשכל חיי עשיתי משהו שאני אוהב והגעתי למטרות שלי מאשר לחיות עד גיל 80 כשלא עשיתי כלום.

קל להגיד את זה עכשיו כשאתה (אני מניח) צעיר ובריא. בריאות זה דבר שאנשים לא מסוגלים להעריך עד שהם מאבדים אותו.

קל להגיד את זה עכשיו כשאתה (אני מניח) צעיר ובריא. בריאות זה דבר שאנשים לא מסוגלים להעריך עד שהם מאבדים אותו.
כל יום אני שומע על אופנוען שהתרסק למותו
ועדיין ישלי חברים מלאי פלטינות שמכורים למהירות ולכביש...

כל אחד והשריטה שלו

למה אנשים מעשנים

אפשר להקביל את כל מה שרשמת פה לאנאבוליים, אין בעיה
אבל זה לא נגמר בזה.
אם הסיכון הוא לא בדיוק בחומרים עצמם, בהנחה שהם 100% מה שכתוב על האריזה... אבל מה אם לא?
לדעתי מרבית האנשים פה לא בטוחים במאה אחוז מה הם לוקחים בכלל, איך ייצרו את זה ואם עבר בדיקות מעבדה, סטריליות, עקבות רכיבים אחרים וכו׳.. אני מודה שגם לי קשה להבין כיצד אנשים נוטלים סיכונים כאלה, בכזאת קלות. הרי מחקרים וניסיון של עשרות שנים מגבים את החומרים האלה, אבל מי מבטיח שמה שכתוב זה מה שתקבל? הרי הנזק לא חייב להיות בטווח הקצר, לא תמות במקום, אבל אין לדעת

אפשר להקביל את כל מה שרשמת פה לאנאבוליים, אין בעיה
אבל זה לא נגמר בזה.
אם הסיכון הוא לא בדיוק בחומרים עצמם, בהנחה שהם 100% מה שכתוב על האריזה... אבל מה אם לא?
לדעתי מרבית האנשים פה לא בטוחים במאה אחוז מה הם לוקחים בכלל, איך ייצרו את זה ואם עבר בדיקות מעבדה, סטריליות, עקבות רכיבים אחרים וכו׳.. אני מודה שגם לי קשה להבין כיצד אנשים נוטלים סיכונים כאלה, בכזאת קלות. הרי מחקרים וניסיון של עשרות שנים מגבים את החומרים האלה, אבל מי מבטיח שמה שכתוב זה מה שתקבל? הרי הנזק לא חייב להיות בטווח הקצר
בסיגריות לדוגמא, אומרים לאנשים בוודאות שיש פה עשרות אם לא מאות חומרים מסרטנים !!! וצורכים את זה בידיעה.
ומעבר לסרטן עוד אינספור בעיות ומחלות שנגרמות מעישון
למה עדיין מעשנים?
ואני מעריך שמספר האנשים המעשנים גדול משמעותית ממספר המזריקים

אין לי תכנונים להשתמש בחומרים, אבל שוב אנשים עושים דברים מסוכנים כל היום ולאף אחד לא אכפת. כמו שיש הורים מסוימים שברגע שיסתכלו על מפתח גוף מוזרק הם יגידו "איכס" ושהוא ימות מהתקף לב בעוד יומיים אבל אחרי שעתיים נותנים לבן שלהם לצאת לבחוץ על אופניים חשמליות בלי מיגון. ולמקרה שלא שמת לב כל בנאדם ממוצע מתחיל להתפרק אחרי שהוא עובר את גיל 40, ככה או ככה הגוף לא בנוי להישאר שלם לכזה הרבה זמן בכלל.

• פותח/ת השרשור
בסיגריות לדוגמא, אומרים לאנשים בוודאות שיש פה עשרות אם לא מאות חומרים מסרטנים !!! וצורכים את זה בידיעה.
למה עדיין מעשנים?
ואני מעריך שמספר האנשים המעשנים גדול משמעותית ממספר המזריקים

סיגריות זה המפגע הבריאותי אולי הכי נחקר בעולם, יש עליו עשרות אלפי מחקרים ואנו יודעים די טוב את ההשפעות והסיכונים שלו.

למה עדיין מעשנים?

לסיגריות יש סטנדרט אחר. שריפת טבק זה תהליך רע בריאותית כשלעצמו, אבל אני חושב שכל חברות המדף הגדולות עושות בדיקות מסוימות למוצרים הגולמיים שלהם... עד כמות מסוימת של חומרי ריסוס בטבק, מתכות וכו׳... מצחיק אבל קיים, סטנדרטים שמבחינה בריאותית לא מתקבלים על הדעת, כי עישון כלשצעמו הוא לא בריא מלכתחילה.

שוק האנאבוליים לעומתו, נראה פרוץ לחלוטין... אתה מכניס לגוף שלך משהו שאתה לא יודע מי הכין, איך הכין...
לא יודע. נשמע לי כמו סיכון גבוה יותר מלקחת את החומרים עצמם (שרובן במקור תרופות עם מחקרים של עשרות שנים בבני אדם)

חחחחח אז כי עשו מחקרים על סיגריות זה בסדר לצרוך את זה? הצחקתם אותי

לא. כי זה תחום מפוקח
אתה קונה סיגריות שיצרו אותן בתהליכי בקרה מסוימים
כמו שאמרתי זה נשמע מצחיק, כאילו שזה יעזור לך לבריאות אם אתה מעשן, אבל זה קיים

• פותח/ת השרשור
איזה תשובות מטומטמות נתנו לך אנשים פה לא מחוברים

נורא פשוט אנשים אוהבים קיצורי דרך

אני מניח שזה נכון לאנשים מסוימים, אבל אני מאמין שרוב האנשים שמזריקים לא זרים לעבודה קשה והתמדה.לא נשמעים כמו אנשים אימפולסיביים שלא יהיו מסוגלים להגיע לתוצאות טובות באופן טבעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית