הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה גורם לאדם בריא להשתמש בחומרים אסורים ולסכן את בריאותו?

יושב_על_הכס

משתמש פעיל
450
283
נק' מוניטין:
466
450
283
זו לא שאלה רטורית, והמטרה שלי היא לא לתקוף או לבקר כאן מישהו. אני באמת ובתמים מנסה להבין מה גורם לבחור צעיר ובריא להחליט יום אחד להזריק לגוף חומרים מסוכנים ללא השגחה רפואית מקצועית.

בתור חולה כרוני שמכיר כאב, ונכות, ויודע טוב מאוד על בשרי מה זה כשהגוף שלך בוגד בך במלוא מובן המילה, אני לא מסוגל להבין למה שמישהו ייקח את הסיכון, רק בשביל שרירים קצת יותר מסותתים?

נערך לאחרונה:
תקרא את דוקטור פאוסטוס של כריסטופר מרלו. או תראה את הסרט Bigger, Faster, Stronger. לא רואה קווי דמיון לקאנביס, סיגריות או אלכוהול שהם אפרים ודאונרים.

זו לא שאלה רטורית, והמטרה שלי היא לא לתקוף או לבקר כאן מישהו. אני באמת ובתמים מנסה להבין מה גורם לבחור צעיר ובריא להחליט יום אחד להזריק לגוף חומרים מסוכנים ללא השגחה רפואית מקצועית.

בתור חולה כרוני שמכיר כאב, ונכות, ויודע טוב מאוד על בשרי מה זה כשהגוף שלך בוגד בך במלוא מובן המילה, אני לא מסוגל להבין למה שמישהו ייקח את הסיכון, רק בשביל שרירים קצת יותר מסותתים?

לפי הגוף השאלה כל תשובה שתתקבל לא תרצה אותך... קראתי את האשכול יש פה הרבה התחכמויות.
התשובות יתחלקו ל2 :
אלו שניסו סטרואידים או סמים למינהם יגידו בעד ואלו "הסחים" יגידו נגד.

העקרון הוא אותו עקרון
למה גבר מחליט יום אחד לשכב עם גבר ולא אם אישה:
כי ככה הוא נולד, כי ככה הוא גדל , וזה החיים שלו .
אותו הדבר לגבי סטרואידים/ קוקאין/ אלכוהול/ פשע / וכו'
כל אחד איך שהוא נולד וגדל ככה הוא מנהל את חייו.
בנאדם לא נולד ומקבל החלטה לעשות דבר כזה או אחר כתחביב/התמכרות ... הוא גדל מתפתחת ומתגלגל לאן שהחיים לוקחים אותו

נערך לאחרונה:
אוקיי, הנקודה שלך הוגנת. אבל תסכים שיש הבדל גדול בין צריכה של ג'אנק פוד לשימוש בסטרואידים אנאבוליים? תקן אותי אם אני טועה, אבל ההשפעות והסיכונים של עישון סיגריות הרבה יותר נחקרים ומובנים (ובטוחים, לטווח הקצר לפחות) מסטרואידים אנאבוליים?
אני יכול לומר לך שהחיים שהייתי חי לפני כל יום ג'אנק פוד שימוש בסמים מסוגים שונים, אני יכול להגיד לך שהבדיקות דם שלי ניראות הרבה יותר טוב בסייקל מאשר בשימוש בסמים

אני יכול לומר לך שהחיים שהייתי חי לפני כל יום ג'אנק פוד שימוש בסמים מסוגים שונים, אני יכול להגיד לך שהבדיקות דם שלי ניראות הרבה יותר טוב בסייקל מאשר בשימוש בסמים
במה היית משתמש אם אפשר לשאול?

אתה מחפש סיבה הגיונית אבל משמעויות של אנשים לא תמיד כאלה או דומות אחד לשני. מה יש עוד להגיד

כדי להבין איזה סם גרם לך לבדיקות דם יותר גרועות מחומרים 🤩
אלכוהול, אופוטאידים(סיבת מוות מס' 1 בארהב), סוכר בכמויות, ניקוטין

לא יודע לגבי סמים אחרים והשפעותיהם על הדם, יודע שמה שציינתי לא עושה טוב בכלל

כמובן שהכל במידה ובנאדם ששותה בירה פעם בשבועיים לא כמו מישהו ששותה כל יומיים

ובנאדם שמעשן סיגריה פעם ביומיים ממש לא משתווה למי שמסיים קופסא כל יומיים

בנאדם שלוקח 2-3 אקמול פעם בחודש לא משתווה למי שלוקח כל יומיים כדור

הגוף שלנו יכול להתמודד עם קצת רעל.. הבעיה שהרבה אנשים מפריזים ב... מה זה בעצם קצת..

הגוף שלנו יכול להתמודד עם קצת רעל.. הבעיה שהרבה אנשים מפריזים ב... מה זה בעצם קצת..

סיכמת יפה מאוד
לדעתי זה הכי תלוי במה החברה מכתיבה שמותר ומה לא, מה מקובל ומה לא

היום אנשים מבצעים עשרות ניתוחים פלסטים השתלות הזרקות לפנים. פעם זה היה טאבו ברמה לא נורמלית.
אותו דבר לגבי קנאביס, היום נמכר בהמון חנויות ברחבי העולם ועוברים לליגליזציה, פעם היו עונשי מאסר מטורפים

שאלה שלא הייתה צריכה להשאל , כל אחד והסיפור שלו .

תשובה קולעת .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית